Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

biliyorum canım aslında bilgisayarımda saklıyorum düzenlediyim listeyi orayı kontrol etdim şimdi orda 67yazmışım nasıl olduysa artık buraya kopyalarken neden böyle oldu bilmiyorum aff edersin canım yalnışlık oldu

19 mart ve 27mart 02 Nisan 09 Nisan 2012 Pazartesi iсin olan sonuсlar

seva_10 -- 73,900--- 73,800-------72,200------------73.200
parissima-Nerqiz kilo 75.900----------------74,400---------73------------75 kg

sirine_44papatya kilo 64---------900qr=63.100

s2000 Lilyum 71.kilo-----------70----------69

suslubaykus 72kq-------------71----------70.2--------------69.8 -----69.2

handan 1976 kilo 59kilo----------58

ecem3306 kilo 69.200 ----- ----69.--------68.600--------68,0

akasya1612 kilo 60.500---------60.900

serrasultan kilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 kilo 81-------------80-------------- 78---------77-------75

vuslatipek kilo 79,700 kg ----------79.400-------79-------78.500

cesebe kilo-76.00----------73.100 ----------------73.500

askimsin_99 kilo 86,6 ----------------84,9

emelk kilo 83,3------------------82,4
bersemi5333 KILO 78 ---------------77.5

darkblue kilo73-------------------------71
neslii44 kilo 64--------62,5------------61,7

mukayese kilo 66---------66 --------------65.5

renesme kilo 79,

piscus kilo 88

alaraburcu : kilo 63.

bluee kilo 84

Chelzy kilo77.6

mutedeyyin 68.1

t_gunaydin kilo 79

cilekliprenses kilo90.5 ----------88.3

bellanisa kilo 60
shane kilo 66-----------65.5

aaanqeLkilo 75

ceydaaaa kilo 71----------68---------67

seda01 kilo 68.5---

canım aslında ben keçen yaz sabahları spor yaparak ve azda yediyime içdiyime dikkat etmekle 2 ayda 10 kilo zayıflamışdım bakdım ki böyle olmuyor kaçamak yaparak diyetime ihanet etmiş oluyorum dedim ki kendi-kendime bari spor yaparak destekliyim hemde çekdiyim zahmeti göz önüne getirib birdaha kaçamak yapmayım

süpersin sevacım o saatte kalkıp spora başlıyorsun harika bişey tam vücudun aktif olduğu saatlerde spor yapıyorsun aslında ben de leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum akşamları eve gidince ev işlerinden ve oğlumdan fırsat bulursam :44nun da faydasının olacağına eminim bi ara yapmıştım çok da zevkli çok terletiyor işe yarayacağına eminim tabi havalar ısınırsa evimin yakınında büyük bir park var yürüyüş yapıp aletlerle çalışabileceğim yaz akşamlarını o şekilde değerlendiririm hemen yanında çocuk parkıda var güzel olur oğlum içinde yine sen heveslendirdin beni sevacım diyete de senin sayende başlamıştım:13:

selam kizlar
benim bugünki menüm
sabah
1bardak su, 2dilim k.ekmek balikli ve sebze
arada 2 tane kuru erik yedim
öglen
3yemek kasigi pirinc pilavi üzerine dünki sulu patatesden döktüm ve yogurt

kizlar ben bu hafta pazar günü tartilmam lazim cünki pazar aksami ispanyaya gidiyorum bir haftaligina. ve diyetimin bozulacagindan acikcasi cok korkuyorum cünki
arkadaslarla birlikte gidiyoruz ve herkes abur cubur getirecek. ilk basta bende götürmeyi düsünüyordum cikolata cips falan ama diyetim bukadar güzel gitmisken kilo vermisken vazgectim.
simdi kesin bana israr edecekler ye diye ve kesin bende dayanamayip yiyecem biliyorum kendimi sizce ne yapabilirim? ben kendim neler götürebilirim? diyet cikolata götürsem olurmu
bana yardim edinn bu 1 haftada ne yapayim..
:44:

Bende burdayımmmmmmm
diyetttt süper gidiyor kızlarrrrrrrr,ben sıkıldım her dakika yediklerimi yazmaya,yorum yazmak,yaptıklarımı yazmak daaaa hoşuma gidiyorrrrr
Oğluşumu okula gönderdim öğlen,kızımla kuaföre gittik,kıl,tüyyy operasyonu yaptırdım
Az önce kızımı uyuttum,yeşilçayımı içtim spor yapacağım birazdan
Her gören çok zayıflamışsın diyor,kuafördeki kızda beni yıllardır tanır sen ne güzel zyıfldın dedi çok hoşuma gitti
Amaaaaaaa ben zayıfladıkça kendimi kilolu hissediyorum,yaaaaa saçma biliyorum ama şuram biraz daha gitsin,buram biraz daha gitsin oldum bu aralar
Çok sükürrr yaaaa 3x tişörtler giydiğim günleri hatırlıyorumda, çok feciiiiiiiii
Şimdi L giyiyorum,M olsam,sonrda S olsam hiçi fena olmaz dimiiiii
Naparsın umut fakirin ekmeğiiii

merhaba kızlar, ben hala hasta gibiyim, karın ağrısı, şişkinlik, üşüme felan ama sanki bugün çok yoruldum ondan, tavuk konusunda görüşleriniz için çok sağolun, sote yada vok tavada felan her türlü çeşitte yiyorum, haşlama olunca kokusun u kaldıramıorum, onun da çaresi haşlarken içine limon dilimleri atmakmış, bizim komşu söledi onu da, diyet de değil de hava değişikliği yada bahar depresyonu gibi bişe olabilir ama geçer fazla takma dedi,,, bi de ben öğretmenim, ve de öğrencilere artık hiç tahammülüm kalmadı, bunun da iştahsızlık konusunda belirleyici olduğunu düşüyorum, şu 7-8 hafta nasıl geççek bilmiyorum, okullar kapansın da kurtulalım ya hemen tatile çıkıcam

