demek evinin yanında park var belediyenin koyduğu spor aletleride var eeeeeeeee daha ne bekliyorsun canım herkesin böyle şansı yok evine yakın park olmuyanlar çok aramızda eminim bundancocuklar sabah kaçda uyanıyorlar?mesela benim böyük oğlum saat 7.30da okul için evden çıkıyor kiçik oğlumda 08.30uykydan uyanıyor ben 05.30 evden çıkıyorum ve 06.30gibi eve dönüyorum doğrudur çok fazla vaktim yok eve yetişmem lazım birini okula birini işe yani kocamı işe yola salmam gerekiyor vaktim kalırsa yeniden uyuyorum kiçik oğlum kalkana kadar işde böyle canım ne yapalım bi şekilde başarmamız lazım canım yoksa kim vericek bizim için bu kiloları deyilmi arkadaşım hanki spor olursa olsun fark etmez yeterki başla canım
kızlar ben bu diyeti 5 gündür yapıyorum. daha hiç kilo veremedim
neden ya. nerde hata yapıyorum. spor yapamıyorum çok hareketsizim bu yüzdenmi acaba
sevacım bizim kendi işimiz eşimle aynı yerdeyiz yanioğlumu kendim büyütmek istediğim için ofisimizi bir daire katına taşıdık oğlumuda getiriyorum sabah hep birlikte kalkıyoruz 7.30 - 8.0 gibi hatta bazen oğlumu uyandırmadan alıp koyuluyoruz yola hooop ofise:82: akşam da işleri düzenledin felan filan :126:derken bazen eve gelmemiz 10.0 u buluyor şimdi 2. dükkanıda açıyorum 3 yere bölüncem 2 dükkan 1 ev bakalım akşamları evde leslie ile 5 mil yaparsam şükretcem ama yazları parka kesinlikle gidicem geceler uzun ne de olsa bu yaz bu kilo işine bir son vermeye kararlıyım ve tabi bir daha asla almamaya da biraz uykucu olmasam belki kalkardım sabah erken ama çok yoruluyorum eve gelince evi topla bulaşık çamaşır yemek derken 1 den önce yatamıyorum zaten bakalım olacak olacak bu kilolardan kurtulcaz hep birlikte biz yaptık olacak!!!
canım ben bilmiyordum sizin eşinizle birlikde çalıştığınızı üstelikbide cocuk hep yanında vallahi ne desen çok haklısın çok zor olmalıok canım baksana bi kes doktor konuşurken duymuştum akşam uyumazdan önce yapılan spor 20 dak bile olsa insanın vuçudundakı hansısa bi hormon ismini hatırlamıyorum şimdi amma doktorun dediyine x hormonu işe başlıyor yani yağ yakmaya demek istediyim yani bu şansı kaçırma akşamlar yapa bilirsin ve çok yadımcı olur kilo vermende inş evet çok haklısın kiloları mutlaka vermek zorundayız hamile kalmamışdan önce 62 kilo idim 9 aya gelib çıkınca 84. felan oldum sonra 2 ay spor diyet yapıb 2 ayda 10 kilo verdim sonra tam 1 yıl 73.74 arasında kaldım taki doktor kaya ayçanın bu diyetine başlıyanadek 1 ayda 6.500 verdim amma sonra içimdeki canavar pozdu her şeyi saldırdım yiyeceklere ve sonuc verdiyim 3 kilonu geri aldım şimdi amma mutlaka başarırız üzülme
canım spor yapabilsen tabi ki daha iyi ve daha çabuk sonuç alırsınama aramızda yapıp kilo vermeyen yok sadece regl olmamıza yakın dönemlerde kilo veremedik belki sende de aynı sorun olmuş olabilir
anaa ındırımler baslamısmıı ne cabuk yahuu ee tabı bn evden dısarı cıkmadıgım ıcın
Bu saate kadar herşey süperdi,1 saat sporda yaptım.gündüz çok canım birşey istemiyor da akşam olunca krizler başlıyor.
Bugün öğlen sadece 1kase yoğurt yedim canım birşey istemedi,acıktım gibi,erken akşam yemeği için ama 5 gibi yemek yiyip,8 gibi 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum,yoğurt yemek geç saatlerdeki acıkma kirizimi önler umarımmm
Pazartesi az kaldı kızlarrrrrrrr
sizler napıyorsunuz,sizin diyetler nasıl gidiyor
Bugün çok sessiz topik:44::44::44:
walla hayatım anlatıyım hemen neler oldu, dr. gittim karın ağrısı şikayetim diye, muayene oldum, hafif ateş, karın ağrısı, ürperti hissi diye, dr. muayene etti, adam da profmuş yani, denk geldi özele gittim, neyse işte kan-idrar werdim, vitamin eksikliği olabilir, konuştuk karşılıklı, mesleğim hayatım hakkında sorular sordu, diet yaptığımı söledim, biraz vitaminsiz gıdasız kalmışsın dedi, bi de ben uyku bozukluğu çekiyorum kızlar, bu ara çoğu zaman karamsar tutumlarım war, dr. hafif dereceli depresyon sanırım dedi, depresyon diyorum korkmayın yani bişe yok her mevsim geçişinde vücut kendini ayarlayamaz, vitamin eksikliği uzun süreli vücut ağrısı da karamsar tutumları tetikler, üşüme ürperti karın ağrısı bahardan dolayı soğuk almışsınız ama size sadece vitamin yazıcam dedi sarı kantaron diye bi kapsül werdi tanınmış bi markanın, günde 1 tane alın uykunuz düzene girer dedi , endişe sinir stres, hafif we orta dereceli kaygı bozukluğu depresyona iyi gelir dedi,, diet konusunda da kendinize sıkıntı yaratmayın bence gayet sağlıklı ve hoşsunuz dediutandım çoooook
bugün mönüm diye bişe ilan etmiyorum çünkü bişe yiyemedim kilom aynı 74ama dikkat ediorummm gene de
Bu saate kadar herşey süperdi,1 saat sporda yaptım.gündüz çok canım birşey istemiyor da akşam olunca krizler başlıyor.
Bugün öğlen sadece 1kase yoğurt yedim canım birşey istemedi,acıktım gibi,erken akşam yemeği için ama 5 gibi yemek yiyip,8 gibi 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum,yoğurt yemek geç saatlerdeki acıkma kirizimi önler umarımmm
Pazartesi az kaldı kızlarrrrrrrr
sizler napıyorsunuz,sizin diyetler nasıl gidiyor
Bugün çok sessiz topik:44::44::44:
ya canım bende aynan senin gibiyimgündüz canım bir şey istemiyor akşam olunca krizler başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?