Çok fazla sinirlerim bozuldu

Ya sorunda o kp çıkmamızı istemiyor dün bunu söylemiş ben yoktum eşim anlattı neymişte biz gidince bu evi napıcakmış oğlu olmadan bu evin ne anlamı var kp bu evi oğluna yaptı ve birlikte yaptılar yani ev kp nin veya bizim falan değil bu evde benim diye idda etmiyorum zaten ikisinin diyorum ortak yaptılar sizin benimde yok zaten sizler çok farklı yerlere çektiniz olayı ve eşimin iş durumu çok iyidi korona yayıldıktan sonra satmak durumunda kaldı her neyse birikim yapan biriydi ve babası iki sene önce kalp ameliyatı oldu eşim tüm birikimini ailesine vermiş sürekli onlara yardım eder a’dan z’ye eksiklerini alır bize farklı bir şey alıyorsa onlarada alır ve para veriyor kp de bizim alt katımızda oturuyor zamanında bilerek babamdan nişan zamanı uzun tutulsun diye izin alan bir adam ben oğluma ev yapıcam kirada oturmalarını istemiyorum vs diye ve baba evi kızına vermiyor eşim dedi ben kendim ablamı otturucam diye belki onların haberi bile yok annemde harcıdıdan kastım annemde bende eşimde katkıda bulunduğumuz bir evi bırakıp kiraya geçmez zoruma giden bu ablasının oturması ablasının yeri zaten var ve kp kızım otursun demedi burayı oğluna yaptılar her seferinde beni çağırlardı bu alıncak seç senin istediğin gibi olsun vs vs diye sizin anlayamadığınız bu ben evi sahiplenmiyorum allah razı olsun zaten diyorum demek istediğim bu evde annemde az da olsa para harcamışken kızının oturması saçma geliyor bana kondurmıyorum ki kızıda kendine ev yapıyor zaten söylemlerine göre sene başı biticekmiş sizler olayı çok farklı yere çektiniz ben kendimi anlatamıyorum galiba sadece bize yapılan eve kardeşini oturtması sinir bozuyor

Son düzenleme:
Bacım biz anlıyoruz herseyi ama sen finansal okuryazarlık , miras hukuku,alınteri, mülkiyet yasası, makro ekonomi ...vs ve gercek yaşam konusunda 0 (yazıyla sıfır) bilgiye sahip olduğun için hiçbirşey anlamiyorsun söylediklerimizden...görulen o ki kiraya çıkıp aileyle bütün maddi bağlarınızı da koparmadan anlamayacaksın...o zaman gorursün kim karda kim zararda kim vefakar kim kim kimin hakkinı yiyor, tek dolap kaç para ev kaç para....böyle kp bulmuşsun oğluyla arasını bozarsan sen zararli çıkarsın, o kadar diyim

Canım bi de bişey sorucam gerçekten çok merak ettim, eşinizin eğitim durumu ve mesleği nedir?

Çıkmayın evden o zaman. İkna edin eşinizi. Ben olsam bende sinir olurdum.

Düğünden sonra hiiiç ödemediğiniz kira parası olan en az 1000 liranın ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz peki?
kız gecekonduların kirası 1000 tl , hatun 4+1 deniz manzaralı evde oturuyorum diyor, benim yaşadığım şehirde böyle bir ev en az 5000, en az diyorum bak....şimdiye kadar oturduğunu ödese alyansıni bile satacak haberi yok

Beleşçisin resmen. Evin üstüne konmaya çalışıyorsun, annenin falan bi katkısı yok. Bindallıyı gelin çiçeğini almamışlar da, adetleri yerine getirmemişler de, senin bir vasfın yok belli ki, elin ekmek tutmuyor heralde ki beklentin hep başkalarından, ama doğru seni ALMIŞLAR YA sen gelin gelmişsin bundan büyük bişe olur mu.. O ev senin değil, annem banyo dolabı aldı diye bin kere yazmışsın birde. Başkasının evine çökeceğine çalışında kendinize ev alın.. başkasının malını kendi malın gibi sahiplenme

eşimin aldığı ve ailemin tadilatını yaptırıp dayayıp döşediği eve benim kv yerleşti ben bile bu kadar delirmedim
bence çık o evden kurtul, bi daha yüzlerine de bakmazsın tertemiz kafan rahat istediğini evine çağırırsın deniz manzarası da görmeyiver nolcak.

