kızlar bişey sorucam ya spor yapınca normalde daha hızlı kilo verilmez mi bende niye öyle olmuyo sıkılaşma var ama kilo da çok bi değişiklil olmuyo 300 500 gr anca..
üstelik bu hafta regl olma haftam ve belirtiler(şişkinlik ve karın ağrısı) başladı bileyarın kesin yüksek çıkacakmışım gibi geliyo ama günlük aldığım kalori 1200 en fazla
1350 kalori.. her gün kalori sepeti bir sitede ne yediysem yazıyorum oda hesaplıyo..günlük jillian prog uyguluyorum suyumu da genelde 2 2,5 lt mutlaka içiyorm ve yeşilçay
rezene 5 i bir yerde yani ne bulursam içiyorum ama benim bu yaptıklarıma karşılık tartı ve metabolizmam bana aynı cevabı vermiyormuş gibi geliyo... sizce neden bilgisi olan
var mı kas dokusu ile mi ilgili acaba yoksa mutlaka bir gün kırılma noktası olacakmı
hayirli sabahlar kizlar,
kendimi cooook iyi hissediyorum. tekrar eskisi gibi kilo vermeye basladim:) bu hafta iki kilo gitmis.
baslangic: 94
gecen hafta: 77
bu hafta: 75
acaba kantarmi yanlis diye tekrar tekrar ciktim. evdeki herkeside cikardim ama kantarimda sukurler olsunki bir sorun yok.
bende 77.5 olmuşum.bugündenitibaren bende varımmmm
tebrik ederim canım bak isteyince her şey olur sadece kararlı olmak lazım
evet ben de kilo bildirimimi yapayım. 83,3 le başladım bu sabah tartıldım 82,4 .. ilk haftada daha çok vermem gerekir diye biliyorum ama sadece 900 gram vermişim.
Ama olsun hiçbişey yapmayıp vermemektense yinede iyidir deyip yoluma devam etmeliyim. bu arada çizelgeyi nasıl yapıyoruz ben de yapmak istiyorum...
hayır deyilsin kaç kilo olduğunu yaz listeye ekleyim
tebrik ederim canım sen bizim birincimizsin az kaldı istediyin kiloya ulaşırsın inş çok sevindim dalısı bizim başımıza arkadaşımamma istediyin kiloya ulaşdıktan sonra bizi terk etmek yok tamamı canım
tebrikler canım.bu sayfayı takıp edersen yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
dan ilk siteden http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?