Haklısın arkadasım afiyet olsun yemıssın ama aksamı daha hafıf bır seylerle gecır salata yap yanına yogurt ye yine devam et.. Bende dolabı actıgımda cıkolataları goruyorum annem sagolsun yıyor bulunduruyorum ıcım gıdıyor ama yememeye calısıyorum ama reglı donemımde ne yaparım bılemıyorum ....
Haklısın arkadasım afiyet olsun yemıssın ama aksamı daha hafıf bır seylerle gecır salata yap yanına yogurt ye yine devam et.. Bende dolabı actıgımda cıkolataları goruyorum annem sagolsun yıyor bulunduruyorum ıcım gıdıyor ama yememeye calısıyorum ama reglı donemımde ne yaparım bılemıyorum ....
kızlar kendimi çok kötü hiss ediyorum ögle yemeyinde kendimi saklıyamadım canım istediyi kadar yaprakdolması yedim `şimdi çok peşmanım
kızlar merhaba, sonunda regl oldum dün ve de inanılmaz ötesi bir iştah duyuyorum özellikle de tatlılarayazılanları okudum yalnız hepimiz bu hafta nal topluyoruz resmen sütlü kahve içiyorum şuanda , yarın 2. listeye başlıcam bakalım ne olcak, nisanın sonuna kadar 2. listeyi yapıyım diyorum çünkü müsliyi daha çok seviyorum bi de ara öğünde süt erik badem felan var ya, kabızlık sorunuma iyi gelir diye düşünüyorum metabolizmam yawaşladı çünkü 3 kilodan sonra durdu, bakalım 2 . listeyle atağa geççek mi
oohh ne ka güzelherkes akşam yemeğini yemiş kaçamaklarını yapmış şuanda sizin yerinizde olmak isterdim maalesef hala ofisteyim yemek bile yiyemedim yetiştirmem gereken bir sürü iş var tabi bu arada bide kucağımda hoplayan 2 yaşında oğlum var ne güzel ne verimli bi çalışma şekli dimi
kolay gelsin canımbugün kaçamak günü galiba
teşekkürler canım evet bugün kaçamakların ardı arkası kesilmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?