- 22 Mart 2022
- 237
- 504
- 53
- 32
İlk zamanlar zor oluyor ama alışıyorum ve yerken midem bulanıyor zaten üst üste yiyemiyorum diyet dönemlerinde. Sadece tatlı ve aburcubur isteğim çok oluyor şimdi adet dönemim de yaklaşıyor iyice bastırır artık. Akşam yemeğinden sonra da hiçbir şey yemiyorum aç uyumadığım gün asla kilo veremiyorum kilo vermek istiyorsam kendimi açlığa hazırlamam lazım ben yiyerek kilo verebilenlerden değilimKendini aç bırakma canım kasların falan erir daha önce de söylemiştim sana normal öğünle beslen eğer doymazsan gerekirse yoğurt ye chia tohumuyla beraber bayağı tok tutuyor
Adetiniz yeni bittiyse normal benceGeçen hafta 66.90
Bugün 66.50
Okadar diyet yaptımbu hafta niye böyle oldu anlamadım adetim bugün bitti inşallah haftaya daha çok eksi olur
Bu hafta biraz sıkıntı yaşadık birçoğumuz yorulduk tabi. Dinlenme haftası gibi düşünelim Bu haftayı ama önümüzdeki hafta inşallah hepimiz çok daha güzel kilolar vereceğiz inanıyorumİlk zamanlar zor oluyor ama alışıyorum ve yerken midem bulanıyor zaten üst üste yiyemiyorum diyet dönemlerinde. Sadece tatlı ve aburcubur isteğim çok oluyor şimdi adet dönemim de yaklaşıyor iyice bastırır artık. Akşam yemeğinden sonra da hiçbir şey yemiyorum aç uyumadığım gün asla kilo veremiyorum kilo vermek istiyorsam kendimi açlığa hazırlamam lazım ben yiyerek kilo verebilenlerden değilimabartmıyorum tabii bünyemi aşmıyor migrenim var zaten çok aç kalırsam günlerce başım tutar geçen hafta olmuştu sonra dengeledim tekrar bu hafta zaten ortada pek bir şey gitmedi
İnşallah oyüzdendir çünkü diyete bağlı kaldım resmen aç geziyorum bir hafta sonra bir ay olcak diyete başlayalı sıkılmadım değil ama daha yolun başındayım bırakıpta verdiklerimi geride almak istemiyorumAdetiniz yeni bittiyse normal bence
Teeşşkür ederiiimmmm Bu haftaya tüm ekip birinci olalımmm damgamızı varalım bu siteye hadi bakalımmmmEki Görüntüle 3639449 Yine birincimiz G gulaysedeniz tebrik ediyorum canım benim maşallahın var
I ipekcigim
M Mavistez
R richandrich
T terrasigillata
Z zeynobt
dün akşam zeytinyağlı tavuklu bamya yedim biraz yoğurt ve salata. sonra da 10 tane badem ve yarım avuç çekirdek yedim. 3 mile leslie yaptım.Dünkü öğünlerimi yazmayı unutmuşum;
öğlen ton balıklı buğdaylı tahıllı bir salata yedim protein olarak da çok zengindi. üzerine 15-20 civarı yer fıstığı.
akşam da güvecin etlerinden 9-10 adet yedim sebzesine dokunmadım. yanında bir kase cacık.
45 dk (3 mile) leslie yaptım. ama sonrasında katıldığım doğum gününde ince 1 dilim pasta yedim ne yazık ki
bugün öğlen de et yemeği yedim yanında küçük bir kase yoğurt ile. akşam sebze yerim diye düşünüyorum.
bu arada günlük içtiğim su miktarı en az 3 litre, her gün yeşilçay da içerim. herhalde farkında olmadan yağı fazla kaçırıyorum (kuruyemiş vs.) çünkü gerçekten sıkı bir diyet uyguladığımı düşünüyorum başladığımdan beri ama sonuç ortada. daha fazla dikkat edeceğim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?