Çok alındım, ben mi abartıyorum?

Aptal mışım. Bana göre o insanlar dıdının dıdısı değildi. Ama onlar benim gibi değer vermemiş. Bir halı kadar kıymetli olmamışım. Hatalı benim evet. Ha bu arada bir çok titizlik hastası gördüm de böyle kalp kıranını görmedim. "Elimizde büyüdün. Annenin torunuysa benim de torunum" gibi laflar ediyordu ve ben aptal gibi samimiyetle söylediğini sandım.

titizlik hastası diyorsunuz bakın. adı üstünde hastalık. a kişisine de hastalık b kişisine de el kadar bebeğe de. bunda şaşırılacak ne var?

ayrıca ne derseniz deyin dıdının dıdısı.

misafir geldi diye çocuğu uyandırmaya kalkan sizsiniz. hatalı sizsiniz evet. anneniz de gelse uyuyan bebeği uyandırmaya hakkınız yok.

Annenizin çok yakın arkadaşıymış ya, o ne yorum yaptı pekii? Nazı geçiyordur en azından sizi ne kadar kırdığını bir şekilde belirtmelisiniz.

Yapılan muamele elbette ayıp
Ama ben uyandırayım isterseniz çocugu dediğiniz kısma daha çok takıldım
Kimse için uyuyan bebeği uyandırmam şahsen .
Birdaha gitmezsiniz olur biter
Ben olsam yüzgöz olmam oturup kalkmam bile

Yok alınganlık yapmiyorsunuz. Haklısınız. Çok uzun bir süre evine gitmeyin derim ben. Anlasın tepkinizi. Eşimin teyzesinin evinde olmuştu boyle bir olay. Kızım sehpalarda tutunarak yürümeye çalışıyordu farkettim kahve tepsisine uzanacagini hemen koşup elini çektim ama kahveler döküldü bir kısmı tepsiden taştı halıya geldi. Eşimin eniştesi de ellerini vah tarzında cirpti ve "çocuklu insanlar bir yere gitmemeli aslında ya!" Dedi. O gün bugündür evlerine gitmiyorum. Not; halıyı kosla hali ile sildim hemde beyazdi ve hiç leke kalmadı. Yıkamaciya vermesine gerek yok madem istemiyor. Kosla hali ile silsin bı zahmet

benim de bi kere yeni evliyken mahalleden komsu gelmisti bi bardao cayi dokmustu bembeyaz halima koca kadin kıçını kaldirip bi bez getirip silmemisti hatta ozur bile dilememisti
ben birinin evinde bisey doksem kosa kosa mutfaga gider bez alirim ayyy kuaura bakmayin nolur falan derim utanirim bazi insanlar cok utanmaz
sizin icin demiyorum
yani kahveyi bebek dokmus kadin bebege kiziyor akil kari degil..siz dokseydiniz kim bilir kovardi belki bile...
o kadar lafi sokunca sizde kalkip gitseydiniz keske daha fazla oturmasaydiniz
benimde evime cocuklu aileler geliyo bazilari cocuklarina hic dur sus demiyo onlari cagirmam ama goz kulak olanlari cagiriyorum evime cocuklu biri gelecekse halima ortu seriyorum kirilacak esyalari kaldiriyorum
o hanfendi kendi kizini nasil buyutmus acaba merak ettim kafese mi koymus..

"çocuklu insanlarbir yere gitmemeli aslında ya!" MI DEDİ?!! Halıya dökülen kızgın kahveden daha kaynar bir şekilde başınızdan aşağı sular dökülmüştür sanırım..

öncelikle sağlıkla buyutun bebeginizi.
konuya gelirsek kusura bakmayın ama ben sizi hatalı buldum.
bir kere kimse için çocuk uyandirmayi teklif dahi etmem.
ne zorluklarla uyuduğunu ve uykusunu almadan uyanınca neler çekildiğini çok iyi biliyorum.
çok görmek isteyen tekrar gelir görür kimsenin evine sırf çocuk görecek diye gitmem.üstelik neredeyse siz zorla gitmissiniz bahane uretmisler.
o kadar kalabalık ortamı bende sevmem.
heleki ufak bebekle kabus gibidir o ortamlar.
aman çocuğa bişey olmasın diye
milletin çayını , kahvesini tabağını takip etmekten beynim döner.beklediğim bir ortam değilse 5 bilemedin 10 dk sonra bir bahaneyle çıkardım.zaten kimse çocukla felanda ilgilenmez öyle ortamlarda.yeme içme derdine düşer herkes.
hali olayına gelince bu tür konularda herkes aynı tepkiyi vermez.
benim için hiç kıymeti yoktur ama başkası için yikansa dahi gözü oraya takılır.
asiri titiz insanlar için büyük bir problem halida kahve lekesi.
misafirler gidene kadar oraya takılmıştır gözü ev sahibinin:))
bundan sonra mecbur kalmadıkça evine gitmeyin.görmek isteyen gelsin.
geçmiş olsun bu arada..

Ben uyandırma teklifinde samimi değildim. Kıyamayacaklarından adım gibi emindim. Sanırım o yüzden öyle bir laf ağzımdan çıkıverdi. Ama anında pişman oldum "ya uyandır derlerse" diye düşünüp telaşlandım. Çok anlamsız ve boş bir hareketti gerçekten. Anlık ağzımdan öyle bir laf çıkıverdi işte ne bileyim. Neyse ki uyandırmayı istemediler.
Bu bir yana da, sizi hemen hemen her konuda saldırı modunda görüyorum. Doğruları söylerken insanlarla daha nazik konuşabilirsiniz. Sanki hesap sorar gibisiniz ve saldırmaya hazırsınız. Neden? Nedir bu hırpalayıcı tavır? Bence üslubunuz aşırı sert. İnsanları yererek kendi eksikliklerinizi kapatmaya mı çalışıyorsunuz artık bilmiyorum ama sizin yapınızda biriyle günlük hayatta karşılaşmak istemezdim açıkcası..

Haklısınız. Bir daha gitmeyin. Misafir çocuklarının afedersiniz bi s.çmadığı kalıyo evime ama gık demiyorum çünkü çocuk. Anası da dökse sorun yok bebesi de. Yavrunuz iyidir umarım

Yazan oldu mu bilmiyorum ama bebegi birileri gorsun diye ne diye ordan oraya tasiyorsunuz? Cok mu lazim yahu. Bebek kendi evinde gorulur. Canta gibi evden eve tasinmaz birileri gorsun diye.
Konu bu değil kusura bakmayın o benim bileceğim iş kimse hesap soramaz hata bile olsa. Ki hata kabul ediyorum ama asıl mesele bu değil yani takılmayın artık buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…