- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
cooooooooook kotuyum. bugun kacamak yaptim ve fazla abarttim.suan midem rahatsiz. o kadar yani. bu hafta artik bende umit yok. insallah artida cikmam yaaa........
kendimi tutamadim. neden boyle oldu yaaaa
kızlar bu ıctıgınız kakao bakkaldan aldıgımz keklere koydugmuz kakaomu yaa bnde ıceyım bari
1 ay oldu dıyete baslayalı 71 den 67 ye ancak ınebıldım ama bu hafta hıc gtmemıstı ınsallajh pazartesı tartıldıgmda gtmıs olur
ama bn hıc zayflamıs hissetmıyorm kendımı yaa nıye bole oluyo gobegım oldugu gıbı duruyor sadce yuzum kuculmus azcık
uzulme asudecım arada oluyo sen bu zamana kadar ıradeyle vermıssınyıne verırsınn
yaaa ben bugün acaip kaçamak yaptım çok pişmanım.kaynanamlardaydım hamur kızarttılar iki hamur bir kase çorba birazda patates salatası yedim.akşam bi şey yemicem
liste tutulursa beni de ekler misiniz?:)
kızlar bu ıctıgınız kakao bakkaldan aldıgımz keklere koydugmuz kakaomu yaa bnde ıceyım bari
1 ay oldu dıyete baslayalı 71 den 67 ye ancak ınebıldım ama bu hafta hıc gtmemıstı ınsallajh pazartesı tartıldıgmda gtmıs olur
ama bn hıc zayflamıs hissetmıyorm kendımı yaa nıye bole oluyo gobegım oldugu gıbı duruyor sadce yuzum kuculmus azcık
cooooooooook kotuyum. bugun kacamak yaptim ve fazla abarttim.suan midem rahatsiz. o kadar yani. bu hafta artik bende umit yok. insallah artida cikmam yaaa........
kendimi tutamadim. neden boyle oldu yaaaa
peki kilon boyun yasin kac canim??ne zamandir bu diyeti yapiyorsun kac kilo verdin??
EVET CANIM AYNI KAKAO1 TATLI KAŞIĞI BARDAKIN İÇİNE KOYUB ÜZERİNE YENİ KAYNAMIŞ SICAK SU TÖK ŞEKERSİZ SÜDSÜZ İÇ
Bİ KES DAHA OKUSUN KAÇIRANLAR ÇÜNKÜ MERAK EDİB SORANLAR VAR
Eki Görüntüle 396448 Eki Görüntüle 396449
Amerika kıtasının tropikal ormanlarından dünyamıza bir hediye olan kakao doğru kullanılırsa oldukça zayıflatıcı etkilere sahip olabilir. Sadece süt ile karıştırılarak yoğun şeker oranına sahip olmaması gerekmektedir.
Bir ağaç şeklindedir. Kakao meyvesinin tohumlarının öğütülmesi ile kullanılır. Zihinsel gelişime büyük etkileri olduğu bilinmektedir. Beyni geliştirici faydaları pek çok uzman tarafından kabul edilmiştir. Tek başına tüketilmesi çarpıntı yapar. Özellikle dalak ve sindirim organlarını yorar. O sebepten sadece aç karnına tüketilmemelidir.
Latince ismi theobrama cacao olan bu bitki binlerce yıldır kullanılmaktadır. İyi bir idrar söktürücü özelliği bulunmaktadır. Özellikle Amerika kıtasında binlerce yıldır. Böbrek taşı düşürülmesi ve böbreklerin genel problemlerinde kakao kullanılmaktadır. Günümüzde yapılan araştırmalarda da böbreklere karşı oldukça faydalı olduğu ortaya çıkarılmıştır.
Gelelim kakaonun zayıflama üzerine etkilerine, bilindiği gibi kakao çikolatanın hammaddesidir. Çikolatada kilo almayı sağlayan bir besin maddesidir. Ama kakao mantıklı bir şekilde kullanılırsa, vücutta kalori tüketimini artırıcı bir madde olarak işlem görebilir.
Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.
Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.
Spor yapıyor musun?Sporla zayıflayınca daha bi inceliyorsun.Ben bekarken spora giitmiştim 6 kilo vermiştim ama sanırsın 12 kilo vermişim o kadar incelmiştim.
günaydın kızlar dün annemleri yolcu ettim ve bu 11 günün bedeli bana tam 1 kilo artıda olmam olduama olsun sonuçta annemleri gördüm uzun aradan sonra bu sabah 2. listeye başladım ama müsli bulamadım bende nestle nesfit aldım kahvaltımı 5 kaşık nesfit ve 1 bardak sütle yapıcam bakalım pazartesi sonuç ne olacak
canım 1 kilo çok fazla deyil çopuk verirsin
asudecim okdar kgyu nası werdini anlat we okdar kgya bu kaçamak helal olsun diyorum :)
evet ben yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?