kızlar gunaydın herkese gecmıs olsun dıyet yaparken gucsuzmu kaldık nee
ama gercekten havalar cok bozuk hastalanırız tabııı gecen hafta oğlumda ateslendı ama hastalanmadı umarım bnden bulasmaz
yedıklerımden tat bıle alamıyorum burnum kırmızı oldu sılmekten
bu arada sevacım lısteyı duzenlemıssın tatlım elıne sağlık ama ben 67 oldum canm bı kılo daha verdım
aslında ben farketmıyorum ama tartıda ıyı gıdıyorum heralde yavas gıdıyo ama olsun 3 haftada 4 kılo ıyı sayılırr
selam kızlar sevacım haklı nazara geldik galiba hepimiz birdenpariscim,ceydacım,vuslatipekim hepimize geçmiş olsun ve diğer tüm hasta arkadaşlarımız bir an önce iyileşelim inşallah oooo sevacım güne mükemmel başlamışsın sabah 5.30 da kalkıp spora gitmişsin süpersin valla keşke bende yapabilsem pariscim sevanın da dediği gibi tavuğu hep haşlayarak tüketme bence tiksinmen normal tabi hastalığında etkisi vardır bunda ama bence süper lezzetli bi sote yapabilirsin kuşbaşı göğüs eti,domates,acı sivri biber,taze kırmızı biber,ve diğer baharatlarla dene çok lezzetli oluyor acı olduğu içinde metobolizmayı hızlandırıyor ayrıca göğüs etini alıp ince ince kesip ızgaralık şekilde yani yağsız teflon tavada baharatlayıp kekikleyip yağsız pişirebilirsin o da çok lezzetli oluyor canım ,bu arada kızlar dün sabak kahvaltısı haricinde birşey yiyememiştim sadece akşam üstü bi kaç balık kraker atıştırdım oğlumunkilerden akşam 11 de yiyebildim yemek o da pizza bu kaçamak için kendimi affetmiycem ama yedim bi kere yapcak bişi yok onca saatlik açlığın üstüne çok da güzel geldi
canım aslında ben keçen yaz sabahları spor yaparak ve azda yediyime içdiyime dikkat etmekle 2 ayda 10 kilo zayıflamışdımbakdım ki böyle olmuyor kaçamak yaparak diyetime ihanet etmiş oluyorum dedim ki kendi-kendime bari spor yaparak destekliyim hemde çekdiyim zahmeti göz önüne getirib birdaha kaçamak yapmayım
Bende burdayımmmmmmm
diyetttt süper gidiyor kızlarrrrrrrr,ben sıkıldım her dakika yediklerimi yazmaya,yorum yazmak,yaptıklarımı yazmak daaaa hoşuma gidiyorrrrr
Oğluşumu okula gönderdim öğlen,kızımla kuaföre gittik,kıl,tüyyy operasyonu yaptırdım
Az önce kızımı uyuttum,yeşilçayımı içtim spor yapacağım birazdan
Her gören çok zayıflamışsın diyor,kuafördeki kızda beni yıllardır tanır sen ne güzel zyıfldın dedi çok hoşuma gitti
Amaaaaaaa ben zayıfladıkça kendimi kilolu hissediyorum,yaaaaa saçma biliyorum ama şuram biraz daha gitsin,buram biraz daha gitsin oldum bu aralar
Çok sükürrr yaaaa 3x tişörtler giydiğim günleri hatırlıyorumda, çok feciiiiiiiii
Şimdi L giyiyorum,M olsam,sonrda S olsam hiçi fena olmaz dimiiiii
Naparsın umut fakirin ekmeğiiii
cesebecimmm bende medium giydiğim günler hala gözümün önünde,,,geçen yaz 64 tüm ben ya ...ama söz atmıştım tabe üzüntüden o kiloya düştüm ayy neyse allah cezasını versin , bence de s beden olmalıyız, olcaz da,,, ve heryer yaz indiriminde bişe alamıyorum mal mal bakıyorum ya
cesebecimmm bende medium giydiğim günler hala gözümün önünde,,,geçen yaz 64 tüm ben ya ...ama söz atmıştım tabe üzüntüden o kiloya düştüm ayy neyse allah cezasını versin , bence de s beden olmalıyız, olcaz da,,, ve heryer yaz indiriminde bişe alamıyorum mal mal bakıyorum ya
Merhaba kızlar... Hepinize kolay gelsin. Ben de bu diyete başlamayı düşünyorum. 75 kiloyum, 1 ayda tam 8 kilo vermek istiyorum. Sizce bu listeyle bu mümkün mü?
merhaba kızlar, ben hala hasta gibiyim, karın ağrısı, şişkinlik, üşüme felan ama sanki bugün çok yoruldum ondan, tavuk konusunda görüşleriniz için çok sağolun, sote yada vok tavada felan her türlü çeşitte yiyorum, haşlama olunca kokusun u kaldıramıorum, onun da çaresi haşlarken içine limon dilimleri atmakmış, bizim komşu söledi onu da, diyet de değil de hava değişikliği yada bahar depresyonu gibi bişe olabilir ama geçer fazla takma dedi,,, bi de ben öğretmenim, ve de öğrencilere artık hiç tahammülüm kalmadı, bunun da iştahsızlık konusunda belirleyici olduğunu düşüyorum, şu 7-8 hafta nasıl geççek bilmiyorum, okullar kapansın da kurtulalım yahemen tatile çıkıcam
bugünkü mönüm felaketin önde gideni
sabah: 1 dilim ekmek, peynir,domates, zeytin,çay
öğlen: ızgara et, pide( ekmek yoktu mecbur içimi tutsun diye yemek zorunda kaldım ) ,ayran
ara: şimdi yeşilçay iççem limonlu
akşam da bilmiyorum :26:
nisan bitmeden 70 i devirmem lazım, iş çıkışı yine avm ye gittim, tansiyonum düştü gene elbiseleri görünce
kızlar içime canavar girdi.. dayanamadım valla..5 kuru kayısı 5 tane de leblebi yedim.. yeşilçayımla birlikte.. ayyyy valla çok zor ya şu belli dönemlerden önce tatlıya dayanmak.. ne bulsam yemek istiyo bu canavar yeter ki tatlı olsun..
Merhaba kızlar... Hepinize kolay gelsin. Ben de bu diyete başlamayı düşünyorum. 75 kiloyum, 1 ayda tam 8 kilo vermek istiyorum. Sizce bu listeyle bu mümkün mü?
süpersin sevacımo saatte kalkıp spora başlıyorsun harika bişey tam vücudun aktif olduğu saatlerde spor yapıyorsun aslında ben de leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum akşamları eve gidince ev işlerinden ve oğlumdan fırsat bulursam :44 nun da faydasının olacağına eminim bi ara yapmıştım çok da zevkli çok terletiyor işe yarayacağına eminim tabi havalar ısınırsa evimin yakınında büyük bir park var yürüyüş yapıp aletlerle çalışabileceğim yaz akşamlarını o şekilde değerlendiririm hemen yanında çocuk parkıda var güzel olur oğlum içinde yine sen heveslendirdin beni sevacım diyete de senin sayende başlamıştım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?