- Konu Sahibi pamukipligihayat
-
Samanlık seyran olur diyorsun yani. Gözün kör olmuş gibi geldi arkadaşım ne desem boş. Umarım en kısa zamanda uyanırsın.
Vallahi aynısını yazacaktım :)
Önemli olan aşkımız-sevgimiz kıvamındasın ama hayat öyle değil maalesef.
Hayaller aleminden aşağıya indiğinde,acı gerçeklerle yüzleşebilirsin.
En azından,şu fırtınalı aşk dönemini atlatmadan acele karar verme bence.
Ne zamandır berabersiniz ? Ailesini tanıyor musun ? Birlikte yeterince zaman geçiriyor musunuz ?
benım de esımle aramda 9 yas var nolmus yani?? bende 23 yasındayken kocam 32 olacak ..1 senedir beraberiz. ailesini henüz tanımıyorum. çalıştığımız yer aynı olduğu için sürekli beraberiz şuanda hiç kimsenin haberi yok bu ilişkiden...
şuanda mantıklı düşünemiyorum belkide biliyorum ama benim aklım ondayken hayatımda hep o varken ilerde başka birisiyle olup keşke demek istemiyorum pişman olmak istemiyorum eminimki beni çok seviyor
Ailesi çok önemli.Yaşam tarzı,adetleri,alışkanlıkları....
Sen bu adamla işyeri dışında zaman geçirdin mi ?
Nerelere gider,ne yer ne içer ? Arkadaşları nasıldır biliyor musun ?
benım de esımle aramda 9 yas var nolmus yani?? bende 23 yasındayken kocam 32 olacak ..
esım evlenmıs bosanmıs olsaydı cocugu da olsaydı . emınım kı ben yıne onunla evlenmek ıcın arkasından gıderdım . hayatta Keske demektense hep pısmanlıkla acaba mutlu olurmuyduk dıye butun omrum boyunca yer bıtırırdı benı duygularım ..
tabıkı aılen hos gelmıs sefa getırmıs dıyecek degıl ya . Gülü seven dıkenıne katlanır
sevıyorsan duygularından emınsen ee sorun ne ??? herkes bekarla mı evlenıyor dostummm ???
sen cocuk degılsın netıcede dostum oyle degıl mi? 23 yasındasıneminim hemde okadar eminimki ondan beni hiç üzmeyecek biliyorum ben biliyorumki ondan başkasıyla olursam yine ona giderim benim için o hep o çok seviyorum onu... ailemi üzmek istemiyorum ama bende bir aile kuracaksam ve karşımdaki insanın insan olarak hiç bir kusuru yoksa neden ona karşı çıkayımki beni ondan ayırırlarsa ozamanı düşünemiyorum bile
Artısı yok,eksisi çok.
Evlenmen için tek sebep,aşk.
Ama aşk daim olmuyor.Mantıklı düşünmek lazım.
sen cocuk degılsın netıcede dostum oyle degıl mi? 23 yasındasın
bi kız evlenmek ıstedıgınde aılesı haklı olarak ınce eleyıp sık dokuyor ( adam hıc evlenmemıs bıle olsa)
her seye bır kulp takıyorlar .. benım babam ayy neden polıs .. polıse kız verılmez . yok onun köyünden adam cıkmaz cart da curt da..
Aıleni ez gec demıyorum arkadasımm .. konus anlat egrısını dogrusunu . duygularından emın oldugunu aılene ınandır ..
eksisinin çok olduğuna nasıl karar verdiniz ?
sana evlı ve hemen hemen aynı yaslarda olan bır arkadasın olarak soyleyebılecegım tek sey ( ben senden kucugum ayrıca))duygularından emınsen ve bır omur boyu aynı yolda onunla dimdik yuruyebılecegını dusunuyorsan :)) o zaman sorun yok demektır ( İnsanların gozunde eger evlı kalınabılecek bı adam olsaydı bosanmazdı yada karısı onu bosamazdı cumlelerını duyabılırsın ) Kulak asma tmm :))))çok zor günlerin bizi beklediğine eminim hiç bir şey kolay olmayacak ama eninde sonunda ailemi ikna edicem onlarında gönlünü alıp yapıcaz inşallah herşeyi gönülleri olmazsada onu bilemiyorum işte bu zorlukları aşıp beraber bir yuva kurabilirsek inşallah pişman olucağımı yada keşke diyeceğimi düşünmüyorum... bu insan hiç evlenmemiş olsaydı yine binbir sorun olmayacakmıydı ben kabul ediyorum onun herşeyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?