- Konu Sahibi maviisever
-
Kız Lexa gaza getirdin beni giydim topuklulari geziyorum evdeMuccksssEkmek candır 10 yıl önceki haline ne hacet şuan bile mükemmel enerji alıyorum senden...gençliğini düşünemiyorum bile çok can yakmışsındır sen
soruma hala cevap vermediniz maviisever hanım?Yaaa yazmıcam yazmıcam dedim de sen baya baya kuduruyorsun gerçekten ne bu çekememezlikyazdıklarına anca gülüyorum hadi git başka yerde havla kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim sen anca kudur boş işsizler gibi olduğun yerden bide benim çevrimiçiliğimi takip edecek kadar da boşsun gerçekten
İyi de o ev tapuda kp. Evi satın alan kp. Siz sıfırdan ev alıp da dayayıp döşemiş değilsiniz.Babasıyla ortak ama %50sinden fazlasını eşim yaptırdı ve hatta tuvalet lavabo dolabını vs kp seçmişti kafasına göre ve alakasız ben beğenmedim değiştirdim ve omun parası annem ödedi 1bin ₺ ydi kp çok bir şey yapmadı çoğunu eşim ama kp nin lafına bakarsak her şeyi o yaptı sorun kimin yaptığı değil ortak yapıldı ama benim zevkime göreydi her şey ve benim burdan çıkıp küçük bir eve geçmem ve benim hayallerimle zevklerimle yapılan eve ablasının oturma ihtimali çıldırtıyor eşimin gözü öfkeden hiçbir şey görmüyor sinirlerim fena bozuk ama öyle olursa ablasının evine ölsemde girmem
Bu arada şu konuyu okuyan hiç kimse yerinizde olmak istemez, neyi çekemeyelim? eşinizin ailesine göbekten bağlı egitimsiz çaresiz genc bir kadınsiniz belli ki,havlama kudurma tabirlerini size iade ediyorum , görgü aileden gelir çünkü ,buna da yapacak bişey yok bariz,ama bulunduğunuz durumun hiç özenilecek bir yanı yok, bunu bari anlayın artikYaaa yazmıcam yazmıcam dedim de sen baya baya kuduruyorsun gerçekten ne bu çekememezlikyazdıklarına anca gülüyorum hadi git başka yerde havla kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim sen anca kudur boş işsizler gibi olduğun yerden bide benim çevrimiçiliğimi takip edecek kadar da boşsun gerçekten
Yoo hiç gurur meselesi değil.Öncelikle canım benim kp gitmemizi istemiyor hatta siz gittikten sonra ben bu evi ne yapıcam ki siz olmadıktan sonra diyor kp eşimi delirtti arkadaşlarına köpek diyerekten sorun olup olması alıp alamamak değil gurur benim evimden ben çıkıcam ve ablası gelicek ne kadar gurur yıkıcı bir durum
Bazılarınız belki konuyu biliyordur kayınpederim eşimin arkadaşlarına laf etmişti bizim eve eşime karışmıştı her neyse olay baya büyüdü herkes anasını satim ne çok dertleri varmış ki bir bir kusuyorlar... dün de baya baya tartıştılar kayınpederim işte şey demiş “kayınpederin geldi karıştım mı kızın dayıları vs geldi karıştım mı vs vs” demiş daha sonra benşm annemde kalmamı eleştirmiş tabii eşimde gereken cevabı verdi bana bunlar koymadı ben yinede bildiğimi yapıyorum onlar konuşursa konuşsun umurum dışı ve eşim taşınmayı kafasına net koymuş ve ben istemiyorum. Şöyle istemiyorum zoruma gidiyor... bu daire sıfırdan yapıldı benim nişan dönemimde ve her şey %97 benim istediğim hayalimdeki gibi yapıldı 4+1 ev ve bende tüm eşyalarımı ona göre seçtim yemek masam aşırı büyük mesela açılan masa boyutunda belki biraz daha büyüktür vs baktığı evlerde 2+1 ve ben istemiyorum bu eve annem bile para harcadı onlar yapmıyordu annemde kızımın evi onun istediği olsun diye annem bile para harcadı çoğunu eşim yaptı en çokta zoruma giden bu eve ablasını otturacakmış buna aşırı sinir oldum sinirden kendimi kasıyorum ağlamamak için. Şayet bu evden çıkarsam ve ablası gelirse ben bu eve asla girmem belki bana huzur mu evmi daha önemli diyeceksiniz tabii ki huzur ama insan yediremiyor senin yaptığın ve abartmıyorum gelen herkes hayran kalıyordu kendini bilmez densizler ev için ileri geri konuşuyordu denize bakan kocaman terası vs var ev çok güzel gerçekten mesela hol var geniş ve ben lambaları duvarlara iki yana taktırdım ne bilim her şey benim zevkime döşenmişken buraya gelipte ablasının oturma ihtimali beni çıldırtı şu an çok gerginim ve sinirlerim bozuk.
