Alınmakta haklısınız ama benimde aklıma ilk bebişiniz geldi şükür ona bişey olmamışÇok şükür olmadı. Ağlamadı bile. Ben birşey oldu mu diye kontrol ederken diğerleri halıyı neyle temizleyeceklerini düşünüyordu.
Aptal mışım. Bana göre o insanlar dıdının dıdısı değildi. Ama onlar benim gibi değer vermemiş. Bir halı kadar kıymetli olmamışım. Hatalı benim evet. Ha bu arada bir çok titizlik hastası gördüm de böyle kalp kıranını görmedim. "Elimizde büyüdün. Annenin torunuysa benim de torunum" gibi laflar ediyordu ve ben aptal gibi samimiyetle söylediğini sandım.iyi de kadın hastalık derecesinde titizmiş. bunu biliyorsunuz. doğal olarak gördüğünüz tavra şaşırmamanız lazım.
ayrıca neden çocuğu görecekler diye uyandırmaya kalkışıyosunuz, ya da kalkıp evlerine gidiyosunuz? hele ki dıdının dıdısı için. neymiş annenin komşusunun kızı görecekmiş de görememiş de, ona ne yahu elin bebeği sonuçta.
kusura bakmayın ama kalkıp götüren siz haksızsınız bence.
Sabahtan beri kendimi yiyorum oraya gittim diye.Titiz insanların evinde zaten rahat edemem, bir de böyle bir muamele gördüğümü düşünemiyorum.
Aptal mışım. Bana göre o insanlar dıdının dıdısı değildi. Ama onlar benim gibi değer vermemiş. Bir halı kadar kıymetli olmamışım. Hatalı benim evet. Ha bu arada bir çok titizlik hastası gördüm de böyle kalp kıranını görmedim. "Elimizde büyüdün. Annenin torunuysa benim de torunum" gibi laflar ediyordu ve ben aptal gibi samimiyetle söylediğini sandım.
Geçmiş olsun, bebeğe bişey olmadiysa diğeri takılacak bişey değil zaten.Çok şükür olmadı. Ağlamadı bile. Ben birşey oldu mu diye kontrol ederken diğerleri halıyı neyle temizleyeceklerini düşünüyordu.
Ben uyandırma teklifinde samimi değildim. Kıyamayacaklarından adım gibi emindim. Sanırım o yüzden öyle bir laf ağzımdan çıkıverdi. Ama anında pişman oldum "ya uyandır derlerse" diye düşünüp telaşlandım. Çok anlamsız ve boş bir hareketti gerçekten. Anlık ağzımdan öyle bir laf çıkıverdi işte ne bileyim. Neyse ki uyandırmayı istemediler.titizlik hastası diyorsunuz bakın. adı üstünde hastalık. a kişisine de hastalık b kişisine de el kadar bebeğe de. bunda şaşırılacak ne var?
ayrıca ne derseniz deyin dıdının dıdısı.
misafir geldi diye çocuğu uyandırmaya kalkan sizsiniz. hatalı sizsiniz evet. anneniz de gelse uyuyan bebeği uyandırmaya hakkınız yok.
Konu bu değil kusura bakmayın o benim bileceğim iş kimse hesap soramaz hata bile olsa. Ki hata kabul ediyorum ama asıl mesele bu değil yani takılmayın artık buna.Yazan oldu mu bilmiyorum ama bebegi birileri gorsun diye ne diye ordan oraya tasiyorsunuz? Cok mu lazim yahu. Bebek kendi evinde gorulur. Canta gibi evden eve tasinmaz birileri gorsun diye.
Konu bu değil kusura bakmayın o benim bileceğim iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?