Cocuktan sonra evlilik bitiyormus

iste bu durum bizde genel aynısı bizde oluyor çocuğa birşey olduğunda ben 40 metre uzakta de olsam o bos boş yatıyorda olsa çocuk bi yaramazlık yaptığın da hep ben suçlu olurum yani aklım almıyor böyle bir saçmalığı hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek ...çocuğun başına tek başınayken neler getirdi ben tek birşey demedim ama kendisinin ağzından çıkanı kulağı duymuyor bunlar beni soğuttu
 
eşlerden bi tarafın canlanmasıyla olmuyor malasef ben bu dediklerinizi en uykusuz en yorgun halimde o kadar çok yaptım ki geriye donup baktığımda sen hatalisin diyemiyorum kendime....aksine kendim için üzülüyorum cabalarimin sonu boş çırpınmadan başka birşey değil,kendimi o.kadar çok tüketmişim ki çocuk ve o derken kendim hic olmuşum ama o bunun farkında değil hep ben diyen bir erkeğe kadın daha neyini verebilir
 
evet benimki en ince kişilik olup çocuktan sonra okuze dönüşenden...biz artık kavga etmiyoruz ağız dalaşına bile gerek duymuyoruz3 direkt iletişimi kesiyoruz
 
Her ne kadar ıkı kısıde istese sorunlar cıkıyor malesef dogum yapalı sekız ay oldu ılk yırmı gıbı kan kusturdu bana destek olacagına köstek olup aglattı benı cok anlayıssız o yuzden ınsanın kalbınde vıcdan olmalı.
 
Hamıleyken cok ilgiliydi. Dogum yaptım bızım adam lohusalıga gırdı yırmı gun kan kusturdu bana, şükür kırkları cıktıda ücümüzün kırkı cıktı dıyım ben atlattık. Sımdı ıyıyız
 
1 mayısta tatil olunca düşünüyordum ama bu aksam yine kirdi ya beni hiçbirşey yapasım yok hatta çocuğu alıp gitmek istiyorm
Ona sorsanız neden en kucık seyı bıyutuyor benım esımde boyle buluttan nem kapar ama ben konusup cozum ararım. Oda hersye sınırlenır bende hep ıdare edıyorum ama ınsan yoruluyor usteljk 11 sene oldu bızımkısı sız daha cok yenısınız.
 
anlıyor siniri cabuk geçiyor kavga da etmiyo ki çocuk gibi küsüp yatıp uyuyor sabah ta günaydın askim yazıyor .
Kavgamı etmeye calısıyo al cocugu ıcerıye gec yada dısarıya cık sakınlesın donunce de otur konuş bak ben bu davranısına cok kırıldım dıye cozum arayın madem hatasını anlıyl kendıne cekı duzen versın
 


Olmuyor o süt sağma işi. Sen kendin de emzirmek istiyorsun. Anne sütüyle beslenen ve emebilen bir bebeğin gece biberon almasını istemezsin zaten sen de. Gece babanın kalkması ancak gece beslenmesi ya da sütten kesme olduğunda bebek açlık dışında bir ihtiyaçtan uyanmış ise sakinleştirilme ihtiyacı var ise anlamlı ve işe yarar olabilir.
Onun yerine ilk günden rutin oluştur, 5 aylıkken de uyku eğitimini ver, sonra eşin de sen de daha rahat edersiniz.
Benim bebeğim 2 haftadır odasında yatıyor, gece beslenmesi için hala ben kalkıyorum ama haftasonu sabahları babası alıp ilgileniyor ben de biraz daha uyuyup dinleniyorum.
Sana da güzel bir doğum dilerim :)
 
Erkeklerin cogu boyle. Hem cocuk bakimi konusunda ellerini tasin altina koymuyorlar, hem de her konuda anneye akil veriyorlar. Tabi anne robot, kocadan komut bekliyor versin de yapayim diye.
Sizin sinirlenmeniz normal. Hemen her anne yasiyor bunlari. Kimi baba kendine ceki duzen veriyor kimi hic tinlamiyor
 

Çok güzel bir uyarı aslında. Yaptığı hareketin anne baba tarafından hoş karşılanmadığını bilsin. Anlar , her şeyi anlıyo ,izliyorlar ve işliyorlar.

Eğer babasına bu şekilde sürekli müdahale ediyorsanız ve bunu çocuğun yanında yapıyorsanız ileride çok pişman olursunuz.

Evin içinde baba otoritesi çok önemli. Büyüdükçe devreye girmesi için küçükken serbest bırakın adamı.

Olanca sesle bağırmak ve şiddeti bunun dışında tutuyorum

Ve eşinizle daha çok ilgilenmelisiniz. Bu triplerinin altında duygusal bir konu yatıyor olabilir.
 
ona gore bir tek ise gidiyor aman allah herşeyi yapıyor oluyor ,böyle birde abartmalari yok mu zorsa otur bak ben çalışırım diyorum
 
O duygusal boşluk hangimizde yok ki ama ben süprizleri seven biriyim sevdiğimi çok sk dile getirirum geçen hasta oldu ona sevdiği çikolatayı alip cabuk iyileş yazdım daha dün seni seviyorum yazdım emoji gondermis sadece baba zaten ona da ayrı kızdım
 

Bugün karnım çok sert Bu bi işaret olabilir mi ?
 
Desene bızde oyle olcaz bızımkıde ılgı gosterır hemde ılgı delısıdır. Hatta bazen takılırım kv fılan esımede dogum hedıyesı alın yoksa ısımız zor dıye bızde aılecek kırklanmamız lazım anlasıldı
 
Bizimki de cok istenen bir hamilelikti ama 2 tane olacagi supriz oldu.Eli mahkum yardim edecek esim Simdiden karsi blogumuzda ikizler var .Perde,cam hep acik.Fragman niyetine izliyoruz ikizleri napiyorlar diye.Allah simdiden kolaylik versin.Tabi once sag saglim kucaga alalim da kavga,gurultu,catirdama ozaman dusunuruz.
 

Sizin sorununuzun temeli sadece çocuk odaklı yaşamak. Karı koca olarak birbirinize zaman ayırmıyorsunuz.
Siz evde bunalıyorsunuz, eşiniz eve gelince hep bir hareketin içinde olduğu için dinlenemediğinden rahatsız.

Sadece beraber vakit geçirmek değil kendinize de vakit ayırmanız lazım.
Çocuklu hayata alışamamak olayın özeti bu.

Benim de doğumdan sonraki 1 sene boyunca evliliğim sekteye uğruyordu. Çok gergindim. Sadece evde değil işyerinde de her şeye bir kulp takıyordum. Ortada gerçek sebep yokken boşanmayı bile istedim.

Eşimin ilgisi ve benim de normale dönen hormonlarım biraz durumu kurtardı.

Çocuğunuza bu kadar gerginliği yaşatmaya hakkını yok. Terapiste falan gidin..
 
ikinci bebek düşünüyodum. okuduklarımı görünce insan korkuyor. Oğlan da büyüdü 9 yaş olacak. Rahata da alışıyor insan. yapım gereği de rahat bi insanım. Ama bi taraftan da kardeşsiz olmaz diyorum. Hayırlısı diyorum en sonunda.
 
aynen durumumuz bu bizimde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…