Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Allah yardımcın olsunn :) ama yemezsin bence iradelisin öle hissediyorumm :))

MERHABA kızlar oğlum tüm gün uyumadı.az öncede sallayarak uyuttum.sinirlerim bozuldu ya.bişeyler yemek istiyorum ama yememem lazım.dünde çok dikkat edemedim o yüzden menu yazmıyorum

kızlar merhaba nasıl hastayım nasıl gribim anlatamam her yerim ağrıdan dökülüyo sanki...ama diyeti bozmadım kesinlikle..

sabah kalkınca büyük bardak su

kahvaltı: 1,5 dilim kepek ekmeği peynir yeşil çay

öğle: taze fasulye cacık 1 minik kaşık muhallebi

ikindi: tost

akşam: çorba salata yoğurt fasulye

haftasonu şehir dışında olduğum için spor yapamamıştım iki gündür de hasta old için kaldı 4 gündür spor yapamıyorum kızlar

Geçmiş olsun canım:) Bol meyve sebze ye,çok kalorili değil onlar,gribi çabuk atlatmana yardımcı olur:)

saol canım teş ederim allah hepimizi korusun bizi sevenlerimize sevdiklerimizi bize bağışlasın

Son düzenleme:
merhaba kizlar,

sevacim dogum gunun kutlu olsun

bugun yine felaket istahliyim. kahvaltiyi biraz geciktirdim ve beyaz ekmek yedim ve kendimi cok suclu hissediyorum.

neyse artik ogunlerimde dengelemye calisirim.

saol canım teş ederim

ya canım bende aynan çok istahliyim ne yapıcam bilmiyorum akşama kadar herşey yolunda gediyor akşam cocuklar uyuduktan sonra tv karşısına keçer keçmez canım bi şeyler atışdırmak istiyor

MERHABA kızlar oğlum tüm gün uyumadı.az öncede sallayarak uyuttum.sinirlerim bozuldu ya.bişeyler yemek istiyorum ama yememem lazım.dünde çok dikkat edemedim o yüzden menu yazmıyorum

ah canım seni okadar iyi anlıyorum ki benim de oğlum öyle bu gün heç uyumadı ve benide yanından bir dakika bile olsun ayırmadı tualete bile gidemedim serbest tualetin kapısını da açık birak seni göreyim diye
sinirlerim çok pozuldu şimdi uyudu bende nete girdim

bu gün diyetim beklediyimden daha iyi getdi inş hep böyle devam eder

19 mart ve 27mart 02 Nisan 09 Nisan 2012 Pazartesi iсin olan sonuсlar

seva_10 -- 73,900--- 73,800-------72,200------------73.200
parissima-Nerqiz kilo 75.900----------------74,400---------73------------75 kg

sirine_44papatya kilo 64---------900qr=63.100

s2000 Lilyum 71.kilo-----------70----------69

suslubaykus 72kq-------------71----------70.2--------------69.8 -----69.2

handan 1976 kilo 59kilo----------58

ecem3306 kilo 69.200 ----- ----69.--------68.600--------68,0

akasya1612 kilo 60.500---------60.900

serrasultan kilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 kilo 81-------------80-------------- 78---------77-------75

vuslatipek kilo 79,700 kg ----------79.400-------79-------78.500

cesebe kilo-76.00----------73.100 ----------------73.500

askimsin_99 kilo 86,6 ----------------84,9

emelk kilo 83,3------------------82,4
bersemi5333 KILO 78 ---------------77.5

darkblue kilo73-------------------------71
neslii44 kilo 64--------62,5------------61,7

mukayese kilo 66---------66 --------------65.5

renesme kilo 79,

piscus kilo 88

alaraburcu : kilo 63.

