- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi maviisever
-
Ben onu 10 bin olarak düşünmüştüm. He 10 bin de devede kulak bence.Evet ilk yazdiginda belirtmişti sonra degistirdi bu minnak ayrıntıyı :)
Neyi değiştirmişim pardon? Tüm yazdıklarım duruyor değiştirdiğim bir şey yok ve sizin bu tavırlarınız çekememezlik tavırları boş yapmayın yaniEvet ilk yazdiginda belirtmişti sonra degistirdi bu minnak ayrıntıyı :)
Peki cebinizde kalan 24.000?Düğün sürecinde o senin küçümsediğin bin tl nin ne kadar önemi olduğunu biliyor musun? Annem eve o kadar harcadı ama onun dışında da onların yapması gereken şeyleri yapmadıkları için yine annem para harcadı. Bize yok biz ev yaptık paramız yok bindallı alamayız gelin çiceği alamayız vs dediler annem aldı gelin çiçeğini annem aldı kına kıyafetini annem aldı bindallıyıda yük olmamak için gelinlikciden bedava olanlardan aldım söz konusu sadece ev değil... diğer adetlerinide yerlerine getirmediler düğün kına vs için sadece gelinlik kapiş? Ben annemin harcamalarını tek ev olarak bakmıyorum onların yapmadıklarını annem üstlendi... gelinliğin içine giyilecekler ayakkabı vs vs
Mesajinizi tekrar düzenlediniz ve Annenizin eve harcadigi hani şu vc ve banyo dolabı masrafı olanı sildiniz... aaaa bunamadım henüzNeyi değiştirmişim pardon? Tüm yazdıklarım duruyor değiştirdiğim bir şey yok ve sizin bu tavırlarınız çekememezlik tavırları boş yapmayın yani
Düğünden sonra hiiiç ödemediğiniz kira parası olan en az 1000 liranın ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz peki?Düğün sürecinde o senin küçümsediğin bin tl nin ne kadar önemi olduğunu biliyor musun?
Zaten onların yeri belli ki üst kattı kp kendiside demişti üst katı çocuklara eşimle bana yapıcam diye kızların yeri belli dört daire var ve hepsi boş onların yani ve eşim dedi buraya ablamı otutturacağım diye eve bin tl verdi evet ama onun dışında onların yapmaları gereken ama yapmadıkları şeyleride annem üstlendi düğün şeyi tek evle bitmiyor onların çok şeyini üstlendi kına elbisesi gelin çiçeği ayakkabısı vs vs belki bunlar küçük şeyler ama düğün zamanı o sıkışıklıkta dev gibi oluyor onlar sadece kendileri masraf yaptı sanıyorlar benim kastettiğim o anneminde çok payı var lafımda ne zaman düğünle ilgili yapmaları gereken şeyler açılsa paramız yok alamayız (bindallı vs) diyorlardı ama düğün zamanı kendisine oturma grubu aldı perdeler aldı ve bize takılan ama onlara verilen paralara kondular vs vs mesela benim ailemede verdiler annemler bi poşet hazırlayıp hepsini içine koydular geldiğmizde de böyle böyle bunları bize verdiler alın siz demişlerdi ama onlar söylemiyor bile daha sonradan ortaya çıkıyor eşimin yengesi altın almış eşime ama annesine vermiş gibi gibiAnneniz bin Tl vermiş onu her mesajınızda belirtmişsiniz. Kayinpederiniz duysa böyle dediginizi hep alın bin tl yi susun der herhalde. Tapusu sizin olmayan eve o kadar harcarken ne düşünüyordunuz, içini yaptırdık artık tapusu bizim oldu sayılır mı? Gorumcenizin de o evde hakkı var hatta sizden daha çok var. Siz derken eşinizi kastetmiyorum sadece siz.
2.Mesajında duruyor.Mesajinizi tekrar düzenlediniz ve Annenizin eve harcadigi hani şu vc ve banyo dolabı masrafı olanı sildiniz... aaaa bunamadım henüz
Yok hayır silmedim hangi sayfada onu bile bilmiyorum silmediğimede yemin edebilirim ki sana kanıtlamak zorunda değilim silmedim silseydim diğer konuşmalarda bin tliyi belirtmezdim değil miMesajinizi tekrar düzenlediniz ve Annenizin eve harcadigi hani şu vc ve banyo dolabı masrafı olanı sildiniz... aaaa bunamadım henüz
Zaten bir kere belirttim birinin kini cevaplarken bin tl diye ondan sonra belirtmedim bir kere yeter diye her mesajdamı belirtseydim2.Mesajında duruyor.
