Sen anneni yönlendir ozaman.Abimin anısına de.O olsaydı bu arabayı isterdi bizim de bu arabaya binmemizi isterdi deİnşallah alınmamıştır teşekkür ederim. Benim arsız olmamamla ilgili değil de annem üzülüyor. O şekilde düşünmüyor. Benim yüreğim nasıl el verir diyor. Babamın hala nasıl keyif peşinde gibi olabildiğini falan düşünüyor. Annemi biliyor ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. Başka bir sorun yok yani önemi yok her ailede sorunlar olur. Teşekkür ederim
Haklısın babama biraz daha sıcak davranmam gerekiyor. Babamı seviyorum zaten onu üzersem ağlıyorum. Canım yanıyor. Ama daha dikkatli olmam gerekiyor galiba. Daha saygılı olmalıyım.Abinin istediği arabayı almış işte.Rahmetli abin giremese de onun anısına kullanin..
.Senin sorunun arsız olmamak belki de..Bunu takma bukadar..Arkasindan da konuşsan baban senin.Mahcup olma.Dediysen dedin".Degisik "de birşey yok hem...Aileyle ilgili sıkıntılar var mı?Rahatsız olduğun şeyler?
Bence babanın gözünün içine bak herzaman.Baban o senin...Biz yasamla savaşmayı ailede öğreniriz.. .Seni bir önceki söylediğin şeyle birlikte değerlendiriyorum..Aa nerden anladı bukadar mi belli deyip kahrolma benim gibi
Bencede. Abartiyosunuz.Nedeni önemli evet, annenizi korumuşsunuz , üstelik hakaret içeren bir söz değil.
Korkmanizi anlayamadım.
Evet komik oldu ama utandim o an ne yapacağımı şaşırdım.Sende bir değişiksin canım ya okurken güldüm, ilahi! sen çok yaşa.. korkma o anda tepki verirdi zatenkomik olmuş ama
Bunda birşey yokki..Saygilisindir eminim sen..Sikma kendini fazla.Haklısın babama biraz daha sıcak davranmam gerekiyor. Babamı seviyorum zaten onu üzersem ağlıyorum. Canım yanıyor. Ama daha dikkatli olmam gerekiyor galiba. Daha saygılı olmalıyım.
Biraz anlaşılır olmadı galiba üzgünüm.Lady Strawberry al işte kuzu, beyin yakan bi konu daha. Ne konu, ne mevzu..
Bişey olmaz merak etmeEvet komik oldu ama utandim o an ne yapacağımı şaşırdım.
Hatun babadan çekiniyor belli ki ondan o söz ona kötü gelmis. Bana da tam tersi komik geldi ama komik yani :))Lady Strawberry al işte kuzu, beyin yakan bi konu daha. Ne konu, ne mevzu..
Hatun babadan çekiniyor belli ki ondan o söz ona kötü gelmis. Bana da tam tersi komik geldi ama komik yani :))
HayırÇalışıyor musun?
Varsayın ki geri zekalıyım. Yorum yapma amacınızı anlayamadım.Lady Strawberry al işte kuzu, beyin yakan bi konu daha. Ne konu, ne mevzu..
Özür dilerim kusura bakmayın.Değişik demek kötü bir şey değil ki?
Ben de babama bazen bugün bir değişik davranıyorsun diyorum, o da bana kızınca bazı sitemkar laflar eder.
Çok büyük bir başlık yazmışsınız konunuza girmeden önce korktum.Baba-kız arasında böyle şeyler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?