bluee kilo 84

Chelzy kilo77.6

mutedeyyin 68.1

t_gunaydin kilo 79

cilekliprenseskilo90.5 ----------88.3

bellanisa:kilo 60
shane kilo 66-----------65.5

aaanqeLkilo 75

ceydaaaa kilo 71----------68

seda01 kilo 68.5---

Son düzenleme:
selam kızlar ıkı gundur gıremedım
bugun tartıldım bende bende yavas verıyorum kılo sanırım sadece 1 kılo vermısım bı haftada 67 olmusum
ama sanırım bunun sebebı haftasonları yıyorolmam genelde cumartesı pazar yıyorum ıstedıgım bıseyı
ama ole yapmıcam artık bıde dıyete basladıgımdan berı 4 kılo vermısım ama hıç anlamıyorum verdıgımı yaa

selam kızlar. sabah sabah 2 dilim baklava yemenin verdiği moral bozukluğuyla bugüne başladım.
dün ne güzel geçmişti... taaaaki akşam misafirlerim gelene kadar, hem akşam yemeğini çok dikkat
edip yine de biraz kaçırmamak kadar ... misafir var diye eşim git sen baklava al... akşam yemedim
iradeli davrandım ama sabah gözümü açtığımda baklavanın başındaydım... bisürü kalori aldım yaaa...
bugün öğlen ve akşam sırf sebze yiyeceğim.

Moralini bozma canım, akşam yemek daha kötü,gün içinde yakarsın sen onu.Yaaaaaa bunları tamamen hayatımızdan çıkartmakta olmaz bence, baklavayı bu haftaki ödülün olarak kabul et bence,başka kaçamakda yapmazsan süper olurrrrrrrrr

Günaydınnn kızlarrrrr:16
Diyet süper gidiyor,tartıda bir kaç yüz gram düştüm ama pazartesiye kadar yazmayacağım.
Sizlerin nasıl gidiyor
Pariscim nerdesin sesin soluğun çıkmıyor
Diyeti katletmiyorsun dimi arkadaşım

selam kızlar herkesin diyeti güzel gidiyor galiba bende çok feci hastayım akşamdan beri ağzıma bi lokma bişey koyamadım hapşırmaktan ve burnumu silmekten:2: fırsat olmadı desem daha doğru gözlerimden bile yaşlar akıyor feci bi başağrısı var istirahat edememek de cabası pazar günü düğün var inşallah 1-2 kilo daha verebilsem ne güzel olurdu bu arada sizlerle dr.Ayça Kaya'nın bi sözünü paylaşmak istedim geçenlerde sitesinde okumuştum gerçekten çok yerinde bi söz diyor ki kendileri

'Bir kruvasan ağızda 30 sn , midede 30 dakika , kalçada ise 30 yıl kalır.' bu laftan sonra insanın birşey yiyesi gelmiyor:2:

sağol cesebe. inşallah başka kaçamak yapmam. evde 2 yıldır kullanmadığım bisikletim var.. ona başlamayı düşünüyorum.. her akşam yarım saat kullanabilirsem süper olur..

selam kizlar bugünüm güzel basladi
sabah
1brdak su, 2dilim k.ekmek üzerine balik
bugün biraz islerim oldugu icin demin öglen yemegi olarak müsli yapip yedim
simdi disariya cikacamm
aksamada bilmiyorum insalla eve 6dan önce gelirimde aksam yemegimi yiyebilirim
görüsürüzz herkese iyi günlerr

keçmiş olsun canım allah acil şefalar versin inş

Geçmiş olsun arkadaşım:2::2::2::2:
Her kaçamak yaptığımızda bu söz gelse aklımıza,belki sağlıksız şeyler yemeyizzz

selam kızlar bu günüm heç iyi getmedi yani sabah sebzi domates felan yiyemedim onun yerine biskuvi çay içdim yedim ögle yemeyinde ailece kebab yemeli oldum kebabdan hec vaz keçemiyorum kokusu beni bitirdi diyet felan kalmadı bakalım akşam ne olucak akşamda möhteşem yüzyıl var ve çok heyecanlı bölümü bu akşam biliyorum canım mutlaka bi şeyler atışdırmak istiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…