Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

GÜnaydınnnnnnnnnnnn sevacım,pariscim,ecemcim,vuslatipekcim ve adını şu an hatırlayamadığım arkadaşlarımmmmm:)
Bu sabah tartı beni çokkkkkk mutluuuu ettiiiii:)) Amaaaa az önce feci bir kahvaltı ettim,diğer öğünler az yiyerek arayı kapatacağım.
9 da uyanıp 12 de kahvaltı edersem öyle olur tabiiiiiii( sabah eşimle market alışverişine çıktık,çocuklarara poğaça aldım arabada yediler,çocuklar tok nasıl olsa diyerek,hadi oğlumu okula göndereyim öyle ederim hahvaltımı dedimmmm,sonuççç çokkkkk yedimmmmmmm(
Şuuu hafta sonunuda güzelll geçirirsem pazartesi çokkk güzelll birrr kilo bildirrimi yapabilirimmmm:))
Görüşmek üzere fıstıklarrrrrrrr:))

Bu akşam ilk defa içtim.bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koydum ( sen ne kadar koyuyorsun canım) diyet şekeri koymadan içemedim çok ağır geldi midem bulandı yaaaa...

Sevacım akşam içtim ben bu kakaoyu,tadı çok ağırdı diyet şeker koydum,içtim amaaaa gel bide bana sorrr,aklıma geldikçe midem bulanıyor.ben galiba içemeyeceğim bu kakaoyuuuuuuuu

acaba bu kakaoyu sütle yapamazmıyız benden gıdım gıdım gidiyor kilo 66 başladım şu anda 63.8 nerdeyse 20 gün oldu ayça hanımın diyetine uyacak şekilde beslleniyorum biraz hızlansa iyi olcak

selam kizlar bende bu diyeti cok saglikli ve kendime uygun buldugum için bunu yapmaya karar verdim ...pazartesi misafirlikteyim ,sonra bu diyete basliycam sali gunu bakalim ben 1 ayda kac kilo vericem ? ben hic bozmassam 5 ile 8 kilo arasi verecegime eminim cok su icen, hareketli ve cabuk kilo veren biriyim...kimler var baska bu diyeti surekli yapan???

ben varım canım ama ben ufak değşikliklerde yapabiliorum kendime uyduruorum çünkü aç kalırsam falan tansiyonum düşüyor

sevacım ben de kakaonun faydasını gördüm sanırım canım. bugün regl oldum tartıya çıktım hiç kilo fazlam çıkmadı ( her reglimde şişkinlik olur ve en az 1 kilo fazla gösterirdi) bu sefer hatta 300 gram eksik çıktı. günde bir kez içmekmi gerekir yoksa 2 kez içebilirmiyiz acaba? bu arada ben tek küp şeker atıyorum içine.. atmasam daha iyi ama
bu akşam da oğlumun doğumgününü kutlayacağız, akşam yemeğini yemesem onun yerine pasta yesem olurmuki kızlar?

selam cesebecimtartı bu gün beni de mutlu etdi dün 72.200 göstermişdi bu sabah tartıldım 72.00200qr daha getmiş üstelik bu gün reqlde oldum yani reql olacağıma bakmayarak 4 günde 1.200 getdi vallahi bence kakaonun faydası var canım madam içemiyorsun zorlama kendini her kes kakaoyla zayıflamıyor ki canım hani içe bilseydin iyi olurdu amma olmuyorsa olmasın canım yeşil çay ve suya üstünlük ver o zaman

Son düzenleme:

canım bende bu gün reql oldum ve tartı beni 4 gün önce 73.200 gösterirken dün 72.200 bu gün sabah 72.000 gösterdi canım çok sevindim bence gerçekten faydasını gördüm şimdi sendende olumlu haber duyunca emin olmağa başladım. mutlaka devam etmeye çalış tadından hoşlanmasak da zayıflamak hatrına deyer bence

evet canım yazılanları sende okudun günde bi kes çünkü abartırsak sonra zararlıola biliyor baş ağrısı kalb çarpıntısı yapar

Son düzenleme:

Bugün benim de 3. günümdü. 2. listeyi uyguluyorum. Öğlen yemeğindeki sebze yemeğini yemedim onun dışında listeye tam uydum şuana kadar. Ben de hafiflemiş hissediyorum. Kakao içmenin yararlı olduğundan bahseden arkadaşlarımız var. Nasıl içiyorsunuz? Ben de denemek istiyorum:) Hepinize iyi zayıflamalar...

Yaaa ben bugün acaip kaçamak yaptım çok pişmanım.Kaynanamlardaydım hamur kızarttılar iki hamur bir kase çorba birazda patates salatası yedim.Akşam bi şey yemicem
Liste tutulursa beni de ekler misiniz?:)

Bugünde bitti sayılır,6 itibarı ile akşam yemeğimide yedim,acıkırsam 8 gibi 2-3 kaşık yoğurt yemeyi düşünüyorum.bolsu ve yeşilçay içeceğim.
Sporumuda yaptım 1 saat
Regl olmama 10 gün var,şimdiden şişkinlik olurmuki acaba,tartıda kilom düşüyor ama ben kendimi şişmiş hissediyorum,alyansımdan anlıyorum ben,bazen öyle bolki,bazende parmağımı öyle sıkıyorki iz yapıyor.bugünde öyle oldu.acaba maydonoz kaynatıp içsem şişliğim inermi kızlarrr:44::44:

cooooooooook kotuyum. bugun kacamak yaptim ve fazla abarttim.suan midem rahatsiz. o kadar yani. bu hafta artik bende umit yok. insallah artida cikmam yaaa........
kendimi tutamadim. neden boyle oldu yaaaa

kızlar bu ıctıgınız kakao bakkaldan aldıgımz keklere koydugmuz kakaomu yaa bnde ıceyım bari
1 ay oldu dıyete baslayalı 71 den 67 ye ancak ınebıldım ama bu hafta hıc gtmemıstı ınsallajh pazartesı tartıldıgmda gtmıs olur
ama bn hıc zayflamıs hissetmıyorm kendımı yaa nıye bole oluyo gobegım oldugu gıbı duruyor sadce yuzum kuculmus azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…