seva_10-- 73,900--- 73,800-------72,200
parissima-Nerqizkilo 75.900----------------74,400---------73
sirine_44kilo 64---------900qr=63.100
s200071.kilo-----------70----------69
suslubaykus72kq-------------71----------70.2--------------69.8
handan 1976kilo 59kilo----------58
ecem3306kilo nazar: 69.200 ----- ----69.--------68.600
akasya1612kilo 60.500---------60.900
serrasultankilo 77.7-------76.5--------------75.8
asude04kilo 81-------------80-------------- 78---------77
vuslatipekkilo 79,700 kg ----------79.400-------79-------78.500
cesebekilo-76.00----------73.100
ceydaaaakilo 71----------68
AyselBaku104 kilo
renesmekilo 79,
piscuskilo 88
blueekilo 84
Chelzykilo77.6
mutedeyyin68.1
t_gunaydinkilo 79
cilekliprenseskilo90.5 ----------88.3
mukayesekilo 66---------66
bellanisakilo 60
shanekilo 66-----------65.5
neslii44kilo 64--------62,5
emelkkilo 83,3
hem erken yemişsin hem sadece salataerken yemeyin çok iyi amma sadece salata ile işler yürümez kendine ezab etme salatanın yanında her hanki bi çorbadan normasında içe bilirsin ve ya salatanın içine bir az haşlanmış potates ve ya haşlanmış tavuk felan eger listedeki akşam yemeyine uyamıyorsun dediyim gibi hem ac kalmazsın hem kalori fazla yüklemiş olmazsın hem meddene eziyyet etmiş olmasın tamamı canım?
slmm arkadaşlar oğlumu cumartesi günü sünnet ettirdiğim için giremedim.diyete başlangıç tarihi;26/03/2012 96.800 gr,02/04/2012 -93.700 gr'ım.şuan işteyim.ama bugün yediklerimi yazayım.sabah yeşillik,domates,salatalık,bir ince dilim ekmek sabah 11'de kahvaltı ettiğim için öğle yemeyi yemedim.ara'da yarım simit ve peynir yedim.akşam saat 21:00'de 5 ızgara köfte salata yedim.bu ay gece çalışacağım için umarım kilo almam.beni aranıza almamışsınız ama alırsanız sevinirim desteğe ihtiyacım var kilo vermek için.:18:
slm kızlar ben yeni yeni yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ...bi kaç haftadır şekerli çay içmiyorum , tuzuda epeyce azalttım olmasa da olur ..
23 yaşındayım 2 yıllık evliyim evlendiğimde 43 kiloydum ve hiç şaşmazdı yaklaşık kendimi bildim bileli bu kilodayım evlendikten sonra işler değişti tabi şuan 63 kiloyum ve az da yesem 1 gr bile veremiyodum...artık değişsin istiyorum hayatımda bi kırılma noktası olsun istiyorum ....inş hep birlikte güzel güzel zayıflarız..
sabah yediklerimi yazıyorum siz değerlendirin nasıl olduğunu ;
8.30 soğan suyu ( pkolu olduğum için kürü unutmamam lazım )
08:45 2 su bardağı limonlu sıcak su
2 tane havuç rendesi azcık üzerine sıvı yağ gezdirdim
2_3 dilim domates
yaklaşık 1 tabak kıvırcık bol limonlu
nane bi kaç yaprak limonlu
1 tane salatalık
1-2 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeyi
şekersiz çay ...
not : ilk defa bu kadar çok yedim sabah kahvaltısında....
Seni çok iyi anlıyorum canım,bende pko luyum.32 yaşındayım oğlum tedaviyle,kızım soğan suyu kürüyle oldu.ilaçsız regl olamazdım ben.çok şükür 1 senedir ilaçsız regl oluyorum,1 hafta gecikiyor sadece.
günaydın kızlar beni duyan yokmuuukilo vermem durdu ne yapıcam ben pazartesiden beri listeyi aynen uyguluyorum ama tık yok aynı duruyorum ve bu 10 gündür böyle
günaydın kızlar beni duyan yokmuuukilo vermem durdu ne yapıcam ben pazartesiden beri listeyi aynen uyguluyorum ama tık yok aynı duruyorum ve bu 10 gündür böyle
ecemcim büyük ihtimalle regl dönemin yaklaşıyordur bende de aynı şekilde oldu fazla aşırıya kaçmadan yeme şeklini biraz değiştir 1 haftalığına ben öyle yaptım reglim süresince ve pazartesi tekrar diyetimize başladım pazartesi 69.8 dim bugün 69.0 oldum 2 günde bence çok güzel bi kayıp vücudun yeme şekline alışınca kilo verimi duruyor arada onu kandırmak lazım tabi bu benim fikrim canım
Evet arkadaşım katılıyorum sana,az yemekte zararlı,yağ yakabilmemiz için birşeyler yemek gerekiyor kararında,yoksa vücüt su ve kas kaybediyor
ecemcim büyük ihtimalle regl dönemin yaklaşıyordur bende de aynı şekilde oldu fazla aşırıya kaçmadan yeme şeklini biraz değiştir 1 haftalığına ben öyle yaptım reglim süresince ve pazartesi tekrar diyetimize başladım pazartesi 69.8 dim bugün 69.0 oldum 2 günde bence çok güzel bi kayıp vücudun yeme şekline alışınca kilo verimi duruyor arada onu kandırmak lazım tabi bu benim fikrim canım
slm kızlar ben yeni yeni yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ...bi kaç haftadır şekerli çay içmiyorum , tuzuda epeyce azalttım olmasa da olur ..
23 yaşındayım 2 yıllık evliyim evlendiğimde 43 kiloydum ve hiç şaşmazdı yaklaşık kendimi bildim bileli bu kilodayım evlendikten sonra işler değişti tabi şuan 63 kiloyum ve az da yesem 1 gr bile veremiyodum...artık değişsin istiyorum hayatımda bi kırılma noktası olsun istiyorum ....inş hep birlikte güzel güzel zayıflarız..
sabah yediklerimi yazıyorum siz değerlendirin nasıl olduğunu ;
8.30 soğan suyu ( pkolu olduğum için kürü unutmamam lazım )
08:45 2 su bardağı limonlu sıcak su
2 tane havuç rendesi azcık üzerine sıvı yağ gezdirdim
2_3 dilim domates
yaklaşık 1 tabak kıvırcık bol limonlu
nane bi kaç yaprak limonlu
1 tane salatalık
1-2 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeyi
şekersiz çay ...
not : ilk defa bu kadar çok yedim sabah kahvaltısında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?