Çok fazla sinirlerim bozuldu

Pardon o zaman ben kaçırmışım evet ev kendilerinin değilse çıkmaları daha uygun olur. Ablasıda oturabilir fakat konu sahibi evi çok sevip benimsemiş. Keşke hiçbir şey yaptırmasaymış en baştan. Demekki en baştan böyle durumlarda eve bir şey yapılmaması daha mantıklı. Sonuçta aile apartmanına gidiyorum ne olur ne olmaz belki evi değiştirmek isteriz falan diye düşünülebilirdi pektabi. Artık olan olmuş yapacak bir şey yok. Konu sahibi güzel bir ev bakın kendinize, sığmayan eşyalarıda bir yere koyarsınız. Sonuçta o eşyalar sizin. Çöpe atacak değilsiniz ya. Her şey hallolur zamanla üzülmeyin.

Gizli ticaret yapıp çok kazanıyorsa niye kendine ev almıyor bu adam üstelik babasının lafını çekemeyip gitmek isteyen en çok kendisi iken.. kira yerine ev almaz mı
Ev var tatlım ama bize uygun muhitte değil o yüzden kirada ve ev alacak kadar da birden çok gelmiyor bazıları kendi kafasına göre 20-30 bin vs yazmış çok gülünç işin durumuna göre aylık 8-10bin arası alıcak

Bak canım durumumuz iyi diyorsun ya e ticaretlede uğraşıyormuş daha iyi eve girmek için bu çabalarını verebilirsin. Benim babamda emekli oldu erken yaşta işe başladığı için erken yaşta emekli oldu ticaretle uğraşıyor bilgim var bu konularda. Ticaret ile uğraşıyorsa kocanın cebınde 50 bın en az olmalı aylık da bazen 500 bazen 40 yeri gelir 350 kazanırsın. Senın öyle anlatmana böyle olması gerek

Dev bi ticaret değil ki yaptığı evet ticaret ama çok büyük değil eskiden getirisi çok yüksekmiş demesine göre range roveri varmış birikimide babası kalp hastalığı geçirdikten sonra düzeni kaymış demem gibi son zamanlara doğru piyasa kötüleştiği için onuda etkileri devretti şimdi ise bir arkadaşının tavsiyesi üzerine başka bir ticarete atıldı o kenarda birikim yapıyor şu an da ise başka yerde çalışıyor ahşap dekor üzerine... bilmem anlatabildim mi... Eşim baba parasına bakan bir insan da değil ve zaten veriyorum diyorum yani bize uygun daha iyi bir eve çıkalım vs diye benim burda durma gibi isteğimde yok evide sahiplenmedim. Ben sadece küçük eve geçmek istemedim birde görümcemin oturması. Evet beni ilgilendirmez ama insana koyar sanki dünden bunu bekliyormuş gibi algı yaratıyor...

Anlata bildim mi kendimi

Şaka galiba evi olan adam niye babasının evinde oturuyor.. babasinin karısmalarına sinirlenen bir adam ve niye kiraya gidiyor.. çocuk mu kekliyorsun.. uygun muhitte değilse babanın evinde oturulan zamanda satılır uygun muhitte alinir.. kiraya gidilmez.. ha dersin ev yapım aşamasında o zaman kirada oturmak makul ama ne bileyim

O evi kullanmak amaçlı almamış biz istanbuldayız ev körfezde kocaeli uzak yani bende istemem o ev birikim amaçlı var burada kalmasının en büyük sebebi annesi kanser hastası her an yanında olabilmek içindi birde bu daireyi küçüklüğünden beri hayal edip duruyormuş bu kata yapmak için... ben anlatmaktan sıkıldım siz anlamamaktan her neyse bu şekil işte daha da kimseye açıklama yapmıcam anlamıyorsunuz çünkü hep farklı yerlere çekiyorsunuz

kirada evlerimiz var dediğine göre o evler eşinin üzerine, ben de niye onları satıp bir ev alma alternatifini düşünmediklerini anlamadım...belki o evler de kp nin üzerinedir diye aklımdan geçiyor ama o zaman konu sahibi niye evlerimiz desin? yok o kadar da değildir artik diyorum

Sen benim anlatmak istedigimi anla once ev isterse yurt disinda olsun bir adamin evi varsa ve babasinin kendine karışmasına kızıyorsa kiraya gidicez demez o uzaktaki evi satıp burda uygun yerde ev alalim oraya gidelim der enayi değilse.. benim evim varsa niye kiraya gideyim yahu çok mu meraklı kocan yada çokmu parası var da kiraya gidiyo evi varken

