Önemli olan duyması değil mi ya ben bittim napacam çok kötüyüm. Eve gelecek . Kalbim gümgüm atıyor.Baban neden değişik bu cümleyi neden kurdun önemli olan o şu an benim için. Cevaba göre çözüm gelir belki :)
Hayır önemli olan duyması değil. Ne anlamda ve hangi niyetle söylediğiniz önemli.Önemli olan duyması değil mi ya ben bittim napacam çok kötüyüm. Eve gelecek . Kalbim gümgüm atıyor.
Tamam da sen bunu neden dedin baban neden değişik onu söylersen çözümü de gelir gider konuşursun neden öyle dediğini açıklarsın :)Önemli olan duyması değil mi ya ben bittim napacam çok kötüyüm. Eve gelecek . Kalbim gümgüm atıyor.
Baban neden değişik bu cümleyi neden kurdun önemli olan o şu an benim için. Cevaba göre çözüm gelir belki :)
Annemin istemediği bir şeyi ona sormadan kendi kararıyla yapıyor. Sonra annem ağlıyor. Bu yüzden dedim. Ama nedeni önemli mi ki?Neden soyledin bunu?
Annemin istemediği bir şeyi ona sormadan kendi kararıyla yapıyor. Sonra annem ağlıyor. Bu yüzden dedim. Ama nedeni önemli mi ki?
Eve gelecek derken?Baban zaten evde annenin yanindaymis.Bise anladiysam ne olayim.Önemli olan duyması değil mi ya ben bittim napacam çok kötüyüm. Eve gelecek . Kalbim gümgüm atıyor.
Merak etmistim sadece. Babanin yuzune bakamaman normal, resmen arkasindan sallamissin. Cok takiyorsan ozur dile.Annemin istemediği bir şeyi ona sormadan kendi kararıyla yapıyor. Sonra annem ağlıyor. Bu yüzden dedim. Ama nedeni önemli mi ki?
Babanızla iletişiminiz nasıl? Karşılıklı oturup sohbet edebiliyor musunuz?Annemin istemediği bir şeyi ona sormadan kendi kararıyla yapıyor. Sonra annem ağlıyor. Bu yüzden dedim. Ama nedeni önemli mi ki?
O annenle baban arasında olan bir şey. Ben de sana bir şey dedi filan sandım açıkçası. Anneni dinlemeyip başına buyruk hareket ettiği için değişik değil böyle olan erkekler ataerkil yapıda işte kılıbık hanımköylü değilim düşünce yapısındalar.Annemin istemediği bir şeyi ona sormadan kendi kararıyla yapıyor. Sonra annem ağlıyor. Bu yüzden dedim. Ama nedeni önemli mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?