kızlar bu hafta kaçamak yok dedik ama çok zor durumdayım şuançikolata fabrikası olan bir müşterimiz 2 koca kutu çikolata göndermiş ofisimize çikolatalar bana ben onlara bakıyorum 1-2 parça baktım şölee bi tadına ama diyetteyken insana yapılırmı bu yaaa eve bile almıyordum dayanamam yerim diye şimdi 2 koli karşımda duruyo en iyisi yok etmek bunları yoksa beni diyetten çıkartacak bu masum çikolatalar:18:
kızlar merhaba nasıl hastayım nasıl gribim anlatamam her yerim ağrıdan dökülüyo sanki...ama diyeti bozmadım kesinlikle..
sabah kalkınca büyük bardak su
kahvaltı: 1,5 dilim kepek ekmeği peynir yeşil çay
öğle: taze fasulye cacık 1 minik kaşık muhallebi
ikindi: tost
akşam: çorba salata yoğurt fasulye
sevacım doğum günün kutlu olsun nice yıllara tüm sevdiklerinle...
bende yediklerimi yazayım
sabah:2 dilim kepek ekmeği kk peynir
öğle: 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmeği
akşama kısmet artık
Selam arkadaşlar, önclikle sevacım doğum günün kutlu osun,Hayırla huzurla geçireceğin nice uzunn ömürler diliyotum sana sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte...
eveeet gel gelelim şu diyet mevzusuna...
Moralim çok kötü arkadaşlarr hiç kilo verememekle beraber 400 gr da almışımm...
BU hafta diyet miyet kalmadı bende istanbuldan gelen misafirler,arkadaşlarla gezmeler filan derken iyice çığırımdan çıktım ben anlayacağınızz,offf düğünler nişanlar yaklaştı ben hala veremedim yaaa:18: :18:
Artık giden gün gitmiştir önümüzdeki günlere bakacaz tüm motivasyonum gitmiş olmasına rağmen bu hafta büyük bir umutla tekrar diyete başladımm ve sözzzzz artık liste dışına çıkmayacağımmm... :)))
Herkese kolay gelsinn kızlarr...
merhaba kizlar,
sevacim dogum gunun kutlu olsun
bugun yine felaket istahliyim. kahvaltiyi biraz geciktirdim ve beyaz ekmek yedim ve kendimi cok suclu hissediyorum.
neyse artik ogunlerimde dengelemye calisirim.
MERHABA kızlar oğlum tüm gün uyumadı.az öncede sallayarak uyuttum.sinirlerim bozuldu ya.bişeyler yemek istiyorum ama yememem lazım.dünde çok dikkat edemedim o yüzden menu yazmıyorum
selam kızlar. sabah sabah 2 dilim baklava yemenin verdiği moral bozukluğuyla bugüne başladım.
dün ne güzel geçmişti... taaaaki akşam misafirlerim gelene kadar, hem akşam yemeğini çok dikkat
edip yine de biraz kaçırmamak kadar ... misafir var diye eşim git sen baklava al... akşam yemedim
iradeli davrandım ama sabah gözümü açtığımda baklavanın başındaydım... bisürü kalori aldım yaaa...
bugün öğlen ve akşam sırf sebze yiyeceğim.
Moralini bozma canım, akşam yemek daha kötü,gün içinde yakarsın sen onu.Yaaaaaa bunları tamamen hayatımızdan çıkartmakta olmaz bence, baklavayı bu haftaki ödülün olarak kabul et bence,başka kaçamakda yapmazsan süper olurrrrrrrrr
selam kızlar herkesin diyeti güzel gidiyor galiba bende çok feci hastayım akşamdan beri ağzıma bi lokma bişey koyamadım hapşırmaktan ve burnumu silmekten:2: fırsat olmadı desem daha doğru gözlerimden bile yaşlar akıyor feci bi başağrısı var istirahat edememek decabası pazar günü düğün var inşallah 1-2 kilo daha verebilsem ne güzel olurdu bu arada sizlerle dr.Ayça Kaya'nın bi sözünü paylaşmak istedim geçenlerde sitesinde okumuştum gerçekten çok yerinde bi söz diyor ki kendileri
'Bir kruvasan ağızda 30 sn , midede 30 dakika , kalçada ise 30 yıl kalır.' bu laftan sonra insanın birşey yiyesi gelmiyor:2:
selam kızlar herkesin diyeti güzel gidiyor galiba bende çok feci hastayım akşamdan beri ağzıma bi lokma bişey koyamadım hapşırmaktan ve burnumu silmekten:2: fırsat olmadı desem daha doğru gözlerimden bile yaşlar akıyor feci bi başağrısı var istirahat edememek decabası pazar günü düğün var inşallah 1-2 kilo daha verebilsem ne güzel olurdu bu arada sizlerle dr.Ayça Kaya'nın bi sözünü paylaşmak istedim geçenlerde sitesinde okumuştum gerçekten çok yerinde bi söz diyor ki kendileri
'Bir kruvasan ağızda 30 sn , midede 30 dakika , kalçada ise 30 yıl kalır.' bu laftan sonra insanın birşey yiyesi gelmiyor:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?