Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

reql zamanında bende çokolata yemeyi çok seviyorum bu yüzden evde tatlı ve çIkolata bulundurmuyorum amma insanın canı gerçekten çok çekiyor allah hepimize saBRLAR VERSİN İNŞ ÖHDESİNDEN GELİRİZ ARKADAŞIM

Son düzenleme:

reql zamanında bende çIkolata yemeyi çok seviyorum bu yüzden evde tatlı ve çokolata bulundurmuyorum amma insanın canı gerçekten çok çekiyor allah hepimize saBRLAR VERSİN İNŞ ÖHDESİNDEN GELİRİZ ARKADAŞIM

reql zamanında bende çIkolata yemeyi çok seviyorum bu yüzden evde tatlı ve çokolata bulundurmuyorum amma insanın canı gerçekten çok çekiyor allah hepimize saBRLAR VERSİN İNŞ ÖHDESİNDEN GELİRİZ ARKADAŞIM

kızlar merhaba, sonunda regl oldum dün ve de inanılmaz ötesi bir iştah duyuyorum özellikle de tatlılara yazılanları okudum yalnız hepimiz bu hafta nal topluyoruz resmen sütlü kahve içiyorum şuanda , yarın 2. listeye başlıcam bakalım ne olcak, nisanın sonuna kadar 2. listeyi yapıyım diyorum çünkü müsliyi daha çok seviyorum bi de ara öğünde süt erik badem felan var ya, kabızlık sorunuma iyi gelir diye düşünüyorum metabolizmam yawaşladı çünkü 3 kilodan sonra durdu, bakalım 2 . listeyle atağa geççek mi

bugünkü kaçamağım bir lokum oldu:) o da abartmayıp bir taneyle kaldığım için sorun olmaz dimi arkadaşlar..
sabah bir dilim kepek ekmek, ufak dilim peynir, bol yeşillik ve domates yedim. sonra arada 2 kuru kayısı yedim
öğlen yemeğimde 3 köfte + 4 kaşık makarna yedim ekmek yerine, + salata
sonra az önce de yeşil çayıma çubuk tarçın attım ve yanında da 1 lokum ve 2 kuru kayısı....
akşama semizotu, yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum...

merhabalar,

bugunki menum:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, dereotu, maydanoz, fistik ezmesi, recel

oglen: misafirlikte olunca karisti diyete uygun hic birsey olmadigindan cantamdaki 10 badem ve erigimi yedim ve 1 bardak ayran ictim

ikindi: hala misafirlikteydim

aksam: brokoli ve yogurt

2 bardak yesil cay ve bol su

kızlar bu diyette günlük alınan kalori miktarını hesaplayan var mı aranızda merak ettim :44: sabah yağsız tost, öğlen yarım porsiyon salata 2 parça tavuk eti 2 şiş kuzu eti ama küçük yanında da 3 bardak ayran içtim hiç ekmek yemedim ve ara öğün de yapmadım aldığım miktar 1196 kalori olarak hesapladım biraz çok oldu diye akşam yemeyi yemicem zaten aç da değilim

bende aynen senin gibiyim budan dolayi her iki listedede badem ve erik yiyorum ikindide.

iyi akşamlar kızlar bu aralar herkes biraz kaçamak yapıyor galiba bende bugün diyet miyet kalmadı. günümüz vardı resmen bozdum yani bu yüzden hafta sonu pirinç lapası yapıcam kendime belki kilo vermemide tetikler pazarteside inşallah 2. listeyi yapmaya başlıcam. 1 ay boyunca

oohh ne ka güzel herkes akşam yemeğini yemiş kaçamaklarını yapmış şuanda sizin yerinizde olmak isterdim maalesef hala ofisteyim yemek bile yiyemedim yetiştirmem gereken bir sürü iş var tabi bu arada bide kucağımda hoplayan 2 yaşında oğlum var ne güzel ne verimli bi çalışma şekli dimi

kolay gelsin canım bugün kaçamak günü galiba

merhaba arkadaslar tartilmamak icin kendimi zor tutuyorum eskiden hemen hemen hergün tartilirdim ama bu diyete basladigimdan beri ilk defa bukadar uzun süre tartilmadim
benim bugünki menüm
sabah
2dilim k.ekmegi birinde ton balik digeri kk peynirle.
arada ufak kacamaklik yapip 2 büskivi yedim
öglen
5tane lahana sarmasi yaninda 1 kase yogurt (eskiden 7-9 tane kesin yerdim) bu sefer yogurttan dolayi cok doydum
aksama
bir kücük kasede kendi kepekli müslimi yapip yedim meyveli
demin yesil cay ictim
ve 1.5 litre suyumda bitti
ama suan cok aciktim karnim gurulduyor düsünüyorum acaba gidip bir dilm ekmekmi yesem :44:

kızlar bu günkü günüm resmen berbat oldu ya ögle yemeyinde kendimi saklıyamadım canımın istediyi kadar yaprak sarması yani dolma yedim sonra akşam yemeyinde telafi ederim dedim kendi kendime amma akşam misafirim geldi hemde en sevdiyim tatlııardan getirmişdiler nasılolsa bu gün kaçamak yaptım zaten deyib resmen saldırdım tatlılara offfffffff kendimden nefret ediyorum şu an inanın bana:26::26: amma yarın ölsem bile kaçamak felan yok telafi etmem lazım pazarertesine 2 gün kaldı tartılınca biraz daha üzülmeyim diye

Akşam 1 parça tavuk,1 bardak kefir,bol yeşil salata,1 dilim ç.ekmeği yedim.
9 dada yeşil çay.
Günler uzadı akşam yemeğimi 7 ye kaydıraayım diyorum 6 da yiyiyorum ve açımmmmmmmm
Offffff yaaaaa bugünde zorluyor diyet beniiiiiii
Sabırrrr,sabırrrrr,sabırrrrrrrrrrrrrrr:))

günaydın herkese 2 gündür hiç dikkat etmememe rağmen kilomda artış olmamış bu sabah pirinç lapası yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim şimdiden 400 grm gitmiş bile. bu hafta durmuştu kilo vermem ama bu iki günğü çok sıkı yapmam lazım pazartesi en az 600 grmın gitmesi lazım

bu gün elimden geldiyi kadar az yemem lazım dünkü kaçamaklarımı telefi etmem lazım

sabah yediklerim 1 bardak çay 1 dilim ekmek 1 domates 1 yeşil kabak

Son düzenleme:
kızlar daha sabahtan moralim bozuldu annemde kahvaltı yapıyorum sabahları, bu sabah annem de hamur kızartmış... 3 tane yedim yanında da sadece peynir ama kendimi kötü hissediyorum, güne hiç iyi başlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…