Yaaa yeminle kulaktan kulağa oyununa benzedi bu iş ben kp gitmemizi istemiyor diyorum kaç kere (lafım sana değil anlamadan atar gider yapanlara) eşim gitmek istiyor bir ara arkadaşları geldi ve kp de onlara laf etti bu yüzden eşim gitmek istiyor ve eşimde ben bu evi ablama vercem o oturucak dedi olay bu ve bende benim çıktığı eve ablasının gelme ihtimalı gururumu kırdı bence herkesinkini kırar bazıları olayları çok farklı yerlere çekti zaten gerginim başka anne tarafımda da olaylar oluyor dedemle komuşuları arasında karakoldalar bu saçma yorumları görünce iyice delleniyorumOlayı anlamadım neden sizi evden çıkarıp ablasını koyuyorlar?
O kadar kötü bir Türkçe'niz ve yazınız var ki bence insanlara kızmak yerine yazdıklarınızı okuyun.Hicbir şey anlaşılmıyor olayları bildiğiniz için size açık geliyor olabilir.O kadar yazılı kağıdı görüp okudum ama böyle bir şey gormedimYaaa yeminle kulaktan kulağa oyununa benzedi bu iş ben kp gitmemizi istemiyor diyorum kaç kere (lafım sana değil anlamadan atar gide yapanlara) eşim gitmek istiyor bşr ara arkadaşları geldi ve kp de onlara laf etti bu yüzden eşim gitmek istiyor ve eşimde ben bu evi ablama vercem o oturucak dedi olay bu ve bende benim çıktığı eve ablasının gelme ihtimalı gururumu kırdı bence herkesinkini kırar bazıları olayları çok farklı yerlere çekti zaten gerginim başka anne tarafımda da olaylar oluyor dedemle komuşuları arasında karakoldalar bu saçma yorumları görünce iyice delleniyorum
Sizleri insan yerine koyup cevap verende hattaO kadar kötü bir Türkçe'niz ve yazınız var ki bence insanlara kızmak yerine yazdıklarınızı okuyun.Hicbir şey anlaşılmıyor olayları bildiğiniz için size açık geliyor olabilir.O kadar yazılı kağıdı görüp okudum ama böyle bir şey gormedim
canım sabahtan işlerimi yaptim bitti, hayırdir ben niye dokundum sana bu kadar? ifade bırakmam bile üzüyorsa seni vardır bir sebebi? anlat konuşalım, vaktim var bugün
Holdeki duvarlarda lamba varmış onu anladım ben de , bir de diğer yorumlardan anladığım evinin terası deniz görüyormuş. Galiba kayınpederi eve gelenlere karışıyormuş. Bunu da yorumlardan anladım.Konudan tek anladığım konu sahibi evin her şeyini kendi zevkine göre yaptırmış
Bugün de evimizin kümes olduğunu öğrendik çok şükür..evliliklerde ya da ilişkilerde neden erkekler sizin standartlarınızı sağlamak zorunda? Evleneceğiniz insanı hayat arkadaşı olarak mı yoksa dolu cüzdan olarak mı görüyorsunuz. Ben bir kadın olarak kendi evimide alırım kendi standartımı kendim yaratırım.. Ayrıca evet azıcık aşım kaygısız başım diyoruz. Bir tabak yemeğimi sofrada huzur içinde yiyemiyorsam isterse o ev altından zümrütten olsun ne farkeder. Fakir edebiyatımı da yaptım haydi SelametleNe münasebet!
Kayınpeder taşınsın.
2+1 kümeslere girilir mi yav?
Azıcık aşım kaygısız başım bir fakir fukara tesellisidir.
Alışık olduğum standartlardan ödün verdikten sonra, bu standartları sağlayamadıktan sonra ne yapayım o kocayı, evliliği.
Bir de görümce oturacak he? Küfür gibi valla.
Çok üzüldüm hemşire çok.
Evet evet lambalar karşılıklıymış bir de onu anlamıştımHoldeki duvarlarda lamba varmış onu anladım ben de , bir de diğer yorumlardan anladığım evinin terası deniz görüyormuş. Galiba kayınpederi eve gelenlere karışıyormuş. Bunu da yorumlardan anladım.
Neyine kudurcaz kpederin evini döşemişsiniz sadece o da senin katkın yok ailen alt tarafı bin lira katkı yapmış ki eşin o dekorasyonun yarısını ödemiş diğer yarısını yine kayınpeder ödemiş bu kadar mal sahipleniceğine oturun çalışın teraslı bir ev alınYaaa yazmıcam yazmıcam dedim de sen baya baya kuduruyorsun gerçekten ne bu çekememezlikyazdıklarına anca gülüyorum hadi git başka yerde havla kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim sen anca kudur boş işsizler gibi olduğun yerden bide benim çevrimiçiliğimi takip edecek kadar da boşsun gerçekten
Bugün de evimizin kümes olduğunu öğrendik çok şükür..evliliklerde ya da ilişkilerde neden erkekler sizin standartlarınızı sağlamak zorunda? Evleneceğiniz insanı hayat arkadaşı olarak mı yoksa dolu cüzdan olarak mı görüyorsunuz. Ben bir kadın olarak kendi evimide alırım kendi standartımı kendim yaratırım.. Ayrıca evet azıcık aşım kaygısız başım diyoruz. Bir tabak yemeğimi sofrada huzur içinde yiyemiyorsam isterse o ev altından zümrütten olsun ne farkeder. Fakir edebiyatımı da yaptım haydi Selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?