Diyet yarışması

Selam kızlar ben bugun dağıttım biraz yarın egzersizlerimede başlıyorum tekrar tatille birikte 2 haftadır yapmadım
İlk öğünümü maalesef burger kingte yaptım whooper ile saat 14.30 gübiydi
Akşam yemeği erkendi bugun 18.30 gibi acıkmadığım için yemedim ama sonra koca bir dondurma yedim,yarın toparlanıyorum artık buraya başka güzel şeyler yazıcam inşallah

Merhaba kızlar sabahtan iyi başladım ama akşam aynı iradeyi gösteremedim

Sabah omlet avokado ceviz

Öğlen mercimek çorbası çok küçük bi parça börek (iş yerinde öğlen menüsünde vardı)
Akşam restorana geldik deniz mahsulleri kızarmış balık filan yedim
Ekstra yürüyüş de yapamadım 6.400 adım atabildim

kızlar günaydın,
Dün bende cortladım :) hiç istediğim gibi geçmedi spor da yapamadım. Bugün ve yarın da spora gidemiycem akşam kına var ona katılcam. Ctesi de piknige gidicem.
Bu salı + görmesem de yerimde kalsam iyidir. Ayın 10 unda da randevum var hayırlısı bakalım.
Bugün
Sabah yumurta muz
öğlen mercimekli salata
Akşam tavuk salata.
Sevgiler,

Günaydın kızlar kahvaltıda yulaflı yumurta yedim ekmek yemedim zaten.
Dün 7 bin adım yürüdüm bugün de şimdiden 3 bin yürüdüm

selam kızlar. dün akşam caroline girvan'ın epic serisine başladım. yaparken öldüm dirildim öyle diyim :')

bugün öğle için yanıma dün akşamki yeşil mercimek salatasından aldım. böyle baklagil salatalarını çok seviyorum hem lezzetli hem besin değerleri açısından zengin. akşam da yine karnıyarık yerim.

O ney kız iyi bişey mi biz de yapalım

Öğlen kahvaltılık bir şeyler yedim aksam da çiğköfte yedim yanına ayran. Ekmeği az kaçırmış olabilirim. Normalde tam buğday dışında bir şey yemiyordum da biraz pide yedim

Kahvaltıyı az yaptım iki dilim yumurtalı ekmek yedim sadece öğlen dondurma yedim akşam yemeğim çok gecikti bir kepçe çorba yanına pilav et közlenmiş bir domates yedim. Fazla kaçırmadım öğünü ama saat dokuza geliyordu

Kızlar günaydın
Bu hafta diyet bozuk geçti ya ya meyve kaçırdım yaz meyvesini çok seviyorum incir üzüm karpuz :) meyvenden yana cok yemiş olabilirim :)
En azından paketli gıda un çikolata kaçırmadım :) oyle motive edeyim kendimi..
Bugün piknik yapıcaz sabah kahvaltısı yapmadık. Direk piknikle öğün başlatıcaz akşamda yemeyiz. Spor gene yok
Pazar günü detox ile başlarım artık :)
Hepinize selamlar,

Selamlar kahvaltıda peynirli yumurta yedim çok kaçırmadım akşam bir kepçe çorba, yeşil fasulye yanına Mısır ekmeği yaptım iki kaşık kadar da pilav. Dengeli yedim bu hafta tartıdan umutluyum inşallah

Selam herkese. Gruba yeni kişiler katılabiliyor mu? Kilo vermem lazım. Grup ile birlikte, daha motive oluyorum. Bir an önce başlamam lazım

Günaydın kızlar kahvaltım bu şekilde yanına şekersiz çay dün yazmayı yine unutmuşum ilaç kullanıyorum bu aralar o yüzden herhalde. Bu aralar yoğun geçiyor pek evde durduğum da söylenemez. Dün kahvaltım yine böyle klasik bir kahvaltı yaptım öğlen chia tohumlu yoğurt yedim akşam türlü yemeği yanına 2 kaşık bulgur pilavı yedim sonra minik bir kaçamak yaptım iki top dondurma yedim spor yapamadım maalesef 10 dakika anca yürüdüm

kızlar selam,
Bugün iki yumurta yedim. Közlenmiş patlıcan biber.
Öğlen dünden kalan yiyecekelerden yedim. Sonra memleketeen fındık gelmişti oturdum kırdım onları yedim biraz kaçırdım. Sonra bittrer cikolata yedim yarısını kahve içtim.

Sanırım akşama bişi yemem spora gidicem.
Ptesi sımsıııkııı devam edicem.

Dün yazmayı unutmuşum öğlen güzel bir brunch yaptım patatesli yumurta yedim o yüzden akşam sadece 6 kaşık taze fasülye ve 4 kaşık bulgur pilavı bir kase yoğurt yedim. 40 dk spor yaptım

Bu sabah da menemen yedim ince bir dilim ekmek peynir vs. Sporumu öğlen yaptım ağırlık çalıştım 30 dk, üzerine esneme yaptım 20 dk. Biraz üzüm ve kuruyemiş yedim carb için muz yemek istemedim canım üzüm çekti. Akşam balık ve salata yiyeceğim günü böylece kapatırım.

Kahvaltıda patates kızartması yumurta haşlamadık ve kahvaltılık yedim iyi doydum. Akşam yine geç yedim hafta sonları genelde geç yiyoruz fasulye ve makarna yedim yine doyarak kalktım bugün verimsiz geçti

Öğlen biraz makarna yedim kızlar akşam da tavuk ızgara vardı azıcık ekmekle yedim maalesef Spor yapamadım yine

Kızzzlaaarrr günaydın,,,
Haydi bi canlanın ölü topragı serpildi sanki üzerimize, gaflete düşmek yoook. Haydiiii hayydiii haydiiiii...

Kızlar bugün diyet listem yok. ortaya karışık yapıcam.
Sabah 2 yumurta yeşillik bir dilim ekmek
Öğlen Sebze yemeği
Akaşm balık salata.

Spora gidilecek geçen hafta çok gidemedim iş yogunluğu vs derken bu hafta hergün gitmeyi planlıyorum.

İyi haftalar,
Not : Artı hissediyorum tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…