Çok fazla sinirlerim bozuldu

Muccksss Ekmek candır 10 yıl önceki haline ne hacet şuan bile mükemmel enerji alıyorum senden...gençliğini düşünemiyorum bile çok can yakmışsındır sen
Kız Lexa gaza getirdin beni giydim topuklulari geziyorum evde ya şaka bi yana şu yaşıma geldim yalan da olsa özgüvenli hemcinslerimden aldığım iltifat kadar moralimi yükselten bişey pek yoktur diyebilirim, erkek cinsi ota çöpe iltifat eder ama kadın kadına... zordur. Asıl senin elektriğin beni yükseltti gubarttı bugün, allah da seni yükseltsin, elektriğine zeval vermesin kuzum

soruma hala cevap vermediniz maviisever hanım?

İyi de o ev tapuda kp. Evi satın alan kp. Siz sıfırdan ev alıp da dayayıp döşemiş değilsiniz.
Kp'e ait bir evi kendi zevkinize göre döşemişsiniz. Hepsi bu.
Ev sanki sizin tapulu malınızmış gibi sahiplenmeniz saçma.
Mal sahibi çık diyorsa çıkacaksınız.
Bu durum zorunuza gidiyorsa tapusu size ait ev alıp istediğiniz gibi döşeyin.

Bu arada şu konuyu okuyan hiç kimse yerinizde olmak istemez, neyi çekemeyelim? eşinizin ailesine göbekten bağlı egitimsiz çaresiz genc bir kadınsiniz belli ki,havlama kudurma tabirlerini size iade ediyorum , görgü aileden gelir çünkü ,buna da yapacak bişey yok bariz,ama bulunduğunuz durumun hiç özenilecek bir yanı yok, bunu bari anlayın artik

Son düzenleme:
Yoo hiç gurur meselesi değil.
Ev babaya ait sonuçta. İster kızını oturtur, ister oğlunu.
Sizin aileniz size sahip çıksın da deniz manzaralı 4+1 ev alsın. Tapu ortak olsun.

bacim madem ev senin icin bu kadar onemli kayinpederlerle muhabbeti tamamen kes, cek kapini otur evinde. muhattap olma kimseyle..zaten muhabbetin kopmasi icin yeteri kadar laf söylenmiş. sanki alt komsuyu tanimiyirmussunuz ama kavgaliymissiniz gibi düşünün.

Olayı anlamadım neden sizi evden çıkarıp ablasını koyuyorlar?
Yaaa yeminle kulaktan kulağa oyununa benzedi bu iş ben kp gitmemizi istemiyor diyorum kaç kere (lafım sana değil anlamadan atar gider yapanlara) eşim gitmek istiyor bir ara arkadaşları geldi ve kp de onlara laf etti bu yüzden eşim gitmek istiyor ve eşimde ben bu evi ablama vercem o oturucak dedi olay bu ve bende benim çıktığı eve ablasının gelme ihtimalı gururumu kırdı bence herkesinkini kırar bazıları olayları çok farklı yerlere çekti zaten gerginim başka anne tarafımda da olaylar oluyor dedemle komuşuları arasında karakoldalar bu saçma yorumları görünce iyice delleniyorum

Son düzenleme:
O kadar kötü bir Türkçe'niz ve yazınız var ki bence insanlara kızmak yerine yazdıklarınızı okuyun.Hicbir şey anlaşılmıyor olayları bildiğiniz için size açık geliyor olabilir.O kadar yazılı kağıdı görüp okudum ama böyle bir şey gormedim

Sizleri insan yerine koyup cevap verende hatta

P piraye bacım senin derdin ne hasta mısın? Burdan çok komik ve çekemez duruyorsun yaşın gibi davran çok gülünçsün senin kadar yorum ifade bırakan olmadı bence sen git işlerini yap
canım sabahtan işlerimi yaptim bitti, hayırdir ben niye dokundum sana bu kadar? ifade bırakmam bile üzüyorsa seni vardır bir sebebi? anlat konuşalım, vaktim var bugün

Konudan tek anladığım konu sahibi evin her şeyini kendi zevkine göre yaptırmış
Holdeki duvarlarda lamba varmış onu anladım ben de , bir de diğer yorumlardan anladığım evinin terası deniz görüyormuş. Galiba kayınpederi eve gelenlere karışıyormuş. Bunu da yorumlardan anladım.

Bugün de evimizin kümes olduğunu öğrendik çok şükür..evliliklerde ya da ilişkilerde neden erkekler sizin standartlarınızı sağlamak zorunda? Evleneceğiniz insanı hayat arkadaşı olarak mı yoksa dolu cüzdan olarak mı görüyorsunuz. Ben bir kadın olarak kendi evimide alırım kendi standartımı kendim yaratırım.. Ayrıca evet azıcık aşım kaygısız başım diyoruz. Bir tabak yemeğimi sofrada huzur içinde yiyemiyorsam isterse o ev altından zümrütten olsun ne farkeder. Fakir edebiyatımı da yaptım haydi Selametle

Holdeki duvarlarda lamba varmış onu anladım ben de , bir de diğer yorumlardan anladığım evinin terası deniz görüyormuş. Galiba kayınpederi eve gelenlere karışıyormuş. Bunu da yorumlardan anladım.
Evet evet lambalar karşılıklıymış bir de onu anlamıştım Demek ki koridorda en az iki lamba var

Neyine kudurcaz kpederin evini döşemişsiniz sadece o da senin katkın yok ailen alt tarafı bin lira katkı yapmış ki eşin o dekorasyonun yarısını ödemiş diğer yarısını yine kayınpeder ödemiş bu kadar mal sahipleniceğine oturun çalışın teraslı bir ev alın

konuyu ilk sayfadan okuya okuya geliyodum, bi anda konu sahibinin renk gitti kk çalışıyo

ya bacım ev kayınpederinmiş zaten, ananın babanın gelmesine laf eden adamın evinde oturup napıcan. ne güzel eşin de yanında. inan ki gidince oh be iyi ki gitmişim diyeceksin. sen bi dinle bak buradakileri.

arkadaş ironi yapmıştı orda ama? nys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…