Çok korktum rüya mı gerçek mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok mu yorgun yattınız?

Bastan zaten su almaya kalkmamıssın korktugun ıcın o korku dusuncesıyle yattıgın ıcın oyle bır ruya gormussun bence ne dusunceyle yatarsan ruyanda zaten onu goruyorsun. Dua oku yat yatarken guzel seyler dusun

Kesinlikle uyku felci ,çok yaşıyordum, psikayatrist anlatmıştı bana. Zaten onu sen yapıyorsun yönlendirebilirsin istediğin gibi demişti. Siz yönlendirmişsiniz mesela kulak çınlaması olur deyip kulağınızı çınlatmışsınız. Bende tam böyle ejderhaya benzeyen ateşli dumanlı bir şey görmeye başladım, aklıma geldi, içimden sinirle git şu köşede dur dedim. Kocaman ejderha gitti köşede oturdu Odada güya devasa ejderha var kedi gibi oturuyor,ben kımıldayamıyorum tabi beynim daha kasları ele geçirmemiş Dönem dönem sürekli yaşarım.

Hangi konu

Eveeeet. Hayatımda en az 30-35 kere yaşadığım durum. En az diyorum bakın. Çok geç yattığınızda ya da Çok yorgun olduğunuzda başınıza gelebilen uyku apnesi yani uyku felci denilen durum. Ben kat kat beterini yaşadım bunların ve çok oluyor bende. Özellikle tez yazdığım dönemde ve boşanma zamanında çok olmuştu. Kafam çok yoğun olduğu için geç yatıyordum. Çok çalışıyordum. Aklınıza büyü falan gelmesin. Alakası yok

Aşağıda da yazdım ben de aynı şeyi. O kadar çok yaşadım ki. Artık sallamamaya korkmamaya başladım. Aha yine başladı diyordum o nefes darlığı falan başlarken. Kendimi uyandırmaya çalışıyorum falan. Bilincim de gayet yerinde oluyor o anlarda

Bende uni de basima geleni anlatayim yurda yeni girmistim
oda arkadaslarim surekli benden sikayetciydi kendi arkadaslarini odaya aldiramamislar benim gitmemi istiyorlardi o gelsin diye
O hafta 3 u bir izne gittiler bende odada tektim bikmistim surekli baskilarindan ruyamda beyaz bir eve gelmistim ustunde bir suru bukelemun vardi bir tanesi ayagima dokundu hissettim korktum uyandim sonra baska bir odadan kiz yurttan ayrilmis bende odadakilere ricada bulundum o odaya gectim hayatimdaki 3 melekle karsilastim
Iyiki de tanimisim ruyamin manasida bu oldu

Sağol canıiiimm

Uyku felci. Bana da olurdu arada. O yüzden korkmayın. Her insan yaşıyor benzer şeyi :)

Kulak çınlaması ve aşırı baş dönmesi vertigoyu da işaret edebilir. Ne olur ne olmaz nörolojiye gitseniz iyi olur. İlerlemesi hayat kalitesini çok düşürür.

3- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak, mesaj yazmak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…