İlerde çocuklarına kalsın diye... hep diyordu babamdan bize bir şey yok bare benim çocuklarıma kalsın düşünceside ayrıca kirada ev varken bu devirde satmak çok saçma en büyük gelir yani işsiz kalsada biliyorsun ki aylık gelirin var. Başın çok ama çok sıkışsa biliyorsun ki kurtarıcı bir mal varlığın var. Ve ayrıca ev kayınpederin değil zamanında eşim almış her halde bunu kp ye zimletmiceksiniz çok gülerim

Bak sen eve önem veriyorsun tamam bende babamın bana sunduğu lüksü isterim içten içe ama önemsemiyorum huzurluysam mutluysam 2 odalı da yeter Bak ego kasmak için demiyorum ben memur çocuğuyum babam emekli oldu şu an inşaat şirketi var yurt dışında bir şirketle ortaklığı var biz daha memur maaşıyla ev sahibi değildik bir aracımız vardı onuda engelli kardeşim için almıştık. Şu an 7 odalı deniz gören kocaman teraslı bir dubleksimiz var ikinci aracımız bir milyonluk bunlar önemli mi değil babam hep der ben babamdan bir şey almadım her şeyi kendim yaptım der böyle daha mutlu. Ben atanmaya çalışıyorum çeyizimi çalışıp kendi paramla yapmak istedim ders çalış gerek yok ben her şeyin iyisini yapcam der. Sen ailenin yaptığı şeyleri üstün görüyorsun halbuki yapman gerekeni yapmışsın ben sadece mutfak eşyalarına 30 bin harcadım ki daha mutfak aletlerim tekstil yatak odası vs duruyor. Sevgilim kendi kredi çekip 2+1 ev aldı 150 bine umrumda mı değil o evi güzel yapıcak olan biziz çok oda olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra

Der niye demesin şu an oturduğu evi bile nasıl sahiplenmis

Ya öyle ben bunun aksini hiç idda etmedim ben dış görünüşe önem veren biriyim öyle bir huyum var ama ben zamanında burayı istemediğimde küçük eve çıksaydık sesim çıkmazdı senin gibi düşünürdüm ama ben buraya geldim buraya göre eşya aldım, büyük çok vs vs şimdi küçük eve geçersek sığmaz güzel durmaz ben bu şeylere önem veriyorum o yüzden büyük yer istiyorum ki zaten babasının bu kavgası olmasaydı çıkıcaktık ama daha geç önce kendimize arsa alıp ev yapıp öyle çıkıcaktık ama bazıları çok farklı yerlere çekiyorlar eşimin evi var kirada niye satmıyor deniliyor bu devirde kirada evin varken neden satasın sana en büyük sermaye her ay para geleceği kesin daha sonra başın çok büyük derde girse kenarda hali hazır büyük paran var neden satasın yani birde neymişte belki kayınpederin bile olabilirmiş sana böyle şeyler dense sinir olmazmısın resmen yalancılıkla suçluyorlar ve demediğim şeyleri demişim gibi empoze ediyorlar

Eee siz de kiraya çıkacaksanız onu satıp yeni ev alındeniyor. Durup dururken satın demiyor kimse. Mantıken siz komadayken kira parası vereceğiniz için o ev size bir şey getirmez dara düşseniz de kiraniza gider onun parası. Mantık hatası var bunda

Komadayken değil kiradayken olacaktı:)

Burdakiler sana aslında iki daire varsa boşa kira vermeniz hususunda yorum yaptılar kira vermek şu an ev kredisi taksiti vermekle aynı eşin birikim diyorda şu an bir kira 2 bin sen onunla kredi çekip ödesen daha mantıklı kocan çok mantıksız düşünüyor hatta ıkı dairenın kirası ile de ya geçinip ya da ev kredisi ödeyip büyük ev alınabilir. Aylık geliride sizi geçindirir

E senin kiracidan aldigin para da kiraya gidecek sizde kalamayacak ki niye kiraya gidelim desin adam..aynı hesap ha kendi evinde oturmuşun hiç kira ödemeden ha kiraçıdan aldigin parayı gidecegin evin kirasına vermişsin.. bunları düşünen mantıklı adamın kiraya gidelim dememesi lazim.. birde eviniz var ama arsa alıp ev yapıp öyle mi çıkacaksınız kp in evinden

Evler eşimin diyor istese satar yani, ama ya evler bu oturduğu ev gibi kp in üzerineyse.... o zaman eşinin kiraya çıkalım demesi mantik kazanıyor...bilemiyorum koskoca kadın niye yalan söylesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…