Çok kötü bir şey oldu.

Sen anneni yönlendir ozaman.Abimin anısına de.O olsaydı bu arabayı isterdi bizim de bu arabaya binmemizi isterdi de

Haklısın babama biraz daha sıcak davranmam gerekiyor. Babamı seviyorum zaten onu üzersem ağlıyorum. Canım yanıyor. Ama daha dikkatli olmam gerekiyor galiba. Daha saygılı olmalıyım.

Sende bir değişiksin canım ya okurken güldüm, ilahi! sen çok yaşa.. korkma o anda tepki verirdi zaten komik olmuş ama

Haklısın babama biraz daha sıcak davranmam gerekiyor. Babamı seviyorum zaten onu üzersem ağlıyorum. Canım yanıyor. Ama daha dikkatli olmam gerekiyor galiba. Daha saygılı olmalıyım.
Bunda birşey yokki..Saygilisindir eminim sen..Sikma kendini fazla.

Değişik demek kötü bir şey değil ki?
Ben de babama bazen bugün bir değişik davranıyorsun diyorum, o da bana kızınca bazı sitemkar laflar eder.

Çok büyük bir başlık yazmışsınız konunuza girmeden önce korktum. Baba-kız arasında böyle şeyler olur.

Anlam onemli nedeni onemli.
Ben babamin yuzune derim baba cidden degisik adamsin diye sende degisik adamin degisik kizisin der.babam cidden degisik cok cok cok iyi ve sabirli degisik ben manyak 1 degisik.
Yani degisik var degisik var.
Ayrica insan babasindan korkar mi hic

bence kotu bırsey dememıssınız
hatta annenızın yanında oldugunuzu bılmesı ıyı
bundan sonra annenıze sıze sormadan kendı kafasına gore ıs yaparken sızın o babam degısık lafını hatırlar ınsallah
rahat olun

Özür dilerim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…