- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Yok hayır, şizofren değilim tatlım ben öyle şeylerle uğraşamam ne yazık ki bu da tutmadı tühzaten pes ettim de başka birsey sorucam, burda çift üyelik yasak değil mi? Siz Giggles değil misiniz?
değilseniz değilim diyin, şizofren ne alaka?Yok hayır, şizofren değilim tatlım ben öyle şeylerle uğraşamam ne yazık ki bu da tutmadı tüh
Senin profilde geziyor taktı sanadeğilseniz değilim diyin, şizofren ne alaka?
Babasinin evi ya ondandır belkiAblasi niye oturacak ? Ne alaka ben onu anlamadım
Kimden çıkıyor bu fikir ve sebep?
gezsin dursun...açılır biraz...Senin profilde geziyor taktı sana
Demek ki sende benim profilimde geziyorsun baktığına göreSenin profilde geziyor taktı sana
Giggles benim diye biliyorum.zaten pes ettim de başka birsey sorucam, burda çift üyelik yasak değil mi? Siz Giggles değil misiniz?
İşte sen düşün konu nasıl oraya geldiGiggles benim diye biliyorum.konu nasıl oraya geldi
Ben siz sanıldığım için çok alındım ama.İşte sen düşün konu nasıl oraya geldio kadar çok konuyu saptırıp kendilerine çektiler ki buradan belli
Hee emir büyük yerden gelmis. Baba evinde oturunca boyle oluyor işte..Babasinin evi ya ondandır belki
Daha güzelleri senin olsunEviniz çok güzel bende olsam üzülürüm hayırlısı neyse o olsun
Bacım kusura bakma, hakkaten hakaret gibi olmuş ama önceki sayfalarda konu sahibinin durup dururken, hiçbir gerekçesi yokken bir üyenin anneliğini aşağıladığı bir yorumu beğenmişsiniz...yine hakaret içeren bir kaç yorumu daha var beğendiğiniz, sizden başka hiçkimse de beğenmemiş yorumları, doğal olarak ancak kendisinin beğenebileceği yorumlar olunca öyle tahmin ettim ama haklısınız , hakaret gibi oldu, kusura bakmayınBeni neden konu sahibi sanıyorsunuzsaçımı başımı yolacağım nolur geçerli bi sebep söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?