Ay ne bileyim. Ben en alt sınırdan başlayayım dedim belki bi yakınlaşırız diye.

dogru söylese onun da hesabini kitabını dökücez önüne biliyor, yalan söylese ortaya çikacak rezil olacak ayrica günah küsmesin de ne yapsın? zaten bindallı bile almamıslar kıza, bi de burda gerçeklerle yüzleşip acı mı çeksin?

Lexomender bacım seni alıntiliycaktım ama becerememişim, sorry

Son düzenleme:
konu sahibi çevrimiçi görunuyor ama cevap vermiyor sorulara? neden ki konu sahibi?
Abla konumuzdan bağımsız ama aklıma gelmişken söyleyeyim şu forumda Nick ve Profil fotosunun birleşimi en seksi olan üye sensin biliyor musun? Yani nasıl anlatsam böyle ismin ve fotonu gördükçe elinde şarap kadehi günbatımı eşliğinde Maldivler de yürüyüş yapan afet gibi bir hatun canlanıyor gözümde... Saygılar

konu sahibi çevrimiçi görunuyor ama cevap vermiyor sorulara? neden ki konu sahibi?
Tutturmuş iki de bir annesinin verdiği bin lirayı söyleyip duruyor. Annem katkıda bulundu diye sürekli tekrarlayınca ben de yüksek bir meblağ sandım. Eşin ailesi yapınca mecburiyet oluyor ama kendi ailesinin yaptığı bin liralık yardım yere göğe sığdırılamıyor. Yok annesi bindallısını almış, yok erkek tarafının yapmadığı şeyleri yapmış. Madem o kadar rahatsız oldunuz, istediğiniz şeyleri yapmadıklarında evlenmekten vazgeçseydiniz. Ama olur mu? Sonra 4+1 yayla gibi, her görenin hayran kaldığı evde kim oturacaktı? Bu arada bu bindallıyı kız tarafının alması çok gurur kırıcı bir durum herhalde.İkidir konularda denk geliyorum, bindallısını kendisi alan gelinlerin kapıldıkları dehşete

11 yıl önce seçip koymuştum o fotoyu kaşı gozü benziyor diye sonra üşendim değiştirmedim kaldı gençliğimden yadigar...şimdi kızım andirmaya basladı anca , yas olmuş 41, hele şu ara evde elde şarap ekmek yoğuruyorum habire acayip seksiyim genclik guzellik bayrağini sizlere devredeli cok oldu bebegim , yine mihrap yerinde şukür ama sen beni 10 yil once göreceğidinhey gidi ....gençliğinizin guzelliğinizin kıymetini bilin öpüyorum güzel goren güzel gözlerinden

Muccksss Ekmek candır 10 yıl önceki haline ne hacet şuan bile mükemmel enerji alıyorum senden...gençliğini düşünemiyorum bile çok can yakmışsındır sen

bir de o kadar emin ve ısrarcı ki ki eşinin evin yarısını kendi emeğiyle çalısarak yaptığindan ....kaba haliyle bile1 milyonluk bir evin yarısına bile aileden destek almadan tek gelirle alinteriyle namuslu yoldan 20 li yaşlarda sahip olabilmek için yapilabilecek iş neymiş biz de ögrenelim boşuna sürünmesin çocuklarımiz okuycaz da mal sahibi olcaz diye...ona da cevap vermiyor çünkü belli ki bubda annem bana 1000 tl dolap aldı gibi birşey çıkacak

Yaaa yazmıcam yazmıcam dedim de sen baya baya kuduruyorsun gerçekten ne bu çekememezlik yazdıklarına anca gülüyorum hadi git başka yerde havla kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim sen anca kudur boş işsizler gibi olduğun yerden bide benim çevrimiçiliğimi takip edecek kadar da boşsun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…