Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Herkese merhaba bende diyet yapıyorum duymuşsunuzdur şu meşhur dukan dieti ama açıkcası pek sarmadı şöleki meyve yok sebze kısıtlıki ben sebze canavarıyımdır 64den 59a düştüm hedefim 55 siz ne şekide besleniyosunuz

parissima-Nerqiz suslubaykus ecem3306asude04 vuslatipekcesebe askimsin kızlar nerdesiniz siz ya sesiniz çıkmıyor

Burdayımmm sevacımmm,dün baktım sayfaya ama yazamadım.dün çok yoğun geçti gündüz evde yoktum,akşamda oğlumun ödevleri,diyet tam gaz devam ediyor.dün spor yapamadım bugün öğlen kızımı uyutunca spor yapacağım.şu kakao yu bende akşam yemeğinden sonra deneyeceğim,çünkü akşam yemeğinde genelde fazla kaçırıyorum ben.Görüşürüz sevacımmmmmmm

Son sayfaya baktımda pek sıcak gelmedi :) bide bişey sorucam şu kakaoyu fazla kaçırmamış olsakta hergün içsek bi sıkıntı yaratırmı acep

merhaba cesebecim, benim de diyet kör topal iyi gidiyor, kaçamak felan yapmıorum , kakao nun tadını pek sevmediğimden içmedim onun yerine limonlu yeşilçay daha iyi geliyor bana, öğlendeki tost bana fazla gelmeye başladı kızlar, bende onun 1 dilimini sabaha kaydırdım, toplamda 5 dilimken 4 dilime düşürdüm, sulu yiyeceklerii arttırdım , bu aralar çok yoğun çalışıyorum ve de annemin tedavisiyle ilgileniyorum, o yüzden pek sık giremiyorum, görüşürüz kızlar

kahwaltım: 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, domates çay
ara: 3 kuru kayısı, yeşilçay
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 4 yk zeytinyağlı pırasa, çok az salata
ara: 2 kayısı ( erik bitmiş ewde ) , yeşilçay
akşam da: semizotu, çorba, salata, yoğurt , 1 dilim ekmek yiycem kısmetse

artık takmıyorum yalnız , gayet saldım, düşünmüyorum, bi yaşam tarzı oldu bende zaten diyet ve yiyecekleri ne kadar az düşürsek o kadar çok kilo verirmiş insan,,, bir kişisel gelişim kitabında okudum, 24 saatimiz kaloriler , yağlar, onu mu yesem bunu mu yesem diye düşündüğümüz için belki sürekli yeme isteği yaşıoruz, bunu 2-3 gündür kırmış durumdayım, kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyo

ben arada bakıyorum canım annemler yanımda olduğıu için çok nete giremiyorum oğluşumun doğum günü bugün bugünüde atlatayım yarına inşallah 2. listeyle başlıcam

oğlunun doğum günü kutlu olsun canım allah anneli babalı sağlıklı böyümek nesib etsin inş

Son düzenleme:

tamam canım hep iyi ve sağlıklı ol inş canım kakaonu mutlaka dene peşiman olmuyacaksın bak görürsün ben 2 gün içinde 73.200- den 72.200 düşmemde onun rolunun çok olduğunu düşünüyorum heç olmazsa tam bir hafta içelim ne kayb ederiz ki deyilmi?bye

Son düzenleme:
parissima-Nerqiz suslubaykus ecem3306asude04 vuslatipekcesebe askimsin kızlar nerdesiniz siz ya sesiniz çıkmıyor

yoklugumuzun fark edilmesi ve hatirlanmak guzel bisey. bugunlerde biraz yogunum. sabah alisverise gittim ve elibos dondum. kilo vermeden once kiyafetler gelmediginden bulamadigimi hep dusunurdum fakat simdi yine bulamiyorum. suan 42 beden genelde iyi geliyor. kismetsiz hissettim kendimi:97:

sabah: 1 4 yk musli ve sut

oglen: corba ve yogurt

ikindi: 1 sb sut, 4 erik, 10 badem

aksami henuz bilmiyorum. ne yesem acaba??

Birşey merak ediyorum canımmm,bu karışıma diyet şeker koysam olurmu acaba,ben alışamadım bir türlü şekersiz içmeye.siyah çayı şekersiz içemiyorum onun dışında bitki çaylarını şekersiz içebiliyorummm.

