- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Bende 3 gündür cok kotu grip ve nezle oldum dokülüyorum istahımda kesıldı ıyı de oldu diyetde henuz kaçamak yapmadım ama akşamları erken yedıgım ıcın 7 de aksam yemegım bitmıs oluyor saat 23-24.00 cıvarı yatana kadar acıkıyorum aksamları 2 porsıyon meyve yerdım onu ogleden sonra ve sabahla ogle arasına kaydırdım acıkıyorum bugun beyaz leblebı aldım en az kalorılı yıyecekmıs dıyetısyenlerde verıyor 1 avuc onu yıyıp su ıcersem sanırım sısırecektır ve aclıgımı unutturacaktır... Çarşamba gunu dıyete basladım p.tesı gunu tartılmayı dusunuyorum umarım vermıs olurum 73 kilo ıle basladım... grip oldugumdan dolayı pilates ve kardıyoda yapamadım haftaya ıyıleseyım yıne baslayacam ama tek basına spor yapmak asla kilo verdırmıyor yanında dıyetle desteklemek gerekiyor...
kizlar, noldu size??????????
zaten kacamak yapmamak icin kendimi zor tutuyorum kac gundur valla bana firsat veriyorsunuz yaaaa......
yapmayin :) beni kotu dusuncelere itiyorsunuzyani demin kendi kendime bak herkes kacamak yapmis bende azicik kacamak yapim dedim mutfaga gittim vazgectim bir bardak suyla geri dondum.yaza surda ne kaldi? hadi kendinize gelin yediginiz seyler icin pismanlik duymaniza gerek yok ama bundan sonra yemeyin taammmi. bundan sonra bitti. kendinizi salmayin yaaaaa....
hadi kizlar hep birlikte basaracaz. bu haftayi bence saymayalim pazartesinden sonra insallah kilo verenler arasinda birinci, ikinci ve ucuncuyu secelim. belki bu sizi gaza getirir.
kizlar, noldu size??????????
zaten kacamak yapmamak icin kendimi zor tutuyorum kac gundur valla bana firsat veriyorsunuz yaaaa......
yapmayin :) beni kotu dusuncelere itiyorsunuzyani demin kendi kendime bak herkes kacamak yapmis bende azicik kacamak yapim dedim mutfaga gittim vazgectim bir bardak suyla geri dondum.yaza surda ne kaldi? hadi kendinize gelin yediginiz seyler icin pismanlik duymaniza gerek yok ama bundan sonra yemeyin taammmi. bundan sonra bitti. kendinizi salmayin yaaaaa....
hadi kizlar hep birlikte basaracaz. bu haftayi bence saymayalim pazartesinden sonra insallah kilo verenler arasinda birinci, ikinci ve ucuncuyu secelim. belki bu sizi gaza getirir.
tam simdi bisküvi yiyordum pisman degilim diyordum icimden
ama bu yazini okuduktan sonra simdi pisman olmaya basladim ve hemen simdi yesilcayimi yapip icecem kendimi iyi hisetmem icin :44:
bu arada sanirsam burda en cok sen kilo vermissin
spor yapiyorsan ne sporu yapiyorsun acaba?? ve kiyafet bedenlerin nekadar kücültü
ha ve etrafindakilerin yorumlari nasil?? cok sordum galiba
asude canım yazdıklarından çok utandım ya vallahiçok haklısın kötü örnek oluyoruz her kese yapmamak lazım :49
kızlar pazarertesi benim doğum günüm ben ne yapıcam bilmiyorum doğum gününde pasta felanda almamız lazımşimdi her kese diyetdeyim siz yeyin ben yiyemem desem ayıb olurmu sizce?
aslinda cok spor yapamiyorum maalesef. etraftaki yorumlar cok olumlu devamli beni gaza getiriyorlar. ozellikle uzun zamandir gormeyenler cok sasiriyor hatta zor taniyorlar. garip olan bana sanki o kadar degismemisim gibi geliyor. sanki kilolari vermisim ama vucudum cok degismemis gibi.
evet 17 kilo gitti. insallah bu haftada bir kilo gittiyse 18 olacak. genelde menuye uymaya calisiyorum ve abur cubura hayir demesini ogrenmeye basladim. eger bu sekilde devam edersem 3 aya suanki hedefledigim kiloya ulasirim gibi geliyor. tabi eger ilerde kilo vermem iyice yavaslamazsa tabi....
kızlar pazarertesi benim doğum günüm ben ne yapıcam bilmiyorum doğum gününde pasta felanda almamız lazımşimdi her kese diyetdeyim siz yeyin ben yiyemem desem ayıb olurmu sizce?
aslinda cok spor yapamiyorum maalesef. etraftaki yorumlar cok olumlu devamli beni gaza getiriyorlar. ozellikle uzun zamandir gormeyenler cok sasiriyor hatta zor taniyorlar. garip olan bana sanki o kadar degismemisim gibi geliyor. sanki kilolari vermisim ama vucudum cok degismemis gibi.
evet 17 kilo gitti. insallah bu haftada bir kilo gittiyse 18 olacak. genelde menuye uymaya calisiyorum ve abur cubura hayir demesini ogrenmeye basladim. eger bu sekilde devam edersem 3 aya suanki hedefledigim kiloya ulasirim gibi geliyor. tabi eger ilerde kilo vermem iyice yavaslamazsa tabi....
asude maşallah ne güzel kilo vermişsin.... darısı başımıza .... bu diyetlemi verdin canım kilolarını..... tam vermem gereken kilo 17-18 gibi.... ne kadar zamanda verdin, nasıl verdin anlatırmısın... heyecanlandım şimdi... bu akşam düşünüyordum acaba 15 kilo verebilirmiyim çok zorlanırmıyın diye... yazını görmem bana moral oldu... hiç kaçamak yaptınmı.. neler yaptın anlatırsan sevinirim..
Asude tebrikler canım sanırım Ocak ayında başlamıssın ve dıyete epeyce bır yol katederek 17 kılo verebilmişsin darısı basımıza ınsallah cok da sporla destekleyemedıgını yazmıssın verdıgın bu kadar kıloda hıc bır tarafında sarkma oldumu ozellıkle ust kolda ?
Asude tebrikler canım sanırım Ocak ayında başlamıssın ve dıyete epeyce bır yol katederek 17 kılo verebilmişsin darısı basımıza ınsallah cok da sporla destekleyemedıgını yazmıssın verdıgın bu kadar kıloda hıc bır tarafında sarkma oldumu ozellıkle ust kolda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?