Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

cooooooooook kotuyum. bugun kacamak yaptim ve fazla abarttim.suan midem rahatsiz. o kadar yani. bu hafta artik bende umit yok. insallah artida cikmam yaaa........
kendimi tutamadim. neden boyle oldu yaaaa

uzulme asudecım arada oluyo sen bu zamana kadar ıradeyle vermıssınyıne verırsınn

Spor yapıyor musun?Sporla zayıflayınca daha bi inceliyorsun.Ben bekarken spora giitmiştim 6 kilo vermiştim ama sanırsın 12 kilo vermişim o kadar incelmiştim.

uzulme asudecım arada oluyo sen bu zamana kadar ıradeyle vermıssınyıne verırsınn

tesekkur ederim canim.fakat suan sanki butun gayretlerim bosuna gitmis gibi hissediyorum umarim bu son olur. verdigim kilolari geri almak istemiyorum. nasil irademe sahip olamadim yaaa.. yanlis yaptigimi bile bile yedim.

merhaba bu kako olayı dikkatimi çekti , 1 tatlı kaşıgı kakoda yaklaşık 15 kalori filan var
ama zayıflatıcı etkiside olabilir cidden kako yagı ile inceliyor insanlarr
demekki var bu kako da bişiy bende yarından itibaren deniycem..

yaaa ben bugün acaip kaçamak yaptım çok pişmanım.kaynanamlardaydım hamur kızarttılar iki hamur bir kase çorba birazda patates salatası yedim.akşam bi şey yemicem
liste tutulursa beni de ekler misiniz?:)

üzülme canım dediyin gibi inş son olur amma ne yaparsın yap oluyor böyle şeyler çok üzülme yarın telafi edersin

EVET CANIM AYNI KAKAO1 TATLI KAŞIĞI BARDAKIN İÇİNE KOYUB ÜZERİNE YENİ KAYNAMIŞ SICAK SU TÖK ŞEKERSİZ SÜDSÜZ İÇ

Bİ KES DAHA OKUSUN KAÇIRANLAR ÇÜNKÜ MERAK EDİB SORANLAR VAR

Amerika kıtasının tropikal ormanlarından dünyamıza bir hediye olan kakao doğru kullanılırsa oldukça zayıflatıcı etkilere sahip olabilir. Sadece süt ile karıştırılarak yoğun şeker oranına sahip olmaması gerekmektedir.

Bir ağaç şeklindedir. Kakao meyvesinin tohumlarının öğütülmesi ile kullanılır. Zihinsel gelişime büyük etkileri olduğu bilinmektedir. Beyni geliştirici faydaları pek çok uzman tarafından kabul edilmiştir. Tek başına tüketilmesi çarpıntı yapar. Özellikle dalak ve sindirim organlarını yorar. O sebepten sadece aç karnına tüketilmemelidir.

Latince ismi theobrama cacao olan bu bitki binlerce yıldır kullanılmaktadır. İyi bir idrar söktürücü özelliği bulunmaktadır. Özellikle Amerika kıtasında binlerce yıldır. Böbrek taşı düşürülmesi ve böbreklerin genel problemlerinde kakao kullanılmaktadır. Günümüzde yapılan araştırmalarda da böbreklere karşı oldukça faydalı olduğu ortaya çıkarılmıştır.

Gelelim kakaonun zayıflama üzerine etkilerine, bilindiği gibi kakao çikolatanın hammaddesidir. Çikolatada kilo almayı sağlayan bir besin maddesidir. Ama kakao mantıklı bir şekilde kullanılırsa, vücutta kalori tüketimini artırıcı bir madde olarak işlem görebilir.

Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.

Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.

Son düzenleme:
cooooooooook kotuyum. bugun kacamak yaptim ve fazla abarttim.suan midem rahatsiz. o kadar yani. bu hafta artik bende umit yok. insallah artida cikmam yaaa........
kendimi tutamadim. neden boyle oldu yaaaa

asudecim okdar kgyu nası werdini anlat we okdar kgya bu kaçamak helal olsun diyorum :)

canımbenım akasam yemegınden sonra denedım kakaoyu ama ıcemedım doktumvalla kuscakgıbı oldum..ama bıyerde yanlıs yapmısım ben soguk sukoydummeger sıcak suylaymıss
yarın tekrar denıcem..