Yok ya ev direk kayınpederin konu sahibi zevkine göre evin içini yaptırmada kayınpeder ıle eşi yarı yarıya ödemiş yani ev kayınpederin e içinede adam masraf yapmış ama konu sahibi annesinin lavabosuna harcadığı bin lirayı baya övüyor ki normal kız tarafının yaptığı adetler yapılmış. Bağırmak istiyorum senin kocanın evi yok diyeev onlarin degilmis ki. yapilirken paranin cogunu esi vermis ama tapu kayinpederin ustune. satabilse iyi de satar aslinda kossssskocaaa 4+1, deniz manzarali, annesinin dolaplarini yaptirdigi evi ama kayinpederin evinde oturuyor.
Niye ödeyelim ki eşim onlara sürekli para verirdi mutfak alışverişlerini yapar her hafta annesine yüz tl verir harçlık diye demem gibi alışverişlerini yapar eder daha kira niye ödeyelim babası bile demişti kiraya geçmelerini istemem kira ödemek zor bu devirde vs diye daha nişanlıydık o zamanlarDüğünden sonra hiiiç ödemediğiniz kira parası olan en az 1000 liranın ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz peki?
Ahh ben onu görmemisim2.Mesajında duruyor.
Tabi canım niye ödeyin ki gerçekten. Benimki de soru.Niye ödeyelim ki eşim onlara sürekli para verirdi mutfak alışverişlerini yapar her hafta annesine yüz tl verir harçlık diye demem gibi alışverişlerini yapar eder daha kira niye ödeyelim babası bile demişti kiraya geçmelerini istemem kira ödemek zor bu devirde vs diye daha nişanlıydık o zamanlar
Canım benim anlamıyorsun galiba zaten eşim onlara yeterince destek oldu baba çocuğuna yaptı bunu algılıyor musunuz? Hediye düşünün galiba siz böyle anlıcaksınız evide kp kızına vermiyor eşim dedi ablamı otutturucam diye anlamıyorsanız boş yorumlarda bulunmayınTabi canım niye ödeyin ki gerçekten. Benimki de soru.Kayınpederi sanırım sadece size verirken seviyorsunuz.
ohh. bee..Allaha şükür birisi söyle bildiya soylemiyim diyorum ama millet karı koca çalışıp kredi çekerek 10 yilda 2+1i zor aliyor, siz çalişmiyorsunuz, ekonomik olarak dünyadan bi haber olduğunuz için de annenizin eşinizin eşyaya yaptığı üç beş katkıyi gözunuzde büyütüp size öyle bir ev hibe eden kp yi delirtecek noktaya getirmişsiniz bu kıymet bilmez tavırlarınizla, adam da dayanamamış yallah demiş, belli ki tam da yerinden vurmuş, tutuşmuşsunuz şimdi napıcam diye...bence huzur istiyorsaniz taşının ve bir işe girip krediyle kendi evinizi alın kimseye minnet etmezsiniz, eşya dediğiniz de evin yaninda hiçbirşey zaten alınir yenisi
annenizin parasini ödesin kp,Yaa sorun teras değil bu eve benim annemde para harcadı şimdi böyle bir durumda bu evden küçük eve taşınmak kira ödemek üstüne benim eşim yaptığı eve ablasının oturması gurur kırıcı
Canım benim ben anlıyorum da siz işinize gelmeyen yerleri es geçiyorsunuz. Eşinizin yaptığı mutfak masrafı ve haftalık 100 lira gerçekten denk mi 4+1 deniz manzaralı evin kirasına? Ancak yarısı eder etse etse. İnsan da biraz minnet olur sağ olsunlar kira verdirmediler diye. Baba evladına yaparken babası hediye etti oluyor da annenize size masraf yapınca niye anlayabiliyor musunuz annem evime masraf yaptı oluyor? Sizinkinde de anne evladının evine yardım etmiş işte. Niye vurguluyorsunuz annem eve masraf etti diye o zaman? Ayrıca da ev kayınpederin ister kızını ister oğlunu otutturur ister 5 yıl oğlunu oturtur sonra kızını 5 yıl oturtur. İsterse de eşiniz biz yeterince kira vermedik biraz da BABAMIN manzaralı evinde ablamlar otursun hak geçmesin der. Siz niye hiç hak sahibi olmadığınız bir ev için bu kadar geriliyorsunuz?Canım benim anlamıyorsun galiba zaten eşim onlara yeterince destek oldu baba çocuğuna yaptı bunu algılıyor musunuz? Hediye düşünün galiba siz böyle anlıcaksınız evide kp kızına vermiyor eşim dedi ablamı otutturucam diye anlamıyorsanız boş yorumlarda bulunmayın
O da kayinpederin evine para harcamasaymis o zaman.ev onlarin degilmis ki. yapilirken paranin cogunu esi vermis ama tapu kayinpederin ustune. satabilse iyi de satar aslinda kossssskocaaa 4+1, deniz manzarali, annesinin dolaplarini yaptirdigi evi ama kayinpederin evinde oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?