Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

gunaydın kızlarr sozlesmıs gıbı herkes kacamak yapmıs dun
ve bende dun dayanamadımoglen mısarım vardı 4-5 tane sıgara boregı yedım
akşamda patates yemegı vardı pılavla yedım offff offf ne olcak bole bılmıyorummm
bugun bebegımı dra goturdum sabah bısey yıyemedım gelıncede az once az bıseler yedım

Bende 3 gündür cok kotu grip ve nezle oldum dokülüyorum istahımda kesıldı ıyı de oldu diyetde henuz kaçamak yapmadım ama akşamları erken yedıgım ıcın 7 de aksam yemegım bitmıs oluyor saat 23-24.00 cıvarı yatana kadar acıkıyorum aksamları 2 porsıyon meyve yerdım onu ogleden sonra ve sabahla ogle arasına kaydırdım acıkıyorum bugun beyaz leblebı aldım en az kalorılı yıyecekmıs dıyetısyenlerde verıyor 1 avuc onu yıyıp su ıcersem sanırım sısırecektır ve aclıgımı unutturacaktır... Çarşamba gunu dıyete basladım p.tesı gunu tartılmayı dusunuyorum umarım vermıs olurum 73 kilo ıle basladım... grip oldugumdan dolayı pilates ve kardıyoda yapamadım haftaya ıyıleseyım yıne baslayacam ama tek basına spor yapmak asla kilo verdırmıyor yanında dıyetle desteklemek gerekiyor...

haklısın canım spor ve diyet bir=birini tamamlıyor diyetsiz asla spor sonuc vermez

Son düzenleme:
dün aksam okadar acikmistimki uzun uzun düsünüp dolabi acip bir lahana sarmasi yedim
bugün güzel basladim güne
önce tabi 1 bardak su
2 dilim kepek ekmegi üzerine hazir aldigim ince dilimlenmis som baligi
yaninda 10tane üzüm.
kahvaltimi gec yaptigim icin öglen yemegimi hala yemedim birazdan yerim
bu arada kizlar m ogün dr gittigimde vitamin eksikligim var ve baligin nekadar önemli oldugunu anlatti bana diyette oldugumu anlattim
ve baligin diyetede cok faydali oldugunu söyledi.balik yagli olabilir ama baliktaki yaglar 'iyi niyetli' yaglarmis yani vücudumuza faydasi var aynen böyle anlatti
en kolay balikli tarif böyleymis belki aranizda yapmak isteyen olur
1 kutu ton baligi
3 yemek kasigi yogurt
sogan biber sarimsak ufaltiyoruz
sonra hepsini karistiriyoruz istedigimiz baharatlari katiyoruz
dr dedigine göre bunu sabahlari ekmegimizin üzerine sürebiliriz ve sos olarak kullanabiliriz yani meze gibi birsey iste
bu tarifi aksama yapmayi düsünüyorum yarin sabah güzelce yiyelimm

kizlar, noldu size??????????

zaten kacamak yapmamak icin kendimi zor tutuyorum kac gundur valla bana firsat veriyorsunuz yaaaa......

yapmayin :) beni kotu dusuncelere itiyorsunuz yani demin kendi kendime bak herkes kacamak yapmis bende azicik kacamak yapim dedim mutfaga gittim vazgectim bir bardak suyla geri dondum.yaza surda ne kaldi? hadi kendinize gelin yediginiz seyler icin pismanlik duymaniza gerek yok ama bundan sonra yemeyin taammmi. bundan sonra bitti. kendinizi salmayin yaaaaa....
hadi kizlar hep birlikte basaracaz. bu haftayi bence saymayalim pazartesinden sonra insallah kilo verenler arasinda birinci, ikinci ve ucuncuyu secelim. belki bu sizi gaza getirir.

tam simdi bisküvi yiyordum pisman degilim diyordum icimden
ama bu yazini okuduktan sonra simdi pisman olmaya basladim ve hemen simdi yesilcayimi yapip icecem kendimi iyi hisetmem icin :44:
bu arada sanirsam burda en cok sen kilo vermissin
spor yapiyorsan ne sporu yapiyorsun acaba?? ve kiyafet bedenlerin nekadar kücültü
ha ve etrafindakilerin yorumlari nasil?? cok sordum galiba

merhaba kızlar, benim reglim halen tüm hızıyla dewam ediyor, bu yüzden de şişklinlik de aynen devam, yeşilçay içemedim çünkü misafir bombardımanım wardı sabahtan akşama kadar mutfakta çay kahve yemek hazırla koy kaldır boşalt , ölmek üzereyim, ütüm bozuldu, koştum gittim ütü aldım, ütü alırken yanında bi giyim mağazası wardı , baktım baktım offf offf dedim, bu hafta benden hayır yok, regl olduğum içinde tartıda tam 75 evet, yanlış duymadınız tam 2 kilo fazla, 75 geliyorum şaka gibi,,, ama moralimi hiçbişey bozamaz, motivasyonumu hiçbişey düşüremez, düzgün düzgün diyetime devam ediyorum ben, ya vericem bunları ya vericem herkes kendini toparlasın silkelenin kendinize gelin kızlar

asude canım yazdıklarından çok utandım ya vallahiçok haklısın kötü örnek oluyoruz her kese yapmamak lazım :49

kızlar pazarertesi benim doğum günüm ben ne yapıcam bilmiyorum doğum gününde pasta felanda almamız lazımşimdi her kese diyetdeyim siz yeyin ben yiyemem desem ayıb olurmu sizce?

