Çok kötü bir şey oldu.

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
Az önce abim aradı. Konuşurken telefonu anneme götürüyordum. Kafamı kaldırmadan yürüyordum. Abime babam çok değişik dedim. Bastıra bastıra ikinci kez aynı cümleyi tekrar söyledim. Kafamı kaldırdım. Babam annemin yanında. Suratı bozulmuş. Telefonu anneme verdim. Ayrıldım oradan. Ama ben çok kötüyüm. Ne yapacam bundan sonra babamın yüzüne nasıl bakacam bilmiyorum.

Baban neden değişik bu cümleyi neden kurdun önemli olan o şu an benim için. Cevaba göre çözüm gelir belki :)
Önemli olan duyması değil mi ya ben bittim napacam çok kötüyüm. Eve gelecek . Kalbim gümgüm atıyor.

Bu cümleyi nasıl ve neden kurdun ki? Neden babandan bu kadar çekiniyorsun?

Annemin istemediği bir şeyi ona sormadan kendi kararıyla yapıyor. Sonra annem ağlıyor. Bu yüzden dedim. Ama nedeni önemli mi ki?
Merak etmistim sadece. Babanin yuzune bakamaman normal, resmen arkasindan sallamissin. Cok takiyorsan ozur dile.

Annemin istemediği bir şeyi ona sormadan kendi kararıyla yapıyor. Sonra annem ağlıyor. Bu yüzden dedim. Ama nedeni önemli mi ki?
O annenle baban arasında olan bir şey. Ben de sana bir şey dedi filan sandım açıkçası. Anneni dinlemeyip başına buyruk hareket ettiği için değişik değil böyle olan erkekler ataerkil yapıda işte kılıbık hanımköylü değilim düşünce yapısındalar.

Olur öyle şeyler.benim de başıma gelmişti.bir pazar sabahı evde fırtına estiriyo babam.neymis çatıda iş varmış annem erken kalkmamis. Mutfaktan salona geçtim babamı kardeşim sanarak sabah sabah dertleri ne acaba dedim ve babam olduğunu hiç fark etmedim kardeşimle konuşana kadar.

Yani sonuçta hakaret etmemişsiniz.. Yanına gidip şakaya vurarak "baba alınmadın dimi? yani olumlu anlamda söyledim zaten, özür dilerim" falan deseniz fayda etmez mi ki?

Evdeki arabayı değiştirdi yerine lüks gözüken gösterişli bir araba aldı. Anneme söylemedi. İstemediğini bile bile. Neden istemiyor, sevmiyor derseniz. 3 yıl önce abimi kaybettim ben. Annem o yüzden istemiyor. Abimin isteyip de sahip olamadığı bir şeydi bu mesela. O yüzden değişik dedim. Kendi başına karar aldığı annemi hiçe saydığı için.

Büyük bir hakaret ya da toparlanamaz yanlış bir kelime söylememişsin yahu
Değişik çok normal bir kelime ama bu tür şeylere alınıyorsa Türk kahvesi yapıp götürürkende özür dile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…