Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

gunaydın kızlar bazılarımzn bu haftası bol kaçamaklı gecmıs anlasılannn hele benım bu hafta dıyet yapmadım resmen gecen cumartesıden berı yedımde yedım ama bu sabah cok ıradelı kalktımm
aslaaa kaçamak yok artıkkk 60 a dusene kadar off cok yavas ılerlıyorumyaaa bugun tartılcam umaraım almamısımdrrr

inş dediyin gibi olur canımkutulmalıyız kilolardan insan kilolu olunca geydiyi heç bi şey yakışmıyor sanki benim hedefim 1 ayda mutlaka 8 kilo vermek bu gün 29 Nisan 29 mayısa kadar veririm inş

selam kizlar
regl oldugum halde kosuya gittim bu sabah. geldigimde kahvalti yaptim yani 1 saat önce

2 bardak su
2 dilim k.ekmegi diyet salamli ve sebzeli
ve 1 yumurta

öglene ne yiyecegim belli degil
bu arada elma sirkesi aldim aksamlari bir bardak suya koyup icecem

Kızlar benimde misafirim var bugün. Haliyle öğünlerimi altadım. Şimdi sabah kahvaltımı aynen yaptım öğlen ve ikindiyi birleştirip yaptığım 3tane poğaça yedim ve 1 bardak ayran içtim. :26: Akşamada eğer saat geç olmazsa yaptığım yemekten yiyeceğim. Geç olursada hafif birşeyler yiyip yürüyüşüme çıkacağım kısmetse..

inş dediyin gibi olur canımkutulmalıyız kilolardan insan kilolu olunca geydiyi heç bi şey yakışmıyor sanki benim hedefim 1 ayda mutlaka 8 kilo vermek bu gün 29 Nisan 29 mayısa kadar veririm inş

Canım bak ne diyorum.birlıkte yarışalım mı
benımde mayısın sonuna kadar en az 8 vermem lazım
belki daha ıyı motive eder bizi

Hello kızlar, bu hafta diyetim kör topal geçti, regl olcam hala olamadım, sıkıntıdan şişkinlikten çatlıcam, dün aaa yeter beee, başlarım bunalımına dedim, gittim kuaföre, saçlarımı omzuma kadar kestirdim, fönlettim, sonra gezmeye gittik ablamla, sonra yemek yedik çok abartmadım, akşam geldim bitter yedim 1 parça, bu hafta kilo veremedim, şu tartı beni bunalıma sokuyor ama napalım, bu yaz bu iş bitecekkkkkk

yediklerim
sabah: 1 yumurtayla menemen, 1.5 dilim ekmek , çay
ara: türk kahvesi
öğlen: 4 köfte, 1 dilim ekmek, salata ( azcık patates kızartması yedim ):26:
ara: 7-8 çilek
akşam: yoğurt düşünüyorum

cesebeeeeeeeeeee sana bunalım hiç yakışmıyorrrr en iradelimiz sendin noldu bebeğim yarın tartılınca aklımız başımıza gelcek merak etme

Kızlarrr ben akşam çok kaçırdım hem saat 8 de yedim hemde 1 e yakın karnıyarık yedim 1 dilim çavdar ekmeği 2 kase cacık yedim. Çok mu olmuş? yemeğin çokluğundan ziyade geç saatte yemiş olmam üzdü bni.. misafirimiz var. zoraki böyle oldu

sevacım yarın kaldığım yerden tam gaz ilerliyoruz hatta diyelim spora da başlıcam tekrardan ama günlük tempomda evin temizliğini bile gece 12 de bitirdim

hasta ziyaretimne gelen giden temizlik çocuk...ama tüm bu koşturmacanın içinde kızıma yeterli vakit ayıramıyorum diye üzülüyorum iki hafta sonra okuldaki kurslarım bitiyo

ve yumurcağımla birlikte parklara hücum edicez..dediğin gibi hayatımda pasta börek hep olacak ama bu yaz değil mayısın sonunda arkadaşamın düğünü var ve kıyafet

almam lazım ama 70 olmam lazım kıyafet almam için bu ay 7 kilo vermem lazım çok hırs yaptım şimdi bak görüyomusun

bugün herkes bildirimde bulunacak herkes 1 kilo 2 kilo verdim derken bende 5 kilo almışım demem inş:26::26:

seva tut beni de verim bennde şu 7 kiloyu

ha kızlar bu arada ben bundan sonra ne yediysem mutlaka buraya yazmaya başlıcam tekrardan öyle daha kontrollü oluyor insan

kilo bildirimimi de öğleyin ya da akşama ancak yazarım şimdilik görüşürüz şekerler

Canım bak ne diyorum.birlıkte yarışalım mı
benımde mayısın sonuna kadar en az 8 vermem lazım
belki daha ıyı motive eder bizi

tamam canım kabul ediyorum yarışalım bu gün pazarertesi bu günden yarışma başladı o zamanamma ortadan yok olmak yok kaçamak yapmak hala heç yok bu gün doktor ayça doktorum proqramına konuk olucak izlemek lazım belki yeni bi şeyler anlatırok unutma yarışma başladı 29 mayısa kadar zamanımız var

canım tutmasına tutarımamma unutma elinden tutsamda boğazını tutamam canım bu senin elindelütfen ya canım bu kes başaralım pes etmiyelim aslında çok severek yediyimizin çoku zararlı şeyler bu yüzden hem fizikimize hemde sağlamlığımıza destek verelim kendine bi söz ver veya gedib kendine son model sevdiyin bi enbise al onu göz önünde bi yerde qoy hep gözün görsün mesela yatak odanızda gece yatanda ve sabah uyanınca göre bilesin diye amma kendini hanki koluda görmek istiyorsun eger alacağın enbise ona göre olsunve su bol bol iç en önemli bu işde sudur unutma canım

Son düzenleme:

kızlar asude nerde yine sesi çıkmıyor aramızda en iyi kilo veren o idi sadece bi kes hata yaptı kaçamak yaptım çok peşmanım diyib yok oldu asude bizi bırakma seni bekliyoruz

bu gün kilo bildirimi yapan heç kimse yok ilk ben yapayım
keçen hafta 72,300
bu sabah 71.

kızlar doktorumda super zayıfladıcı tarifler verecekmiş başladı gediyorum izlemeye bye

bildirimm hedef 58
geçen hafta 65
bu hafta 63
itiraf etmek gerekirse bu hafta 3 gün ayça kaya 4 gün isveç diyeti yaptım isveç diyetine başlamadan önce 64tüm buraya bildirim yapmaya devam edicem çünkü isveç bittikten sonra yine ayça kayaya devam edicem

Kızlar yarışa bende varımmmmm Ama bu hafta regl haftamm.. Biraz adaletsiz olur yarışırsam..

Son düzenleme:
selam kızlar. kilo bildirimi pek yapan olmamış daha... ben yapayım ama durum vahim.. geçen hafta 81 dim bu hafta 81,1 im. kilo vermek bir yana 100 gram da fazlam çıktı

bu gün kilo bildirimi yapan heç kimse yok ilk ben yapayım
keçen hafta 72,300
bu sabah 71.

kızlar doktorumda super zayıfladıcı tarifler verecekmiş başladı gediyorum izlemeye bye

Tebrikler sevacım,çok süperrrrr

Bende bu hafta 200 gram fazla çıktım,yaaa ben daha düzelemedim her yerim ağrıyor,sporda finishhhh...
başlangıç:76.00
geçen hafta:72.600
bu hafta:72.800
Bu hafta daha dikkat edeceğim inşallahhhhhhhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…