aslinda cok spor yapamiyorum maalesef. etraftaki yorumlar cok olumlu devamli beni gaza getiriyorlar. ozellikle uzun zamandir gormeyenler cok sasiriyor hatta zor taniyorlar. garip olan bana sanki o kadar degismemisim gibi geliyor. sanki kilolari vermisim ama vucudum cok degismemis gibi.
evet 17 kilo gitti. insallah bu haftada bir kilo gittiyse 18 olacak. genelde menuye uymaya calisiyorum ve abur cubura hayir demesini ogrenmeye basladim. eger bu sekilde devam edersem 3 aya suanki hedefledigim kiloya ulasirim gibi geliyor. tabi eger ilerde kilo vermem iyice yavaslamazsa tabi....

asude canım yazdıklarından çok utandım ya vallahiçok haklısın kötü örnek oluyoruz her kese yapmamak lazım :49

yok canim yaaa.. ben biraz gaza gelelim diye yazdim. donem donem hepimiz kacamak yapcaz ve bizi firenleyen birileride olacak bu defa ben ustleneyim bunu dedim
ben kacamak yaptigimda ayni seyi beklerim:86:

kızlar pazarertesi benim doğum günüm ben ne yapıcam bilmiyorum doğum gününde pasta felanda almamız lazımşimdi her kese diyetdeyim siz yeyin ben yiyemem desem ayıb olurmu sizce?

:) haklisin genelde en zor donemlerden biri. bence tabagina kucuk bir parca al onunda ucundan ucundan yiyormus gibi yap boylelikle aldigin butun dilimin hepsini yememis olursun :) ayni zamanda digerlerine eslikte etmis olursun. fakat ben olsam kusura bakmayin arkadaslar ben diyetteyim derdim:78: en kolay yol bu galiba :) veya biraz yiyip bir hafta boyunca yediklerine cok dikkat edeceksin.

asude maşallah ne güzel kilo vermişsin.... darısı başımıza .... bu diyetlemi verdin canım kilolarını..... tam vermem gereken kilo 17-18 gibi.... ne kadar zamanda verdin, nasıl verdin anlatırmısın... heyecanlandım şimdi... bu akşam düşünüyordum acaba 15 kilo verebilirmiyim çok zorlanırmıyın diye... yazını görmem bana moral oldu... hiç kaçamak yaptınmı.. neler yaptın anlatırsan sevinirim..

Son düzenleme:

Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı yaşlara olsun... Doğum gunun ozel bir gün eşlik edersın az yıyerek...

Asude tebrikler canım sanırım Ocak ayında başlamıssın ve dıyete epeyce bır yol katederek 17 kılo verebilmişsin darısı basımıza ınsallah cok da sporla destekleyemedıgını yazmıssın verdıgın bu kadar kıloda hıc bır tarafında sarkma oldumu ozellıkle ust kolda ?

İki gündür çok yoğunum kızlar yazamadım,dün bütün gün evde yoktum,bugün de temizlik, daha bitmedi işim ama kızımı uyuttum,hem dinleneyim hemde yazayım birşeyler dedim.Benim de çok süper geçmedi bu hafta,bakalım yarın tartılınca göreceğiz:))))
Ben spor yapanlardanım,tartıda çok vermedim sadece 3 kilo ama pantolanlarım çok fena bolardı.Sıkılaşıyorum galiba,dün kızkardeşime gittim uzun zamandır gitmemiştim uzagız birbirimize biraz,kardeşimin arkadaşlarıda geldi herkes çok zayıflamışsın,ne yaptın ne yedin diye soru bombardımanına tuttular çok hoşuma gittiiiiii:)
Kızlar sizede oluyormu bana zayıf arkadaşlarım zayıfladıkça kendini yine kilolu hissedeceksin derdi.gerçekten toplam 10 kilo verdim ama rahat değilim.şuram pörtledi,buram pırtladı diye şimdi daha çok kafaya takıyorummmmmm

tesekkur ederim canim, bu diyetle verdim. bir hafta 1 inci listeyi diger haftada 2inci listenin kahvaltilarini uyguladim fakat ogunleri aslinda biraz karistirdim. eger evde corba varsa onu ictim, sebze yemegi varsa onu yedim, et pisirmissem onu yedim. aksamlari genelde daha dikkatli yedim. ya hafif bir corba veya genelde haslama yapmaya calistim. onun haricinde farkli bisey uygulamadim.
17 kilo vermem baslancita biraz hizli gitti cunku cok kiloluydum. ortalama iki bucuk ay surdu.

tesekkur ederim canim. tabi hafif sarkmalar var. spor yapilmis olsaydi daha guzel olurdu

tesekkur ederim canim, tabi biraz sarkmalar oldu (yine sukurler olsun cok degil) fakat sporla desteklenmis olsaydi daha guzel olacakti

merhaba kızlar.2-3 gün önce yazmıştım.acaba listede bende varmıyım anlayamadım.kabul ettiysenız yarından itibaren menulerimi yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…