Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Kızlar bu böyle olmaz. Hadi yarışalım. Yarına başlasak yarışmaya. Herkes sabah tartılsın... Buraya yazsın. Bakalım en çok kim verecek.. Tamam mı? Kilo bildirimi yapmakta çok önemli Kimler yarışmak istiyor.. Sonra burada bir ben birde göbeğim yarışmayalım

gunaydn kızlarrr
yarsma guezel fıkırmışşşş benımde regl haftam heran beklıyorum ama olsun bende bu ay en az 6-7 kılo vermekıstıyorummm
kılo bıldırımı yapamıcam bugun yarn tartılcam ama tartılmasam daha ıyıııı keın almısımdr cunku yyaaa kendıme o kadar kızıyorumkııı 1 ay cabala ugraşşş 5.5 kılo ver sonra otur bı haftada dıyetı boz kesın bı kılo aldım ben cokk pişmanım yaa artık bozmıcamm

bu sabah kahvaltımı nesfit ve portakalla yaptım
saat 1 dede bı dılım ekmek corba ve yesıllık yıcem
bu hafta öğünlerımı az tutucam gecen haftayı telafı için
umarmbu ay hepimizzz 8kılo verırızz

bıde artık kaçamk yapmayanlar yapanlara guzel bı fırca atsa ıyı olur mesela bana ıstedgınzı soyleyebılrsınz
bırbırımızi uyaralım menulerımzde cokluk falan farkedersek uyaralım arkdaslar

Aynen bende dün kaçamak yaptım.. o yüzden bugün acayip tok hisediyorum kendimi. bende daha regl olmadım.Şişti karnım her tarafım iyice. olsada bir rahatlasam. Yarın herkes buraya 5 kilo bile aldıysa yazacak. Sonuçta burada birbirimizi kandırabiliriz ama kendimizi ve kilomuzu kandıramayız. Benimde bu ay 6 diğer ayda 6 kilo vermem gerek.

ben varim , ben , ben , ben ......

herkese gunaydinlar arkadaslar .....hemen bildirimimi yapayim:

gecen hafta yani baslangiç 65.5

bugun 64

tam 1.5 kilo kaybim olmus 1. diyet listesiyle 6 gunde...ustelik son 2 gundur listeye tam uymadim bile

sevacımmm aslaaa ve aslaaa burdan ve sizlerden kopamamm biz bu yola burda hep birlikte girdik ve birliktede devam edicez canım iyi dileklerin duaların için çok çok teşekkür ediyorum canımm allah hepimize güzel şeyler yaşamayı ve helal kazançlar yemeyi yedirmeyi nasip etsin inşallahh veeee bugün ki kilo bildirimimi yapıyorum kızlar bu hafta başında 68.9'dum şuanda 68.0 oldum 1 kilo gitti bu hafta hemde kendiliğinde o kadar mutluyum ki anlatamammm diyetime başladım bugun itibariyle hep destek tam destek kızlar hadi bakalımmm sonuçları görelim birer birer güzellerrr

Ben en son tartıldığımda 64.1 idim. tam 10 kilo versem süper olacak. 53-54 hedefim :) Geçen Ay 67.7 idim. Yani 3 kilo veridm gibi görünüyor. Ama 1 haftadır şişim. ah bir olsada bitse tam kilomu görsem :)

Ben en son tartıldığımda 64.1 idim. tam 10 kilo versem süper olacak. 53-54 hedefim :) Geçen Ay 67.7 idim. Yani 3 kilo veridm gibi görünüyor. Ama 1 haftadır şişim. ah bir olsada bitse tam kilomu görsem :)

evet benimde hesef kilom 52-53 ama 1 hazirana kadar belirledigim hedef 59...onu sormustum ben sana canim????

aynen canım benimde Ay sonunda 59 Seninle aynı boyda mıyız acep :26:

aynen canım benimde Ay sonunda 59 Seninle aynı boyda mıyız acep :26:
ben 1.70im ya sen???ben aslinda 55 de olsam yeter bana ama yeniden hamile kalmayi dusundugum için ve hamileykende alacagim kilolari hesaba kattigim zaman benim için en uygun kilo 52-53 su anda yas in kacti senin???
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Bende bugün başladım bu diyete doktorum programında gördükten sonra.

hosgeldin canim kac kilosun ,boyun,yasin kac??hangi listeyle basladin??kolay gelsin ...

102 kilo yüm yeni dogum yaptım ve acilen vermek istiyorum. Dokurum programında bugün ayca Kaya'nın bu 1 ayda 8 kilo diyetinden bahsedildi. Ona başladım bugün.....

kızlarrrrrr,, bugün işlerim vardı, pek vakit bulamadım sizlere yazmaya, diyet güzel gidiyor, dr. ayça kaya doktorum programına çıkmış, hemen kağıda kaleme sarıldım, paylaşıyım dedim

DR. AYÇA KAYA ACİL İMDAT DİYETİ

SABAH: 1 BARDAK SÜT, 3 YEMEK KAŞIĞI MÜSLİ, 1 KÜÇÜK MUZ, 2 ADET CEVİZ

ÖĞLEN: 1 KASE ÇORBA, SALATA, YOĞURT

İKİNDİ: 1 KEPEKLİ BEYAZ PEYNİRLİ TOST, 1 BARDAK AYRAN, 1 PORTAKAL

AKŞAM: 1 KASE ÇORBA, SALATA, YOĞURT

Kızlar, diyette geçen çorba için de ayça hanım ın bir tarifi varmış, adı ' acil kilo verdiren birler çorbası '
1 soğan,1 sarımsak, 1 pırasa, 1 yeşil biber, 1 kırmızı biber, 1 patates, 1 kabak, biraz ıspanak, 1 fincan ince bulgur çorba yapıp sanırım bunu öğünlerde içilcek

yarın başlayalım mı kızlar, metabolizmamız hızlanırrrrrrrrrrr

annememi yaptırsam bu çorbayı napsam :) bunlar tabi blenderde çekilcek heralde dimi.:) güzel bişiye benzio denemekte fayda var :) teşekkürler tatlım

Tamam ok
ben bugün 75 kıloyum
sabah
ı kk peynir
çok az yumurta
3 zeytin
yarım domates
şekersiz çay
yarım dilimdende az ekmek
yarım saat yürüdüm aslında 1saat yapıyorumsa bugünoğluştan yapamadım

Canım ben 28 yaşına yeni girdim 1.58 boyum benim 2 çocuğum var.. biri 7 yaşında kızım, diğeride 20 aylık oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…