Ya da ben.Bu denli korktuğuna göre baban gerçekten çok değişik biri,
Sorduğum soruların hiçbirine ısrarla cevap vermiyorsunuz. Size daha fazla yardımcı olamayacağım sanırım.Evdeki arabayı değiştirdi yerine lüks gözüken gösterişli bir araba aldı. Anneme söylemedi. İstemediğini bile bile. Neden istemiyor, sevmiyor derseniz. 3 yıl önce abimi kaybettim ben. Annem o yüzden istemiyor. Abimin isteyip de sahip olamadığı bir şeydi bu mesela. O yüzden değişik dedim. Kendi başına karar aldığı annemi hiçe saydığı için.
Bana alındığını söylemez ki. Kızmaz da. İçine atar.Büyük bir hakaret ya da toparlanamaz yanlış bir kelime söylememişsin yahu
Değişik çok normal bir kelime ama bu tür şeylere alınıyorsa Türk kahvesi yapıp götürürkende özür dile
Nedenini anlatıyorum. Neyse sağolun. İyice gerildim.Sorduğum soruların hiçbirine ısrarla cevap vermiyorsunuz. Size daha fazla yardımcı olamayacağım sanırım.
Başınız sağ olsun
Gerilecek bir şeyin olmadığından bahsediyoruz hepimiz burda.. Babanızla iletişiminiz nasıl diye sormuştum meselaNedenini anlatıyorum. Neyse sağolun. İyice gerildim.
Uzun uzun sohbet edemem.Babanızla iletişiminiz nasıl? Karşılıklı oturup sohbet edebiliyor musunuz?
Tamam sağolun.Gerilecek bir şeyin olmadığından bahsediyoruz hepimiz burda.. Babanızla iletişiminiz nasıl diye sormuştum mesela
Bence kafanıza takmanızı gerektirecek bir şey yok. Eğer çok rahatsız oluyorsanız ki oluyorsunuz, babanızla gidip beş dakika konuşun.Uzun uzun sohbet edemem.
evet onemli ve haklisin baban bi degisik... neden anneni aglatiyor?Annemin istemediği bir şeyi ona sormadan kendi kararıyla yapıyor. Sonra annem ağlıyor. Bu yüzden dedim. Ama nedeni önemli mi ki?
Abim evde konusu geçen babamın yaptığı bir şey hakkında evde durumlar nasıl gibisinden soru sordu. Ben de babam çok değişik dedim. Sonra ikinci kez tekrar aynı cümleyi kurdum. Olay bu oldu. Ben doğuştan çekingen biri oldum hep. O yüzden kimseyle iletişimim iyi olmadı.Bu cümleyi nasıl ve neden kurdun ki? Neden babandan bu kadar çekiniyorsun?
Babam şiddet uygulamaz hiç. Bana kızmaz bile. Sadece ben aşırı çekingen utangaç oldum hep doğuştan. O yüzden iletişimim kimseyle iyi değil. Konuşurken çoğu zaman babamın yüzüne bile bakamam. Ve cidden sadece bu cümleyi kurdum. Teşekkür ederim.Babanız şiddet falan uygulayan, kolay sinirlenen biri mi niye bu kadar korkuyorsunuz? Değişik lafında bir şey yok kolay toparlanabilecek bir laf. Ya baba sağı solu belli olmayan biri ya da değişik yerine daha ağır bir kelime kullandınız utançtan buraya yazamadınız. Bu kadar korkmanıza başka bir sebep bulamadım.
Hiçbir şey olmamış gibi davranın. Gelir sorarsa da "Öyle demek istemedim kendine özgü biri demek istedim (eğer cidden değişik dediyseniz)" falan diye toparlarsınız. Gerilmeyin.
Sormaz ki. Bilmiyorum neden büyüttüğümü.Hepimizin değişik huyları var, hakaret etmemişsin ki adama, niye bu kadar korkuyorsun? Sorarsa söylersin, şu huyunun değişik olduğundan bahsettim diye.
Bunlar hic normal degil ama. Yani ben de arkadas falan edinemem mesela ama ailemle iliskim boyle degil. Babanin yuzune bakamaman falan cok fazla bunlar. Emin misin daha onceden bir sorun olmadigina? Durup dururken boyle olmaz gibime geliyor.Babam şiddet uygulamaz hiç. Bana kızmaz bile. Sadece ben aşırı çekingen utangaç oldum hep doğuştan. O yüzden iletişimim kimseyle iyi değil. Konuşurken çoğu zaman babamın yüzüne bile bakamam. Ve cidden sadece bu cümleyi kurdum. Teşekkür ederim.
Korkma ortada kötü birşey yok, daha iyi işte, sormazsa açıklama yapmak zorunda da kalmazsın.Sormaz ki. Bilmiyorum neden büyüttüğümü.
Doğuştan böyleyim. Annemin yüzüne bakabiliyorum her zaman. Ama babamla konuşurken çoğu bir şeyler oluyor bende öfke gibi. Ve bakamıyorum o zaman. Ben neden böyleyim diye düşünüyorum hep. Sevgimi, saygımı falan sorguluyorum.Bunlar hic normal degil ama. Yani ben de arkadas falan edinemem mesela ama ailemle iliskim boyle degil. Babanin yuzune bakamaman falan cok fazla bunlar. Emin misin daha onceden bir sorun olmadigina? Durup dururken boyle olmaz gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?