- Konu Sahibi pamukipligihayat
-
Ben annesi görüştürmüyordur diye düşündüm ama bir baba evladını özellikle de kızını ne yapar eder 1 saat dahi olsa görür.
Bu işte bir iş var sanki.... Ne kadar süredir görümüyor mesela?
şuan gözünüzün bukadar kara olması bu ilişkinin gidişatındaki "imkansızlık"tan kaynaklanıyor.
hani imkansızlar ve yasaklar tatlı gelir ya insana , sizinki de aynı bu durum
herkesin başına gelebilir, evlenip boşanılabilir tabiki, ama bunlar yaşandıktan sonra çizilecek yol önemlidir.
sizin yerinizde olsam, yaşanmışlıklar üzerine bir hayat kurmaktansa 0km başlarım hayata
hakkınızda hayırlısı olsun.
annesinin özellikle görüştürmemesi gibi bir durum yok gerçekten aradaki mesafeler ve yoğun çalışmasından dolayı gidemiyor yaklaşık 8aydır göremiyor
annesinin özellikle görüştürmemesi gibi bir durum yok gerçekten aradaki mesafeler ve yoğun çalışmasından dolayı gidemiyor yaklaşık 8aydır göremiyor
annesiyle çocuğun arasında herhangi bir durum yok... keşke sokakta gördüğümüz her bebeğin benm olduğu gibi olsaydı bu olay ozaman çok kolaydı herhangi bi çocuk olsaydı. Ki bu çocuğun bizimle yaşaması gibi bi durum şuanda mevcut deil. illaki görüşülecek ama 1 günlükmüş.
kesinlikle çok haklısınız düşünmem gerekn çok şey var daha ama bişey beni hep itiyor herşey halledilir gibi geliyor...
8 ay çok uzun bir zaman.
Sebebi sadece mesafe ve yogunluk degildir bence.
Bu konu üzerinde bir durup düşünün derim...
tekrar bi araştırma yapmak lazım ozaman gerekirse annesiyle konuşsammı diyorum? Sevgilimin annesiyle demek istedim.
8 ay çok uzun bir zaman.
Sebebi sadece mesafe ve yogunluk degildir bence.
Bu konu üzerinde bir durup düşünün derim...
Ben senden çok daha iyi biliyorum o durumları sen merak etme canım :)
Sokaktaki bebekle , o çocuk benim için birdir. Ama bu "benim için böyle" işte ...
O çocuk da , herhangi bir çocuk. Hiçbir farkı yok. Şimdiden "eşimin çocuğu" psikolojisi ile, onu sokaktaki herhangi bir çocuktan ayırma psikolojine girmişsin.
Herkes başaramaz, o yüzden iyi düşün. Sen "O ÇOCUK" olmanın ne demek olduğunu bilmediğin için sana zor gelir. Ya da herhangi birine.
Sanki sen de, bu çocuk nasılsa bizle yaşamıyor, büyük ihtimalde yaşamaz diye bir rahatlık var gibi geldi bana. Yanlış sezdim inşallah ?
Ben neye kızıyorum biliyor musunuz?
Adam , 32 yaşında adam, maddiyatını oturtmuş olması lazım deriz ama oturmamış olursa da çok kötü karşılamayız !
Ama ben 32 yaşında kocaman baba olmuş bir adamın, vakti yok zamanda çocuğunu görememesine rağmen, o vakti yok zamanda sevgili yapmasını anlamam !
1 senedir çıkıyorlar, 8 aydır çocuk görülmüyor. Neden ? Nasıl ? Hiçbir neden kabul edilmez. Bir kız çocuğunun aşk saydığı baba figürünün 8 ay hayatında olmaması ne kötü bir yaradır.
Hani, hiçbir eksiği yok bana göre demiştim ya... Geri alıyorum o sözümü.
Kızı kaç yaşında? Merak ettim.
kızı 9 yaşında şuanda
siz benim çocukları nasıl sevdiğimi bilemezsiniz oyüzden bu konuda konuşamam belkide onun en büyük rahatlığı çocukları sevmemdir ben hep söylüyorum gelip bizimlede yaşayabilir o babasıysa gerekirse annesi gerekirse ablası gerekirsede ev arkadaşı olurum onu atamam ben o adamı kabul ediyorsam herşeyi bile bile gidiyorsam bana düşmez onu istemiyorum demek küçücük günahsız bir çocuğu babasından ayıracak kadar kötü bir insan değilim ben
kimsenin yuvasını yıkma. yanlış kişiye aşık olmuşsun. adam da sana aşık olması vahim tabi evli barklı adamın gözü kalbi dışarıda ne kötü çocuğuna karısına yazık
sen onu herşeyi ile kabul ediyorsun da bakalım karısı ne diyor bu işe. bence vazgeç ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?