cok yoruldum artik offffffff

dunyam esinim

ASKKK......
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
128
18
33
Ya esimle surekli kavga ediyoruz bu gun yine kavga ettik sebeb k b nin bu gun sahte dogum gunu gercegi dort ay sonra ben cok hastayim esim tutturdu gidip kutlayalim ya sacmalama. Neye gidec dedim yok dedı ya benım kizim hasta olur ne ararlar ne sorarlar canlari sevmek istedimi getirin sevelim derler gidince yuze bıle almaz kv béni oyle oturur geliriz ben bir bucuk yil oldu ayrilali evime adim atmadi aramiz bes dakka neyse esim zorla hasta halimle goturdu oraya vardik ki pasta almislar bı guzel kutluyorlar bizi cagirmamislar bıle kaynim nisanli nisanlisinin ailesi bizi gorunce bozuldular bir saat oturup kalktik bende esime cok mutluyum ohh dedim oda bana degis yoksa v ni kaybedicen diyo ben ne konuda degismeliyim bı akil vérin ben ne yapicam

Haa beni kaybedecen demiş..anladım..

Sız eşinize aılesını kotulemeyın..
Vazifenizi yapın kenara cekılın..
Eşiniz iyiyi kotuyu ayırır zamanla..
Sen onun kafasını utulersen kaybedersin..
Gıdelım dıyorsa gıt..bıttı gıttı işte..

eskiden 99 karakterli sms ler vardı ,bazılarının pc leri öyle mi Ne yazıyo burda ,nokta yok ,virgül yok ..V ni kaybetmek,nere gidec ,saçmalama ne demek

Vala canım benim bu erkekler hep böyle ne kadar hakkı olursan ol onlar onun ailesi. Bütün sorunu onlar çıkarsa da sen her konu da haklı olsan da kabak hep bize patlıyor. Bende az kaldı bu olaylar yüzünden ayrılcm

Nevsehirliyiz ama kb o kadar kendi begenmiski kagit ustunde ayri gercek ayri cok yoruldum artik cildirmak uzereyim esim kus yatti

sizi çağırmamışlar eşinize ders olsun
ama siz siz olun ailesiyle arasına girmeyin
hep bayan kötü olur canım boşver .

heee vallahi anladım,inat edip okudum ..Sahte doğumgünü ne demek ? Kayınpeder 3.5 yaşında mı ?
Ayrıca ohhhhh sevindim diyen eşim olsaydı bende sinir olurdum,dır dır yapmayın,görev gibi görün bitsin gitsin ...

Ya inanilmaz bisey béni kaybedicen diyo ben bisey yapmiyom birakirsa biraksin Aman yoruldum uc senedir evliyiz bı ney bole kv kiskancin teki kizimi elimden almaya kalkti ilk zamanlar

Anladıysan anlayamadıgım şeyi sana sorim kb ne demek..kayınbırader mi..
Sahte doğu gunu olayını bende anlamadım..onu kime sorsam..du bakiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…