keçmiş olsun canım allah acil şefalar versininş
Geçmiş olsun arkadaşım:2::2::2::2:
Her kaçamak yaptığımızda bu söz gelse aklımıza,belki sağlıksız şeyler yemeyizzz
selam kızlar herkesin diyeti güzel gidiyor galiba bende çok feci hastayım akşamdan beri ağzıma bi lokma bişey koyamadım hapşırmaktan ve burnumu silmekten:2: fırsat olmadı desem daha doğru gözlerimden bile yaşlar akıyor feci bi başağrısı var istirahat edememek decabası pazar günü düğün var inşallah 1-2 kilo daha verebilsem ne güzel olurdu bu arada sizlerle dr.Ayça Kaya'nın bi sözünü paylaşmak istedim geçenlerde sitesinde okumuştum gerçekten çok yerinde bi söz diyor ki kendileri
'Bir kruvasan ağızda 30 sn , midede 30 dakika , kalçada ise 30 yıl kalır.' bu laftan sonra insanın birşey yiyesi gelmiyor:2:
yahu bn bu kılo cetvelını yapamadım yaaa kılom nıye yazmıyo off bı el atın kızlarr
ben zaten onları doldurdum canm amanıye olmadı anlamadım pounds/kılograms dıye bı yer var orası pounds mu olcak bn kılograms yapıyorum
sanırım salgın vr bnde hastayımm burnum acıdı sılmekten gecmıs olsun tum hastalara :2::2:
İyigeceler kızlar,cesebecim, sevacım, vuslatcım, süslübaykuşum nasılsınız iyisiniz inşallah ? diğer katılanlara da merhabalar... birkaç gündür pc bozuk yazamadım sizlere, ve de zaten hastaydım. pek bişe yiyemedim, normal diyete devam ediyorum, pek iştahım yok ama iyi gidio gibi, idare ediyorum yani, öğünleri bazen kaçırıyorum, canım bazen hiç yemek dahi görmek istemiyor, et-balık-tavuğun kokuları fazla gelmeye başladı, hele hele balık , kokusunu geçtim görmeye tahammülüm yok, tavuğa karşı da bu ara öle bişe gelişti bende, sırf sebze yiyiorum, ama bol ceviz badem tere roka mercimekten felan seçiyorum ara öğün ve yemeklerimi kansız kalmıyım diye ???? anlamadım neden ete karşı böle bi hassasiyet gelişti bende ? 73 e geri döndüm sanırım, nisan bitmeden şu 70 i devirmek istiyorum en kısa zamanda ,,, bay geldi artık bana yani, bi de şu var, artık diyet ve rejim psikolojisini bıraktım, kendimi diette gibi hissetmiyorum, bi yasaklı olaymış gibi değil de normal bi süreçmiş gibi telakki ediyorum,,bu kendiliğinden gelişti...hadi bakalım hayırlısı
İyigeceler kızlar,cesebecim, sevacım, vuslatcım, süslübaykuşum nasılsınız iyisiniz inşallah ? diğer katılanlara da merhabalar... birkaç gündür pc bozuk yazamadım sizlere, ve de zaten hastaydım. pek bişe yiyemedim, normal diyete devam ediyorum, pek iştahım yok ama iyi gidio gibi, idare ediyorum yani, öğünleri bazen kaçırıyorum, canım bazen hiç yemek dahi görmek istemiyor, et-balık-tavuğun kokuları fazla gelmeye başladı, hele hele balık , kokusunu geçtim görmeye tahammülüm yok, tavuğa karşı da bu ara öle bişe gelişti bende, sırf sebze yiyiorum, ama bol ceviz badem tere roka mercimekten felan seçiyorum ara öğün ve yemeklerimi kansız kalmıyım diye ???? anlamadım neden ete karşı böle bi hassasiyet gelişti bende ? 73 e geri döndüm sanırım, nisan bitmeden şu 70 i devirmek istiyorum en kısa zamanda ,,, bay geldi artık bana yani, bi de şu var, artık diyet ve rejim psikolojisini bıraktım, kendimi diette gibi hissetmiyorum, bi yasaklı olaymış gibi değil de normal bi süreçmiş gibi telakki ediyorum,,bu kendiliğinden gelişti...hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?