cok yoruldum artik offffffff

Mune dedi elmayra dedi konuyla alakasız dedi yazarsan dedi, konu dışıdan dedi uyarı dedi, veririm dedi, o yüzden dedi konuya yorum dedi yap dedi, anlamadıysan dedi yazmama hakkın dedi var dedi

Mune dedi elmayra dedi konuyla alakasız dedi yazarsan dedi, konu dışıdan dedi uyarı dedi, veririm dedi, o yüzden dedi konuya yorum dedi yap dedi, anlamadıysan dedi yazmama hakkın dedi var dedi
ahahahahha abla özür dilerim yaa, hani normal doğum yaptım ya beynime oksijen gitmemiştiiii kuralları unutmuştummm ama hatırladım. Öptüm seniii

ahahahahha abla özür dilerim yaa, hani normal doğum yaptım ya beynime oksijen gitmemiştiiii kuralları unutmuştummm ama hatırladım. Öptüm seniii

Gece gece güldüm yaa...

Benim de annemin gerçek doğumgünü ve kimlikte yazan başka. 2 sinide kutlarim annem değil mi 10 tane dese 10 unda kutlarim esim dese ki ne saçma sana mı kaldı die kavga da ederim. Bende çok içli dişli olmayı sevmem ama kendi anneme 2 kere gittiysem esiminkilerede gitmeye çalışıyorum sadece sinirlarimiz var belli başlı benim aileme de onun ailesinede. Bakın sizi cagirmiyolarmis eşiniz uzuluyodur belki ama size soylemiyodur belki kendini dislanmis hissediyodur neden oh falan diyosunuz siz uzulmezmisiniz öyle olsa. Insan seviyosa dogumgununu isterse 100 kere pasta keser yılda. Öyle yapmayın eşinize kötü olursunuz insan naparsa yapsın kendi ailesine kiyamiyor

Konu sahibi senin geçmiş konularını okudum da. 18 yaşında evlenmeyi düşünmüşsün yazdığına göre adam sana cumaya gidiyorum diye kandırıp kızlarla buluşmaya gitmiş ama aslında yahudiymiş (buna çok güldüm kusura bakma komik geldi) sende bu yüzden ondan ayrılmış ve ona inat 1 ay içinde kuzeninle evlenmişsin.
Sonra hemen çocuk yapmışsın. Aradan geçmiş 3 yıl eski sevgilimi unutamıyorum diye konu açmışsın.
Senin hayatın çok hızlı, çok karışık.

Anladıysan anlayamadıgım şeyi sana sorim kb ne demek..kayınbırader mi..
Sahte doğu gunu olayını bende anlamadım..onu kime sorsam..du bakiiiim
Sahte doğum günü yani nüfus ta başka bi tarih yazar ama gerçek doğum tarihi başkadır.Benimde öyle ekimde doğmuşum o zaman soguk olunca bide çocuğun 40 ı çıksın yaşarsa yazdiririz düşüncesiyle hemen kayıt ettirmiyorlarmis.O yuzden benim doğum tarihim ocak olarak geciyor yani bu bayanın degisiyle sahte....
Not:Bu arada türkçem bayağı ilerledi cok seviniyorum herseyi okuyorum nasil yazdığınıza bakıyorum cok iisime yaradı burası valla

Bu ne yaa bu bayanin yazdığımı? ??
Valla komik geldi bana güldüm..Cok tatlisin yaaaa

SEN BİZİMLE DALGA MI GEÇİYORSUN !!!! yalan söyleyip kendini eğlendireceksen hiç değilse tutarlı ol !!

açtığın diğer konularda yaşının 22 olduğunu yazmışsın burada soranlara yaşım 20 diyorsun

açtığın başka bir konuda 18 yaşında bir adamla nişanlıyken adamın yahudi olduğunu ve seni defalarca aldattığını öğrenip ayrıldığını sonra da kuzeninle evlendiğini, onu unutamadığını yazmışsın
ama burada kaç yaşında evlendin diye soranlara "17 yaşında evlendim" diyorsun

bir başka konunda yok eşinin amcası senin teyze kızınla evliymiş ve sana balkonda "seni seviyorum" demiş

bir başka konun yok eşin 10 dk boşalıyormuş, erkenmiymiş

bir başka konun yok eşinle romantik bir gece için mumları yakmış beklerken eşin kaynını alıp gelmiş

neyin kafasını yaşıyorsun, anlamadım.. bir çok konunda da sana yardım etmeye çalışmışım, şimdi bütün konularına bakınca acemi bir fake olduğunu düşündüm

fake değilsen de acırım sana.. sadece acırım.. sana ve KIZINA !

tutarsız konuların ve yorumların da aşağıda..

22yasindayim 162 boyum var ve 75 kiloyum dogum kilosu veremedim bir yildir yardim. Edin

Calismiyorum yurtdisinda yasiyoruz evet yirmi yasindayim

17 yasinda evlendim ve ben turkiyeden gelin geldim

erkekler ailesinin davranışlarını görmezden gelirler sende dile getirince kötü sen olursun onlar yapar kötü olmaz sen hatırlatırsın doğruları söylersin iyliğine konuşursun ama dünyanın en cadı eşi oluverirsin tecrübeyle sabittir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…