Çok kötü bir şey oldu.

Neden ofke duyuyorsun babana? Bunun ustune git bence.

bende anneme diyorum :) değişik hatunsun vesselam diye
yüze bakılmayacak bir söz değil abartılmasın bence , neden nasıl ne sesle denildiği önemli
Zaten o yüzden abartıyorum galiba. Bastırarak söyledim. Yani vurgulayarak ve öfkeyle.

o zaman önce annenden babanın duygularını öğreneceksin
sonra ona göre davranacaksın, olayı anlamadıysa işi gırgıra vur umursama gitsin

Rica ederim, hakaret içerikli bir laf değil bence kolay toparlayabilirsiniz. Belki babanız hiçbir şey söylemeyecek bile. Öyle olursa siz de hiç dememişsiniz gibi davranın derim.

Rica ederim, hakaret içerikli bir laf değil bence kolay toparlayabilirsiniz. Belki babanız hiçbir şey söylemeyecek bile. Öyle olursa siz de hiç dememişsiniz gibi davranın derim.
Zaten hiçbir şey söylemeyeceğine eminim. Ben bir şey söyler, kızar diye korkmadım ki. Onun arkasından konuştuğumu duyduğu için bana kırılmıştır diye korktum. Yapacak bir şey yok. Niye burda paylaştım onu da bilmiyorum.

İlk mesajınızdan yoğun derecede uçlarda bir korku hissediliyor, bunun nedenini de kimse siz açıklamadıkça bilemez. Kırılmasından korktunuz madem, "Babacığım dediğim söze alınmamışsındır umarım" diye bir konuşma yapabilirsiniz kendinizi rahatlatmak için. Cesaretiniz yoksa hiç konusunu açmayın derim, çok kırılacak bir söz değil aslında ama babanızın alınganlık derecesini bilemiyorum.

Ben ailemin ve kişiliğimin yargılanmasına alışkınım. Dışarıdaki insanlar da aynen burda gördüğümüz gibi.

Y
Ben ailemin ve kişiliğimin yargılanmasına alışkınım. Dışarıdaki insanlar da aynen burda gördüğümüz gibi.

Üzme kendini
Çekingen olduğunu yazmışsın
Herkes aynı karaktere sahip değil ki, kimi çok sıcakkanlı kimi soğuk kimi utangaç
Çok normal

Hepimiz aynı doğuyoruz farklı şeyler yaşıyoruz farklı hale geliyoruz zamanla
Birisi çok kırıldığı için kırmaya başlıyor
Ötekisi çok kırıldığı için kaçıyor herkesten

Ne güzel yanında iyi kötü anne baban var
Buna şükret Allah aşkına

Ben bir büyüğümü kaybettim
O hayattayken hatalarım oldu
Kıymetini bilemedim diye çok üzüldüm ama çaresi yok işte
Gitti gelmeyecek ne kadar beklesemde

Sen hala yanındalarken aç ellerini önce Allah'a şükret sonra da birazcık gülümse suratlarına

Babam da bir garip demek ıstedın heralde neyse kufur değil birsey değil sıkma canını sinirli biri mi ki..

Ben böyle olmamdan onları sorumlu tutuyorum artık. Çünkü hangi ortama girsem yadirgandim, yargılandım. İnsanlar hep acımasız oldu. Arkadaş edinemedim. Böyle oldukça şimdi öfkenin nedeni bu. Beni böyle kabul etmeselerdi ben de böyle olmazdım. Kaybettiklerimi düşününce yanimdakilerin kıymetini bilemiyorum. Babamın bana kirildiğina eminim. Ses tonunun kirginliğindan bile anlıyorum şu an. Ama bende onun gönlünü alacak bir karakter de yok insanlık da. Beni soğuk yetiştiren onlar. Üstüste evlat acısı çeken bir ailede böyle olunuyor demek ki. Acı dolu bir evde bundan başkası olmayı beceremedim. Özür dilerim gereksiz konulara girdim Sadece biraz fazla doldum şu an. Teşekkür ederim.

Babam da bir garip demek ıstedın heralde neyse kufur değil birsey değil sıkma canını sinirli biri mi ki..
Evet garip manasinda dedim. Sinirli ama bana kızmaz pek. Kıyamaz. Galiba o yüzden araksindan konuştuğum için kötü hissettim. Şu an sesinden kırıldığını anlayabiliyorum. Ama özür dileyecek cesaretim de yok.

Bence konuyu ısıtma konu acılırsa eger konus .Unutulur gider zaten.

Okurken resmen eski günlüğümden bir şeyler okuyormuş gibi hissettim
Seni anlıyorum diyemem belki benden çok üzdü seni zamanında insanlar
Okulda ya da evde yaşadığım sorunları kimse farketmedi
Sıkıntılarımı anlatamıyordum kimseye
Çözülmüyordu hiçbir derdim
Boşveriyordum ben de kendimi
Ama diğerleri yüzünden kendinden vazgeçmemeli insan
Çok geç değil ayağa kalkmak için
Onlar öyle olmaya devam edecekler bari sen değiş

Teşekkür ederim çok sağolun

Abinin istediği arabayı almış işte.Rahmetli abin giremese de onun anısına kullanin..
.Senin sorunun arsız olmamak belki de..Bunu takma bukadar..Arkasindan da konuşsan baban senin.Mahcup olma.Dediysen dedin".Degisik "de birşey yok hem...Aileyle ilgili sıkıntılar var mı?Rahatsız olduğun şeyler?

Bence babanın gözünün içine bak herzaman.Baban o senin...Biz yasamla savaşmayı ailede öğreniriz.. .Seni bir önceki söylediğin şeyle birlikte değerlendiriyorum..Aa nerden anladı bukadar mi belli deyip kahrolma benim gibi

İnşallah alınmamıştır teşekkür ederim. Benim arsız olmamamla ilgili değil de annem üzülüyor. O şekilde düşünmüyor. Benim yüreğim nasıl el verir diyor. Babamın hala nasıl keyif peşinde gibi olabildiğini falan düşünüyor. Annemi biliyor ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. Başka bir sorun yok yani önemi yok her ailede sorunlar olur. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…