cok yoruldum artik offffffff

Nasıl ya kv nızden dayak m yedınız o zaman ıs degısır esınız kımsenız olmadıgından boyle tehtıt edıyodur sızı.Calısıyor musunuz?20 yasında mısınız?

Konu cok konsantre olmus
Anlayabilmek icin sulandiriyorum
Ama bi turlu anlayamiyorum.

Konu sahibi esinizle iletisiminiz de boyle mi
Yada kv ile
Belki kadin ne dediginizi anlayamayacagi icin
Mahcup olmamak adina evinize adim atmiyordur.

Nokta var
Virgul var
Kelimelerin yazilisi var
Yazim klavuzu da var bakmak isterseniz.

Hmmm yurt disinda yasiyorsun
Orada dogup buyudugun icin mi kelimeler eksik

millet iyice kafayı yemiş ya kaç yaşında adama ne doğum günü....bence siz ailesi hakkında konuşmayın elbet görcektir...sabredin... zaten sonra eşiniz gerçegi görecek ve sizi üzdügüne pişman olucaktır...

Eşinize ohh çekmeniz hoş olmamış. Ben olsam bende kızardım. Adam zaten bozulmuş birde siz oohh derseniz öye der tabi ki.

Yeni evliydik esim isten geldi ayni evde oturuyorduk o zaman bana sarildi bı oyle ben bisey yapmadim ittim hemen ayip dur dedim kayinvalidede terbiyesiz nasilyetismisin ayip nedir bilmiyon deyip saldirdi ittirdi sacimi yoldu sonra bayilma numarasi yapti ben hastayim ne yaptigimi biliyom mu dedı esimde bosver unut annem hastaydi dedı zaten her kavgada tarzismada kayinvalide haksizsa mutlaka hastalanir o yuzdendir yaptiklari bilincli yapmaz sende bisey diyemezsin

Konuyu okuyunca aklıma sey geldi;
al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana

ben de kaynanamla
kavga ettim
o yüzden dedi
kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi bana

herşeyinizi olduğu gibi anlatmayın sizde biraz sinsi davransanız. eşinizin yanına gidin bence konuşun. aşkım bak sen beni yanlış anlıyosun, ben senin aileni seviyoum sadece evime hiç gelmediler diye kırgınım demelisiniz ve arada şunu da sıkıştırıverin ama bak kzıın ailesi bizi görünce nasıl şaşırıp bozuldular yalan mı dıyın.sakin konuşun yanlışım varsa özür dilerim diyi verin agzınız bükülmez. dikleşirseniz ailesi daha çok kıymete biner benden söylemesi..

Allah o kayınvalıdenı bıldıgı gıbı yapsın valla dıycek laf bıle yok malesef ama ınan cok uzuldum pekı nasıl evlendınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…