Çok kötü bir şey oldu.

Sorduğum soruların hiçbirine ısrarla cevap vermiyorsunuz. Size daha fazla yardımcı olamayacağım sanırım.
Başınız sağ olsun

Büyük bir hakaret ya da toparlanamaz yanlış bir kelime söylememişsin yahu
Değişik çok normal bir kelime ama bu tür şeylere alınıyorsa Türk kahvesi yapıp götürürkende özür dile
Bana alındığını söylemez ki. Kızmaz da. İçine atar.

Uzun uzun sohbet edemem.
Bence kafanıza takmanızı gerektirecek bir şey yok. Eğer çok rahatsız oluyorsanız ki oluyorsunuz, babanızla gidip beş dakika konuşun.
Saygısızlık etmek istemediğinizi, kötü bir anlamda söylemediğinizi sadece bazı davranışlarının size farklı geldiğini söyleyin. Bence bu kadarı yeterli olacaktır

Her aile içindeki ilişki aynı türde olamaz
Yaşanan sorunlar,sıkıntılar kimi aileyi birleştirir kimi aileyi kopartır

Çocuklar babalarının yanında çok güvende hisseder küçük yaşlarda
Ama her çocuk şanslı değil
Ya da her ebeveyn bilinçli değil

Genele uymayan her durumu yargılamaya hazır halde beklememeli insanlarda
Olmaması gereken şeyler yaşanıyor bu ahir dünyada

Babanız şiddet falan uygulayan, kolay sinirlenen biri mi niye bu kadar korkuyorsunuz? Değişik lafında bir şey yok kolay toparlanabilecek bir laf. Ya baba sağı solu belli olmayan biri ya da değişik yerine daha ağır bir kelime kullandınız utançtan buraya yazamadınız. Bu kadar korkmanıza başka bir sebep bulamadım.

Hiçbir şey olmamış gibi davranın. Gelir sorarsa da "Öyle demek istemedim kendine özgü biri demek istedim (eğer cidden değişik dediyseniz)" falan diye toparlarsınız. Gerilmeyin.

Bu cümleyi nasıl ve neden kurdun ki? Neden babandan bu kadar çekiniyorsun?
Abim evde konusu geçen babamın yaptığı bir şey hakkında evde durumlar nasıl gibisinden soru sordu. Ben de babam çok değişik dedim. Sonra ikinci kez tekrar aynı cümleyi kurdum. Olay bu oldu. Ben doğuştan çekingen biri oldum hep. O yüzden kimseyle iletişimim iyi olmadı.

Hepimizin değişik huyları var, hakaret etmemişsin ki adama, niye bu kadar korkuyorsun? Sorarsa söylersin, şu huyunun değişik olduğundan bahsettim diye.

Babam şiddet uygulamaz hiç. Bana kızmaz bile. Sadece ben aşırı çekingen utangaç oldum hep doğuştan. O yüzden iletişimim kimseyle iyi değil. Konuşurken çoğu zaman babamın yüzüne bile bakamam. Ve cidden sadece bu cümleyi kurdum. Teşekkür ederim.

Hepimizin değişik huyları var, hakaret etmemişsin ki adama, niye bu kadar korkuyorsun? Sorarsa söylersin, şu huyunun değişik olduğundan bahsettim diye.
Sormaz ki. Bilmiyorum neden büyüttüğümü.

Bunlar hic normal degil ama. Yani ben de arkadas falan edinemem mesela ama ailemle iliskim boyle degil. Babanin yuzune bakamaman falan cok fazla bunlar. Emin misin daha onceden bir sorun olmadigina? Durup dururken boyle olmaz gibime geliyor.

Bunlar hic normal degil ama. Yani ben de arkadas falan edinemem mesela ama ailemle iliskim boyle degil. Babanin yuzune bakamaman falan cok fazla bunlar. Emin misin daha onceden bir sorun olmadigina? Durup dururken boyle olmaz gibime geliyor.
Doğuştan böyleyim. Annemin yüzüne bakabiliyorum her zaman. Ama babamla konuşurken çoğu bir şeyler oluyor bende öfke gibi. Ve bakamıyorum o zaman. Ben neden böyleyim diye düşünüyorum hep. Sevgimi, saygımı falan sorguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…