- Konu Sahibi dert_bende
-
Semra kaynanam benim
biz çok iyi anladık seni...
madem bindallımı veremem bana özel diyorsun.. e peki niye onların yüzüne karşı öyle söylemiyorsunda eşini araya katıyorsun...
yani verdiğin örnekler bile senin ne kadar sorun çıkardıgını ortaya atıyor,
kızım senn daha çooookkk başlık açarsın bu forumda...
mantıgın bastan sona yanlışş
eee daha ne,kalmaya geliyorlar diye deli oluyorsun.zaten eli maşalı bir aileye düşseydin böyle şımarıklık yapamazdın
valla hic bi fikrim yok yani,1 gun kalacaklar diye bu kadar stres 1 hafta kalsalar kesin buyuk bir kavga cikar,mutlaka gelmiştir ailesi gelmez mi canım.evleneli 5 ay olmuş kaynana incelik yapıp gelmemiş.konu sahibinin kendinin davet etmesi gerekirdi,gelmeleri için.
bak şimdi düşündümde eşimle hep ailesi yüzünden tartışıyoruz diyor.demekki konu sahibinin ailesi gelip gidiyor eşide böyle tepki veriyor,olamazmı:26:
evet kızlar yazdıklarınızdan ders aldım zaten.çok teşekkür ederim.ben eşimi seviyorum ve ayrıca eşimin ailesini de çok seviyorum buunu en baştann beri söylüyorum.çocuk gibi davranıyorum kimi zaman fevri hareket ediyorum belki ama zamanla öğrencem sanırım. ben sorun yaratan bi tip değilim uyumluydum her zaman ve yine aynı şekilde devam etcem.bu güne kadar ne eşimden ne de ailesinden bi kötülük görmedim çok şükür aksine hiç kaynana-görümce ya da kayınpeder gibi davranmadılar sağolsunlar.bundan sonra pozitifim tamam kendime söz veriyorum şımarıklık yapmanın alemi yok herşeye şükrediyorum çok şükür çok.
eee besle büyüt her kahrı çek elin kızı bir gün gitmeni laf etsin! pes diyorum! 5 günlük değil 5 aylık evlisiniz. o onu doğurup büyüten kadın kusura bakmayın da oğlunun evine rahatça gelsin. bana bile kayınvalide savundurttunuz ya bravo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?