canım beyaz lahana hem yağ yakıcıdır hem bağırsakların çalışmasında bir numuradır
beyaz lahananı çok küçük ve ince doğramak lazım içine biraz dere otu 1 salatalık bir domates 1 küçük soğan zeytin yağı ve üzüm sirkesi diyet tuz varsa ondanda kata bilirsin ve iyice karışdır ki lahana yumuşasın ve soyuducuda sakla yemek vaktin geldiyinde yiyeceyin yemeyin yanında bu salatadan bi boşkab yiye bilirsin
[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUMKIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
slm kızlar. bende artık kilo vermek istiyorum. 3 yılda inanılmaz kilo aldım. üstüne bide hamilelik eklenince vay benim halime
bu diyet listesini uygulayıp kilo veren varmı. yazılanların tümünü okuyamadım malesef.
bende artık bu günden itibaren başlıycam bu listeye.umarım sıkılmadan devam ettiririm. eski kiloma dönmek için 18 kilo vermem gerekiyor. umarım işe yarar. :26:
kızlarrrr benide alınnn listeye
kılom 78
ne zaman tartılıyorsunuz?
suandada kabak cekırdegı yıyorum umarım cok kalorılı degıldır ama napayım okadarda olsun yaaa
http olarak başlayıp png olarak biten kısımdı galiba:)kızlar tıcker factoryden yapıyorum cetvelı ama neredekı kodu kopyalıcam bulamadımmmm
lilypieden yapıyoru ben genelde ordada yazan kodun hangı bolumunu yapıstırıcam anlamadım
slm kızlar. bende artık kilo vermek istiyorum. 3 yılda inanılmaz kilo aldım. üstüne bide hamilelik eklenince vay benim halime
bu diyet listesini uygulayıp kilo veren varmı. yazılanların tümünü okuyamadım malesef.
bende artık bu günden itibaren başlıycam bu listeye.umarım sıkılmadan devam ettiririm. eski kiloma dönmek için 18 kilo vermem gerekiyor. umarım işe yarar. :26:
Kilo verenler vardir mutlaka peki dieti birakinca geri aldinizmi ? Veya nasil devam ettiniz ? Hepinize kolay gelsin ...
Kilo verenler vardir mutlaka peki dieti birakinca geri aldinizmi ? Veya nasil devam ettiniz ? Hepinize kolay gelsin ...
Sanırım eski yeme tarzımıza donersek ve hareketsız kalırsak yine alırız. Beslenme tarzı olarak benımseyıp yine spor ve yuruyus yaparak vermiş olduğumuz kilomuzu koruruz...
kızlar kendimi çok kötü hiss ediyorum ögle yemeyinde kendimi saklıyamadım canım istediyi kadar yaprakdolması yedim `şimdi çok peşmanım
kızlar kendimi çok kötü hiss ediyorum ögle yemeyinde kendimi saklıyamadım canım istediyi kadar yaprakdolması yedim `şimdi çok peşmanım
Ohhhhh afiyet olsun canım,boşver yarın telafi edersinnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?