bugünkü mönüm felaketin önde gideni
sabah: 1 dilim ekmek, peynir,domates, zeytin,çay
öğlen: ızgara et, pide( ekmek yoktu mecbur içimi tutsun diye yemek zorunda kaldım ) ,ayran
ara: şimdi yeşilçay iççem limonlu
akşam da bilmiyorum :26:

nisan bitmeden 70 i devirmem lazım, iş çıkışı yine avm ye gittim, tansiyonum düştü gene elbiseleri görünce

cesebecimmm bende medium giydiğim günler hala gözümün önünde,,, geçen yaz 64 tüm ben ya ...ama söz atmıştım tabe üzüntüden o kiloya düştüm ayy neyse allah cezasını versin , bence de s beden olmalıyız, olcaz da,,, ve heryer yaz indiriminde bişe alamıyorum mal mal bakıyorum ya

Ben çok uzun zamndır kiloluyum,diyebilirimki 10 yıldır 70 lerde 80 lerde gidip geliyorum.Yaaaa çok imreniyorum kilosu z ve sabit insanlara,mesela ben eylülde 10 kilo verdim diye baya bi kışlık alışveriş yaptım,şimdi bol geliyor çoğu,birkaç kilo daha verince olmayacaklar,önemli değilll zaten olmasınlar hiççççççç umrumd değil,verecek birilerini buluyorum ben
Kızkardeşim benden 3-4 kilo fazla ona veriyorum genelde deeeeeeeanlatmak istediğim senin gibi bende vitrinlere bakmakla yetiniyorum,alsam 2-3 kilo daaaa verince onlrda bol gelecek.olanlarla idare edeceğim takiii en az 65 olana kadar
Yaaaaa ben akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım,gündüz 1 saat spor yptım ama,diyorumki yarım saat bisiklet çevirip yakayım,olur dimiiiii:44::44::44:

Boşver canım,o seni kaybettiğine yansın......Demekki senin için doğru insan değilmişki,bitirmişsin:44::44:
Zayıflayacağızzz arkadaşım başka yolu yok.

Merhaba kızlar... Hepinize kolay gelsin. Ben de bu diyete başlamayı düşünyorum. 75 kiloyum, 1 ayda tam 8 kilo vermek istiyorum. Sizce bu listeyle bu mümkün mü?

Merhaba kızlar... Hepinize kolay gelsin. Ben de bu diyete başlamayı düşünyorum. 75 kiloyum, 1 ayda tam 8 kilo vermek istiyorum. Sizce bu listeyle bu mümkün mü?

hoşgeldın canm lısteye uyarsan sanırım verırsın nıye vermıyesınn
ama8 veemesende 5 kılo kesın verırsın burda cok kılo veren arkadaslar var onlar solesın
ben daha 20 gundur yapıyorum bu rejımı 4 kılo anca gttı
kısıye gore degsr bence

aynen pariscim bende öğretmenim ve bugün hasta hasta okula gittim ama çocuklar durdan laftan anlamıyorlar daha çok üzüyorlar hastayken sesini çıkaramıyorsun diye..

okuldan sonra da kurslar oluyo aman allahım öldüm resmen kızım hasta kocam hasta kayınvalidemde hasta..yemeği zor yaptım valla neyse çok şükür yine de halimize..

kızlar içime canavar girdi.. dayanamadım valla..5 kuru kayısı 5 tane de leblebi yedim.. yeşilçayımla birlikte.. ayyyy valla çok zor ya şu belli dönemlerden önce tatlıya dayanmak.. ne bulsam yemek istiyo bu canavar yeter ki tatlı olsun..

kızlar az önce 14 kışılık mısafir takımını yolcuettim.
ikramların tadına nerdeyse bakmadım.sanırım bu sefer başaracağım zayıflama işini

Bende akşam yemeğimi biraz fazla kaçırdım,gündüz bir saat spor yaptığım halde içime dert oldu gecenin 10 unda 30 dakika daha bisiklet çevirdim
Nedirrr bu kilolardan çektiğimiz kardeşim yaaaaaa

demek evinin yanında park var belediyenin koyduğu spor aletleride var eeeeeeeee daha ne bekliyorsun canım herkesin böyle şansı yok evine yakın park olmuyanlar çok aramızda eminim bundancocuklar sabah kaçda uyanıyorlar?mesela benim böyük oğlum saat 7.30da okul için evden çıkıyor kiçik oğlumda 08.30uykydan uyanıyor ben 05.30 evden çıkıyorum ve 06.30gibi eve dönüyorum doğrudur çok fazla vaktim yok eve yetişmem lazım birini okula birini işe yani kocamı işe yola salmam gerekiyor vaktim kalırsa yeniden uyuyorum kiçik oğlum kalkana kadar işde böyle canımne yapalım bi şekilde başarmamız lazım canım yoksa kim vericek bizim için bu kiloları deyilmi arkadaşım hanki spor olursa olsun fark etmez yeterki başla canım

Son düzenleme:
kızlar ben bu diyeti 5 gündür yapıyorum. daha hiç kilo veremedim

neden ya. nerde hata yapıyorum. spor yapamıyorum çok hareketsizim bu yüzdenmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…