Spor yapıyor musun?Sporla zayıflayınca daha bi inceliyorsun.Ben bekarken spora giitmiştim 6 kilo vermiştim ama sanırsın 12 kilo vermişim o kadar incelmiştim.

valla canım yapmıyorum spor yaa.cocuk oldu 2yasında sureklı evdeyım okadar bunaldımkii.. çalısıyo olsam daha rahat verırım belkı
lısedeyken yapmıstım rejım kendı kafama gore 65 ten 58 e dusmustum ama okadar fark etmıstıkıı sankı15kılo vermısım gıbı herkes hastalıgamı yakalandın falan dıyodu..cunku benım vucut yapım o zman 60 dan azını yakıstrmıyodu yuzum falan cokuyo cok zayflıyınca
ama tabı o zaman kılo vermemdekı en buyuk sebeb bı dk bıle oturmuyodum evde. Sureklı dısardaydım heryere yuryerek gıdıyodum bıde hep sarkı acıp oynuyodum evde
ama sımdı cocukla hıcbıse yapamıyorum

merhabalar ben yeni katıldım siteye ilk mesajımı buraya atıyorum temmuzda düğünüm var 65 kiloyum kilo vermem lazım 55 hedefim bunu uygulamak istiyorum ama ilk defa diyet yapacam şu ana kadar hiç kilolmu takmamaıştım ama olmuyor şimdi hep birlikte vereceğiz bu kiloları...

günaydın kızlar dün annemleri yolcu ettim ve bu 11 günün bedeli bana tam 1 kilo artıda olmam oldu ama olsun sonuçta annemleri gördüm uzun aradan sonra bu sabah 2. listeye başladım ama müsli bulamadım bende nestle nesfit aldım kahvaltımı 5 kaşık nesfit ve 1 bardak sütle yapıcam bakalım pazartesi sonuç ne olacak

canım 1 kilo çok fazla deyil çopuk verirsin

Kızlar bugün de benim 4. günüm, 2. beslenme listesinde... Sabah uyandığımda elma sirkesi içtim, ılık su ile. Sonra 4 yemek kaşığı müsli, 1 bardak süt ve 1 portakal yedim listedeki gibi. Öğlen yemeğimi yedikten sonra da kakao içeceğim. Sonuçları yazarım muhakkak:) Hepinize iyi zayıflamalar...

asudecim okdar kgyu nası werdini anlat we okdar kgya bu kaçamak helal olsun diyorum :)

tesekkur ederim. bu diyetle verdim. spor yapma imkanim olmadigindan spor yapamiyorum. genelde diyet listesine uymaya calisiyorum. sadece liste yazan ekmegi cok buldugumdan dolayi onu azalttim. dune kadar neredeyse hic kacamak yapmadim sayilir. yapsamda minnacik kacamaklar oluyordu. bol su iciyorum ve gunde kesinlikle 1 veya 2 bardak yesil cay iciyorum.

bu hafta pazartesi hic gelmesin istemiyorum yaptigim kacamaktan dolayi insallah bugun daha iradeli olmaya caliscam. arti cikmak istemiyoruuuuuum
:18: ama olsun pes etmek yok kaldigim yerden yola devam

Tünaydınnn kızlarrrrrrrrr:)
Sabah da klasik kahvaltımı yaptım,bugünde oğlumun arkadaşları gelecek,grup çalışması bizde olacak.kek,poğaça ve kısır yaptım,umarım kaçamak yapmammmmmmm(
Yaaaaaaa şu haftasonları diyetim hep kaçamaklarla geçiyorrrrrrrr,yarın sabah da erkenden kızkardeşime gideceğim,pazartesi akşamı geleceğim.umarım ordada kaçamak yapmam(

Ben de az evvel kakao içtim. Kaynamış suya 2 çay kaşığı kakao koydum. Tadı kötü değil. Sonlara doğru biraz acı geliyor ama güzel bence kötü değil. Her gün 1 bardak elma sirkeli ılık su, 1 bardakta kakao içiyorum bugün itibariyle... Az evvel öğlen yemeğimi de yedim listedeki gibi:) Kolay gelsin hepimize kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…