Ben listeye çok uyamıyorum ama ayça kaya nın web sitesinden,katıldığı proğramlardan çok takip ettim.Formülü,mantığı çok güzel.sağlıklı beslenin diyor,yasaklı yiyecek yok,sağlıklı hala getirin diyor.ben geçen yaz bu mantıkla 12 kilo verdim.börekde yedim ama kahvaltıda sadece,haftada 1 kendime ödül verdim iskenderde yedim.herşeyden kısınca daha sonra patlama oluyor ve kat kat geri alıyoruz.
Mesela ben bugün 1 saat sporumu yaptım ama akşam yemekten sonra acıktım,birşeyler atıştırdım toplam 200 calori gibi,bisiklet çevirecegim 30 dakika çevirince yakarım.
Sende sağlıklı şeyler ye gerisi gelir zaten merak etme,sık sık az az ye ama metabolizmanı canlı tut ki yağ yaksın,hepimize kolay gelsin
Akşam yediklerimi yazayımda,bu akşam biraz kaçamağım oldu bisiklet çevirip yakmam lazım şimdi
Akşam ton balıklı salata 3-4 yemk kaşığı semiz otu,1 bardak kefir, 1 dilim ç. ekmeği.
Birazda kaçamak 1 -2 avuç kuruyemiş,1 kupa yarım yağlı sütle neskafe.Hadi şimdi yakma zamanı
Sabah görüşmek üzereeeeeeeeee
merhaba arkadaslar :)
ben yenı üye sayılırm ilk mesajm :) ama bı kac gundur takıp edıyordum.
66 kılodan 76 cıktım üni yi bitirip ewdeyım bir sene olucak
bu aksamdan itibaren baslıyorum insallah :)
Kızlar Eliptik bisiklet mi kullanıyorsunuz?
Ne kadar zamanda, günlük / haftalık ne kadar süreyle hangi seviyelerde kullanıyorsunuz?
Kas yapmıyor değil mi ?
Kilo verdiriyor mu ?
Çok soru sordum galiba :)
İki mesaj da bana ait.benimki kondüsyon bisikleti,aynı normal bisikletler gibi olanlardan.keşke yürüyüş yapabilsem ama olmuyor 2.5 yaşında kızım var bebek arabasında yatardı küçükken birlikte yürürdük,artık istemiyor.bende hergün 30 dakika bisiklet-30 dakika egzersizle tamalıyorum.ben bisiklette taş devri metodunu kullanıyorum baya baya sıkılaştım.bide boşta çevirince bisikleti yeğ yakarmış,bedallarını sıkınca kas yaparmış.ben zaten sıkamıyorum dizlerim ağrıyor.taş devri egzersizide 2dakika normal 30 saniye maksimum hız.böyle böyle 30 dakikaya kadar çıkardım ben.umarım sorularına cevap vermişimdir canım
bu gün yediklerim
sabah 1 bardak çay şekersiz
1dilim ekmek 1 domates
bir kibbrit kutusu kadar peynir ve sebzi
ögle
100qr haşlanmış tavuk 1 bardak yoqurt
lahanada içinde olmak şartıiyla yeşi salata
1 dilim ekmek
şimdi yeşilçay içicem
sabah yemeyinden sonrada 1 bardak yeşil çay içmişdim
sevacım neden lahana şart?
lahana suyu veya çorbası gibi mi?
bugünkü listem:
sabah 1 bardak su içtim
sabah: 1 dilim kepek ekm, 1 bardak çay, 1 kk peynir,1 domates, 1 salatalık.
ara: dayanamadım 1 paket sade çubuk kraker ve çay
öğle: közlenmiş kırmızı biber ve yoğurt, 1 dilim ekmek, 4 tane küçük lokma kabak tatlısı
ikindi: 1 dilim ekmek ve peynir 1 elma
akşam: balık ve salata yiycem
iki gün önce baslamstım dıkkatlı bir şekilde uyguluyorum ve 75 kıloyum suan benıde alırmsnz lısteye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?