Selam kızlar... Bugün 2. beslenme listesinde 2. günüm....
Sabah; listedeki gibi; 1 bardak süt, 4 kaşık müsli ve 1 portakal yedim.
Öğlen; 1 dilim ekmek, salata ve yoğurt yedim. (yani sebze yemeğini yiyemedim)
İkindi; 1 bardak süt, 1 elma. (listedeki 4 erik ve 10 bademi, elma ile değiştirdim)
Akşamda; 1 kase çorba ve yoğurt yiyeceğim. (salatayı çıkardım)
Ben çok çeşit yediğim zaman kilo veremiyorum:) Ve yazdığım şeyleri çıkartınca da doyuyorum, midem küçüldü. Dolayısıyla çıkardığım şeylerin bir yan etkisi olmaz bana. Hepinize sağlıklı ve hızlı zayıflamalar...

oğlusunun dogumgunu kutlu olsun ecem nıce mutlu yıllara ınsallahhh

Ecemcimmm yeni yaşınız kutlu olsun,nice senelere:))

oğlunun doğum günü kutlu olsun canım allah anneli babalı sağlıklı böyümek nesib etsin inş

oglusunun dogum gunu kutlu olsun. Allah guzel, hayirli, saglikli uzun omurler versin.

çok çok teşekkür ederim kızlar allahım hepimizin evlatlarını sağ salim büyütmyi, hayırlı evlatlar olmalarını nasip eder inşallah

ya cesebecim benimde aklıma gelmedi deyil ilk defasında bende diyet şeker qatdım amma sonra içime şübhe düşdü çünkü aslında şekersiz ve südsüz için faydalı olması için diyor ben de şekersiz içiyorum kaç güündür

bende alış verişe getmeyi sabırsızlıkla bekliyorum lakin 8 kilo vermeden kendime helal etmiyorum alış verişi kilo verdikten sonra gedicem

akşam yemey konusunda haşlanmış 1 tane potates veya yumurtayı salatanın içine doğrayıb üzerine limin suyu ve az miktarda zeytun yağı katıb karışdırıb yiye bilirsin 1 dilimde ekmek

16.04.2012
1.gün
Kahvaltı: domates,salatalık,peynir,5 zeytin,1 haşlanmış yumurta
Öğle: 1 kase çorba,salata
İkindi: 1 avuç fındık
Akşam: yoğurtlu yağsız kabak kızartması, ½ simit,5 zeytin,az peynir,1 kuru kayısı
17.04.2012
2.gün
Kahvaltı-öğle yemeği:
pırasa yemeği,
1 dilim ekmek,yoğurt
İkindi:
1 avuç fındık,4 kuru kayısı,domates,peynir
Akşam:
1 tabak çorba,
1pırasa yemeği,
1 dilim ekmek, salata
22.00: 10tane fındık
18.04.2012
3.gün
Sabah 9.00:
1 kuru kayısı 6 fındık 2 bardak su
Öğle:
salata,
yagsız kabak kızartması-yağda kızarmış 2 biber,
1 dilim ekmek,
4 zeytin,mıhlama
3.gün
Akşam: 1 tabak çorba,
1 karnı yarık,
2 dilim ekmek
19.04.2012
Sabah : 1 yumurta
Salatalık,domates söğüş
4 zeytin
1.5dilim ekmek
Öğle: yarım karnı yarık
Salata
1 kase çorba
1.5dilim ekmek
Ara: 1 kup dondurma
Akşam : 1.5 dilim ekmek
6 kaşık pırasa yemeği
salata
BUGÜN Kİ DONDURMA TAMAMEN NİŞANLIMIN ISRARI BENSİZ YEMEZ BİR ŞEYİ ONA KIYAMADIĞIM İÇİN İÇİMDE PİŞMANLIK DOLU BİR HALDE YEDİM DONDURMAYI DA DİYET YAPARKEN BİR DAHA GÖRÜŞMEYELİM DEDİM HATTA ÜZÜLDÜ TABİ Kİ BLÖF YAPTIM
BU ARADA 4. GÜNÜM 2.5KG GİTMİŞ DURUMDA ÇOK ÇOKTA SU İÇİYORUM 1.5LT LİK PET ŞİŞELERDEN 2TANE BİTİRİYORUM HERGÜN ÇOK ÇİŞİM GELİYOR AMA 2.5 KG İÇİN MUTLUYUM :)

Bu akşam ilk defa içtim.bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koydum ( sen ne kadar koyuyorsun canım) diyet şekeri koymadan içemedim çok ağır geldi midem bulandı yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…