cok yoruldum artik offffffff

Anladıysan anlayamadıgım şeyi sana sorim kb ne demek..kayınbırader mi..
Sahte doğu gunu olayını bende anlamadım..onu kime sorsam..du bakiiiim
milan'cım
kb: kayınbaba
sahte doğum günü: kimlikte yazan d.günü, gerçek olanı 4 ay sonraymış

ben her şeyi anladım ama cevap veresim yok

Doğum gününü zaten kutluyorlarmış ailece sahtesi ne onu bende anlamadım

diyelim ki sen 26 ocakta doğuyorsun ama seni 5 şubat yazıyorlar ..Gerçeği 4 ay sonra demiş ama kb kimse doğmadan nüfus kağıdı basılmış o nasıl oluyor yaaaaa hiçbir şey anlamadım iyice karıştı haaaaaa

Ne guzeldalga geciyorsunuz keske hayat sizlerin dalgasi kadar guzel olsaydi siz kayinvalideden dayak yemek ne demek biliyormusun sebebi ise esim bana onun yaninda sarilmis bı kere ben acilar cektim ne anam var ne Babam yirmi yasinda Tek olmak ne demek biliyormusun yalniz olmak aglarken bıle kimsesnizin olmasi ne demek evet ben mozambik mi ne zimpirtiysa onunla yaziyorum siz hıc intijar wtmwk ıcın kalktiginiz da evladinizà bakip vaz gecmediginiz hayatta yazilara takilabilirsiniz

Haşa dalga geçmiyorum zaten anladığım kısmına ılk sayfada yorum yaptım.
Ancak anlamadığım kısımları sorup anlamaya çalışıyoruz..
Yukarda mune var..lutfen..birbirimizi kırmayalım..aaaa..

Nevsehirliyiz ama kb o kadar kendi begenmiski kagit ustunde ayri gercek ayri cok yoruldum artik cildirmak uzereyim esim kus yatti

Neden konustunuz ki dönerken. Eşiniz görmüştür gerçeği siz laf diyince suçlu siz oldunuz sinirini sizden aldi...

Diyeceğiniz şey bir daha yeri geldiğinde "hayatim gecen aksam ne yaptiklarini sen de gördün birbirimizi uzmeye değmez bak biz birlikteyiz yanyanayiz kimsenin de umrunda değiliz kirmayalim birbirimizi " diye bitirecektiniz isi...

bak bu daha önemli bir konuymuş keşke bize bunu anlatıp soru sorsaydın.. doğum günü olayı bunun yanında en mutlu gününüz kalır !

Canım biz dalga geçmedik ki sende hemen alınma, o kadar karışık yazmışsın ki. Sahte doğum günü ne, 4 ay sonra ne oldu, v sini kaybedersin ne deme hani tekrar okuyabilirsin yazdığını dimi. Böyle alıngan olma kimse kimseyle dalga geçmiyor burada anlamadığımız yerleri sorduk sadece.

hiçbirimizin kristal küresi yok ,dolayısıyla ne kadar yazarsanız o kadar anlayabiliyoruz hatta o kadar kötü yazıyorsunuz ki onu bile anlayamıyoruz ..Dalga geçmiyoruz sadece Türkçe yazmanızı istiyoruz ..
Olayı dramatikleştirmişsiniz ama doğumgününe gitmek istemediğinizden kv dinzden dayak yemiştir kesin diye bir çıkarım yapmamızı beklemeyin lütfen ..Ne derdiniz varsa ,tek tek sakin bir şekilde anlatın ki anlayabileyim ..
Ayrıca acıların çözümü intihar etmek olmamalı bunu da bir anlayın lütfen artık lütfen..

Yaaa bozulmayin bu duruma...onceden olsam ben de bozulurdum da insan daha buyukleri le karsilasinca...erkek aileci olunca zor, ama kiziniz da varmis idare edin...zaten bisi demenize gerek yok o da oyle gorunce almistir dersini.

Ya inanilmaz bisey béni kaybedicen diyo ben bisey yapmiyom birakirsa biraksin Aman yoruldum uc senedir evliyiz bı ney bole kv kiskancin teki kizimi elimden almaya kalkti ilk zamanlar
Sen olanları görmesi için yardımcı ol. Ama sakin dir dir ederek yapma bunu. O zamanda kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…