Öz ebeveynlerden böyle muamele görmek ne fenadır kimbilir..
Halıya çiş yapmak zorunda bırakılıp, sonra bunun için cezalandırılmak..
Şükür eşin çok iyi bir insanmış, sana eşinle mutluluklar dilerim canım..
Öz ebeveynlerden böyle muamele görmek ne fenadır kimbilir..
Halıya çiş yapmak zorunda bırakılıp, sonra bunun için cezalandırılmak..
Şükür eşin çok iyi bir insanmış, sana eşinle mutluluklar dilerim canım..
Kızlarından birini abisinden bile esirgerken, diğerinin ne hald eolduğunu bile umursamaması ne kadar enteresan..
Size çocuğun babasını sormuştum. O da mı aynı diye. Görmediniz sanırım ilk mesajlardan biriydi.
merak ettim.
Görüşmemek sizin iyiliğiniz açısından çözüm ama o çocuk için yapılabilecek birşey var mı diye düşünüyorum ben
Ben kızını esirgediği için değil de kendi fesatlığından böyle yaptığını düşünüyorum açıkçası. Çünkü o kız ne dayak yedi küçükken. Zaten kendi de söyler "ben çocuk sevmiyorum" diye. O kız onun garantisiydi biraz yani. Eşi çok düşkün ya çocuklara. Bir de abim kesinlikle ikinciden boşanmazdı çocuktan sonra çünkü birinci çocuğunun hali ortada idi. Şimdi şimdi son 1-2 senedir (aslında tam da üvey oğlu eve geldiğinden beri) kızına tapıyor. Anneli kızlı oğlanı delirtiyorlar, kendine yandaş buldu.
Diğer kızı görmek istememesine ise gerçekten şaşırmıyorum. Ne diyecek o kızcağıza?
"8 aylıkken seni bıraktım gittim. Hiç aramadım. Üstelik nerde olduğunu nasıl yaşadığını da biliyordum. Ha pardon babandan da yüklü tazminat almıştım. O paraları da altına yatırdım bir sürü birikimim oldu" mu diyecek???
Unutmadan söylediğine göre sanırım kızı o zamanlar rahatsızmış biraz. Yani hasta bir çocuk bıraktığını biliyor ardında.
Gerçi şu anda gayet sağlıklıymış kız çok şükür...
Canım anladığım kadarı ile baba subay. Lojmanda oturuyorlar. Belki baba çok da ilgilenemiyor kızıyla. Aslında benim de aklıma ilk gelen o idi. Konu sahibinin eşi, diğer vatandaşın eşine bir şekilde çıtlatsa (tamam dayak falan demesin de yumuşatarak anlatsa) işe yaramaz mı acaba???
İnsan nasıl yapablir bir çocuğa öyle anlamıyorum. Herşeyi zorla dayakla. Bugün sokakta hiç tanımadığım bir çocuğa vuramam ben. Kaldı ki kendi canın o senin. İçinde yaşattın onu. 9 ay. Parçan o senin.
Aklıma geldikçe sinirleniyorum
bu tarz bir davranış çocuğu dövmek kilitlemek çocuğun psikolojisini bozuyor. bizim komşumuz vardı büyük kızınıda döverdi ama ufağa hiç kıyamazdık bizimle büyümüştü. eşine kızar kaynanasına kızar çocuktan alırdı hıncını yapma etme derdik dnlemezdi. çocuk bize kaçardı annem dövecek beni diye ama eve gidince gene döverdi sen komşuannenlere neden kaçıyorsun diye. bir gün öyle dövdü dışarıya geliyor sesi dövmüş birde odaya kilitlemiş zorla açtırdık kapıyı nerde dedim bağırdım odada kilitli açtım yavrum 3 yaşında mosmor kesilmiş ağlamaktan. aldım kucağıma hemen kendi evimize götürdüm annemde kızdı komşumuza. sonra zar zor tedavi görmeye ikna ettik. onunda işi zordu kaynanası beterdi, onuda dövmüşler mosmor gelmişti bizim oraya taşındığında.
acaba senin arkadaşınında böyle bir sorunu olabilrmi diye düşündüm bir anda. yaptığının yanlış olduğunu birileri anlatmalı ona. çocuk onalr tabiki bağıoracaklar hoplayıp zıplayacaklar. konuşmayı dene istersen ama böyle davranmaya devam edeceksen ben görüşmeyi kesmek istiyorum diye söyle yoksa çocuğununda psikolojisinin bozulacağını anlatmalısın inşallah anlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?