Seva ordamısın arkadaşım:) Az önce profil bilgilerine baktım da azerbaycanlımısın sen.
Düşümdümde şu teknoloji ne güzel birşey,dünyanın dört bir tarafından yazışıyoruzzz
kızlar herkesin diet iyi gidiyordur umarım bende sıkı bir gribe yakalandım maalesef 3 gündür tamamen sesim gitmişti.ondan pek fazla diyete uyamadım ama en azından kilo almamışımdır inşallah haftaya iyi kilo vermem lazım amaaa
ah be kizlar bu hafta hic dikkat etmedim özellikle bugün. kendimi okadar kötü his ediyorumki
özellikle aksamlari istahim aciliyorr..
mesela bugün aksam 8 gibi bir tane yufka ekmegine sucuk doldurup yedim
yanindada omlet yaptim
migdem o saatde yemege aliskin olmadigi icin agirimaya basladi ve kendimi cok kötü his ediyordum
demin yesilcay ictim ve gecti biraz ama migdemden sesler cikiyor
neyse yarin artik dikkat ederim
kızlr harikasınız ya ne güzel diyet yapıp kilolar vermişsiniz benide zayıflatın bende başlıcam bu diyete umarı işe yarar
sizlere sorum şuki ilk sayfadaki listeyemi uydunuz yoksa eklemeler değişiklikler yaptınızmı
Gel arkadaşım senide zayıflatırız biz
evet canım zamanı geliyo. umarım o yüzdendir.
çok heveslenmistim bu diyete. bu sefer kesin zayıflıycam dedim. ayda 8 kiloysa haftada 2 kilo vermek demektir dedim ama şimdi moralim çok bozuk hevesim kaçtı.
kızlar herkesin diet iyi gidiyordur umarım bende sıkı bir gribe yakalandım maalesef 3 gündür tamamen sesim gitmişti.ondan pek fazla diyete uyamadım ama en azından kilo almamışımdır inşallah haftaya iyi kilo vermem lazım amaaa
kızlr harikasınız ya ne güzel diyet yapıp kilolar vermişsiniz benide zayıflatın bende başlıcam bu diyete umarı işe yarar
sizlere sorum şuki ilk sayfadaki listeyemi uydunuz yoksa eklemeler değişiklikler yaptınızmı
hayırrrrrr sakınnnn hevesin kaçmasınnnbak hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz heveslendiriyoruz hep birlikte hırslanıyoruz arada kaçamaklarımız olsada kararlılıkla devam ediyoruz sende bi kere girdin aramıza kaçışın yok reglinin geçmesini bekle o zamana kadar diyete alıştırmaya çalış kendini gerçekten sonucunu aldıkça daha da hırslanacaksın ben eşimle birlikte yapıyorum bu diyeti o 1,5 ayda 10 kilo verdi tabi işinin hareketli olmasının ve çok su tüketmesinin etkisi vardı ben sürekli masa başında olduğum için ve troid hormonum az çalıştığı için onun kadar veremedim ama sonuçta 1 ayda 6 kilo gitti mi gitti demekki neymiş işe yarıyormuş regl dönemimizde bütün arkadaşların kilo vermesi durdu bu yüzden hiç hevesini kırma karar al ve uygula durmak yok yola devam
desteğin için çok sağol canım. bi sonuç alsam hırs yapcam ama 1 haftadır sonuç yok.
pazartesi tekrar başlıycam. mümkün olduğunca sporda yapıcam artık. yaza kadar 18 kilo vermem gerek.
ama bu sefer başarıcamm.
kızlar bakın internetden ne buldumevde oğlum kakao varmı diye sordu evet var dedim ve açıkcası benimde canım çok istedi amma interenetden bi araşdırıyim dedim çokmu kalorili diye merak etdim ve inanılmaz bilgiler buldum ve iyiki araşdırdım
Eki Görüntüle 390350
Kakao, günümüzde kronik hale dönüşen stresle mücadeleye karşı en yararlı element olan potasyumu içinde barındırıyor.
Kakaonun içinde bulunan antioksidanlar kanserle mücadelede en önemli etkiyi oynarken, kırmızı şaraba oranla iki; yeşil çaya oranla üç kat daha fazla antioksidan madde içeriyor.
Zengin bir kalsiyum kaynağı olan kakao, güçlü kemiklerin oluşmasını sağlıyor.
Kakao, büyük miktarda bakır içeriyor. Bakır, vücudun demiri absorbe etmesine yardımcı oluyor. Bu da cilde, damarlara ve dokulara faydalı oluyor. Bağışıklık ve üreme sistemi için faydalı demir ve çinko kakaoda bolca mevcut.
Gelelim kakaonun zayıflama üzerine etkilerine, bilindiği gibi kakao çikolatanın hammaddesidir. Çikolatada kilo almayı sağlayan bir besin maddesidir. Ama kakao mantıklı bir şekilde kullanılırsa, vücutta kalori tüketimini artırıcı bir madde olarak işlem görebilir.
Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.
Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.
hayırrrrrr sakınnnn hevesin kaçmasınnnbak hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz heveslendiriyoruz hep birlikte hırslanıyoruz arada kaçamaklarımız olsada kararlılıkla devam ediyoruz sende bi kere girdin aramıza kaçışın yok reglinin geçmesini bekle o zamana kadar diyete alıştırmaya çalış kendini gerçekten sonucunu aldıkça daha da hırslanacaksın ben eşimle birlikte yapıyorum bu diyeti o 1,5 ayda 10 kilo verdi tabi işinin hareketli olmasının ve çok su tüketmesinin etkisi vardı ben sürekli masa başında olduğum için ve troid hormonum az çalıştığı için onun kadar veremedim ama sonuçta 1 ayda 6 kilo gitti mi gitti demekki neymiş işe yarıyormuş regl dönemimizde bütün arkadaşların kilo vermesi durdu bu yüzden hiç hevesini kırma karar al ve uygula durmak yok yola devam
hoşgeldin incimnazcım hepbirlikte zayıflıycaz burda bildiğim kadarıyla listede değişiklik yapan yok aramızda isteğine göre 1. veya 2. listeyi uyguluyorsun tabi videoyuda izlersen faydası olur canım hadi bakalım kolay gelsin hepimize
sevacım bu süper ötesi bi haber yaaiyi ki araştırmışsın yani hayatta en çok sevdiğimiz bütün kaçamaklarımızın ana kraliçesi masummuş tabi tok karna ve sıcak su ile karıştırılarak günde 1 bardak bütün çikolata ihtiyacımızı karşılar hepimizin sanırım:44: hemde kalori tüketimini % 30 arttırıyormuş daha bi sevdim ben bu kakaoyu teşekkür ederiz arkadaşım çok güzel bi bilgi
yaa bnde ne zamandr soracktım sızlere demek esınde bu lısteyı yapıyor
benım esımde cokmkılo aldı evlendıgımzden buyana 20 kılo aldı (iyi baktım heralde ::))))
esınde aynen bızım gıbımı yapıyo yoksa braz dahamı fazla yıyo erkek ya o bakımdan dedım bnm esım pek bogazlıda bu hafta onuda sokayım rejıme bari
bı ben cok tek basıma yaptıgım ıcın tekduze beslenıyorum cunku esıme aksam yemegı hazrlıyorum ben yıyemedıgım ıcın ben hep çorba yıyorum
en azından oda grerse marketı bıle ozel duzeriz tavuk falan alırız bolbol demi
rica ederim canımsende saol ben bi bardak içtim tadı heç de kötü deyilmiş yani zayıflamada yardımcı ola bilecek her bir şeyle dost oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?