Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar çok üzülerek bu günkü kilo bildirimimi yapıyorum hafta içindei kaçamaklar bakın nereye getirib çıkartdı kilo vermek bi yana kilo aldım ne ise

keçen pazarertesi72.kiloyken bu pazarertesi sabah tartıldım 73.200

günaydın kızlar bu sabahtartımın sonucu tam 600 gr vermişim az değilmi. ama o kadar kaçamaktan sonra kesin artıda çıkarım diyordum ve 2 hafta boyunca annemler bizde kalacak diyete uyum sağlayamam ama çok çok az yemeye gayret edecem inşallah

başlangıç kilom: 70.600
geçen hafta: 68.600
bu hafta: 68
giden: 600 gram

güne kocaman bi bardak ılık suyla başladım

hayirli sabahlar kizlar,

kendimi cooook iyi hissediyorum. tekrar eskisi gibi kilo vermeye basladim:) bu hafta iki kilo gitmis.

baslangic: 94

gecen hafta: 77

bu hafta: 75

acaba kantarmi yanlis diye tekrar tekrar ciktim. evdeki herkeside cikardim ama kantarimda sukurler olsunki bir sorun yok.

sakin moralini bozma canim, belki duraklama donemini yasiyorsun. bazen olurya. bu donemi atlattiktan sonra bence eger sabredersen sonralari dahada hizli kilo verirsin. sakin moralini bozup yanlis bisey yapma. ustelik kilo vermiyorsanda spordan dolayi zaten vucudun sIkIlasir.

başlangıç kilom 68 geçen haftaki kilom 66 bu hafta 65.5 diyebiliriz aslında hafta ortasında 66.5 çıktım sonra birden kastım cumartesi pazar 65te seyrettim ama gece ufak ufak kaçamaklar büyük sonuçlandı sabah tartıda 65.5 gördüm

kızlar bende kilomu yazayım bende dün akşam kaçamak yaptım maalesefo yüzden sabah ki sonuç pek iyi olmadı ama olsun yine de fena sayılmaz
başlangıç kilom:64
geçen hafta:62,5
bu sabah: 61,7
yine 1 kiloya yakın gitmiş nisan sonu 68 olmam lazım inşallahhhhh

tebrik ederim canım sen bizim birincimizsin az kaldı istediyin kiloya ulaşırsın inş çok sevindim dalısı bizim başımıza arkadaşımamma istediyin kiloya ulaşdıktan sonra bizi terk etmek yok tamamı canım

evet ben de kilo bildirimimi yapayım. 83,3 le başladım bu sabah tartıldım 82,4 .. ilk haftada daha çok vermem gerekir diye biliyorum ama sadece 900 gram vermişim.
Ama olsun hiçbişey yapmayıp vermemektense yinede iyidir deyip yoluma devam etmeliyim. bu arada çizelgeyi nasıl yapıyoruz ben de yapmak istiyorum...

Son düzenleme:

tebrikler canım.bu sayfayı takıp edersen yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
dan ilk siteden http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php dan

Son düzenleme:
Bende yazayım am çok parlak değil
3-4 gün dışarda olmak,kaçamaklar, sonuç olarak:
Başlangıç:76
Geçen hafta:73.100
Bugün:73.500
Çok feci dimi kızlar(
Ya ama işin garibi tartıda biraz fazla ama vücüdum küçülüyor,kendimi daralmış hissediyorum,spordan kaynaklanıyor galiba.
Mazeretttttttttttt yokkkkkkkkkk yola devammmmmmmmmmmmm:)
Haftaya tartıda güzel bir düşmeyle telafi edeceğimmmmmmmmmmm:)

tesekkur ederim. yok sizleri hic terk edermiyim. gercekten azimle devam ediyrsam sayenizde. daha vermem gerekn cok kilo var

bu hafta ki kilo bildirimine gelirsek hafta başı 69.8 dim şuan ise 69.2 yim sadece 600 gr gitti kızlar bu kaçamaklara bir son versek iyi olacak sanırımbu hafta kaçamak yok sıkı bir şekilde diyetimize harfiyen uyuyoruz tembellik yaptık biraz bahar havası çarptı hepimizihadi bakalım hepimize kolay gelsin ne diyoduk durmak yok yola devam

evet çizelgeyi yaptım ama masaüstüne kopyalayıp yapıştırdım. buraya direk aktaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…