- 19 Temmuz 2016
- 172
- 232
- 18
- 33
- Konu Sahibi carpediem435
-
canım önceden netten video ile yapıyordum artık benim vucudumda düzelmesini istediğim yerlere göre belirlediğim hareketleri 25 ten 3 er set yapıyorum. zamanla öğreniyorsun hareket ve nefesleri videoya gerek kalmıyor. pilates öncesi 10 dk ısınma, sonrası 5 dk soğuma harektleri yapıyorum 1 saati buluyor.
bir buçuk ay boyunca yediklerime çook dikkat ettim, beyaz ekmek ve ambalajlı ürün hiç yemedim, ağzıma şekerli şey sürmedim, sebze protein ağırlıklı yemeye özen gösterdim. Günlük 1000 kalorinin üstüne çıkmamaya çalıştım. Her gün hiç aksatmadan 1 saate yakın spor yaptım 3 lt su içtim buna rağmen hiç kilo veremedim yazarken bile gözlerim doldu o kadar üzgünüm ki. dahiliyeye gidip detaylı kan tahlili yaptırdım her şeyim normal. Ne yapacağımı şaşırdım. Önerebileceğiniz basen için etkili plates videoları var mı?
Süper canim benimbugünü bitirdim hemen yediklerimi yazıyorum
sabah 9 da : sucuklu yumurta, 5 zeytin, avuç içi kadar beyaz peynir, domates ve salatalık,
öğle 13 te : bir kase mercimek çorbası, 2 dilim tam buğday ekmeği,
akşam 17 de : bir kase yoğurt, çiğ 1er tane havuç ve kabak.
1 bardak 2si1 arada nescafe, 1 bardak keten tohumu çayı ve 1 bardak yeşil çay içtim.. ilerleyen saatlerde şekersiz türk kahvesi içerim.
ayrıca şuana kadar 2 litre su içtim. yatana kadar 3 veya 3,5 litreye tamamlıcam
Süper canim benim
Kabagi cig mi tükettin kuzum
sağol canım. evet çiğ tükettim çiğ yemeğinden daha lezzetli oluyomuş
Kahvaltımda
2 adet rafadan
1 yemek kaşığı pul biberli lor peyniri
1 bardak ayran
Öğlen
Kıymalı yumurta(1 adet yumurta)
1 bardak ayran
Akşam
Ciger
Yulaftan az parca ekmek
Ayran
Spor
30 dk zumba
20 dk yürüyüş
Sagol canim benim ben dukan diyeti yapıyorum kendime uyarlayarakharikasın tatlım... yola devam durmak yok. bende kızı parka götürdüm baya bi koşturduk inşallah buda spor yerine geçiyodur
başarırsın cnm yerine kuruyemiş ye :)Bugün hiç ekmek yememeyi planlıyorum... inşallah başarırım
Kendi ekmegini kendin yap kuzumBugün hiç ekmek yememeyi planlıyorum... inşallah başarırım
başarırsın cnm yerine kuruyemiş ye :)
Kendi ekmegini kendin yap kuzum
carpediem435 Canım süpersin maşallah azmini ve seni tebrik ediyorum Acaba pilatesi nasıl yaptın ? Yani evde mi yoksa stüdyoda falan mı yaptın ? Ne kadar sürede nasıl bir etkisi oldu canım sana ? Cevaplarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?