cesebe sen nerdesin tatlım sesin çıkmıyoraskimsin_99 italyadan döndüm dedin amma yine yoksun suslubaykus vuslatipek asude04 offfffffff kızlar yok olmayın ortalıkdan uzaklaşmayın yoksa diyet yapmak hevesiniz kalmaz benden söylemesi :13:
haklisin hergun kofrte tavuk pisirmekten bikiyor insan( en iyisi toptan haslayip izgaralayip buzluga atmak , iyi fikir gercektende.... bu arada hangi gun baslamistin diyete 1 kilo gayet iyi 3-4 gunde...
Sevacım ben burdayım canım
Hergün girip yazılanları okuyorum,içimden yazmak gelmiyorrrr
Yaaaaaa benim motivasyonum çok düştüüüü,yarın regl olmam gerekiyor ama,benim 5-6 günde gecikiyor.düşünsene regle 1 hafta kala başlıyor iştahımın açılması regl olana kadar toplam 10 günden fazla,kendimi firenleyemiyorum.
Tartıda aynıyım çok şükür almadım ama,diyet kaçamaklarla dolu olunca yazasım gelmiyor
Bide üşütmüşüm galiba boynum tutuldu 2 gündür sporda yapamıyorum,offffff yaaaaaaaaaaa
Bu pazartesi tartılıp ondan sonra atağa kalkmamın zamanı geldi dimi sevacımmm:1
cesebe sen nerdesin tatlım sesin çıkmıyoraskimsin_99 italyadan döndüm dedin amma yine yoksun suslubaykus vuslatipek asude04 offfffffff kızlar yok olmayın ortalıkdan uzaklaşmayın yoksa diyet yapmak hevesiniz kalmaz benden söylemesi :13:
sevacımm burdayımmm şuanda diyetimi pek uygulayamıyorum ama kaçırmıyorum yemeklerimideYeni bir mağaza açtım 1 haftadır onun işleriyle meşgulüm O yüzden giremiyorum ama artık buralarda olmak için zaman yaratıcam kendime zorla olsada Diyet yapmamama rağmen kilo veriyorum bu ara şaşkınım nasıl oluyor diye stresten galiba:44:hafta başı 68.9'dum 68.3 'üm şuanda Sizlerde durum ne kızlar diyetler tatlı kaçamaklar onlarsız olmuyo demi ama olacak Pazartesi bende başlıyorum sağolsun annecim geldi yanıma bi süre hem oğluma bakıcak hemde yanımda duracak onun sayesinde bende eski düzenime biraz daha kolay dönmüş olucam pazartesi diyete kaçamaksız diyete başlıyoruz kızlar hakkaten şimdiye kadar vermiştik kiloları çok boşladık çokkk hadi bakalım durmak yok yola devam
Sevacım ben burdayım canım
Hergün girip yazılanları okuyorum,içimden yazmak gelmiyorrrr
Yaaaaaa benim motivasyonum çok düştüüüü,yarın regl olmam gerekiyor ama,benim 5-6 günde gecikiyor.düşünsene regle 1 hafta kala başlıyor iştahımın açılması regl olana kadar toplam 10 günden fazla,kendimi firenleyemiyorum.
Tartıda aynıyım çok şükür almadım ama,diyet kaçamaklarla dolu olunca yazasım gelmiyor
Bide üşütmüşüm galiba boynum tutuldu 2 gündür sporda yapamıyorum,offffff yaaaaaaaaaaa
Bu pazartesi tartılıp ondan sonra atağa kalkmamın zamanı geldi dimi sevacımmm:1
sevacım ben burdayım azim ve istikrarla paso okuyorum forumları yazdıklarınızı motive ediyosunuz beni fazlasıyla iyiki varsınız :)
çook haklısın. Ben ilk defa bir başlığa yazıyorum böyle. çünkü tek başıma artık yapamıyorum.. Bir arkadaşın tavsiyesiyle takıl bir başlığa dedi. Bende bu diyeti uygun gördüğüm için bu başlığa takıldım :))
kızlar ben bugün öğlen ve akşam menüsünü değiştirdim. Saat 18 de son menümü yedm.. Onun dışında bütün listeye uydum.
Siz akşam menüsünü kaçta yiyorsunuz???
selam kızlar ben bu hafta resmen cozuttum yok gelendi gidendi derken koşturmaca pasta börek hazırla tadına bak bide en kötüsü kalori harikası 5 tane bakalva yedim:18:
ama pek de pişman olduğum söylenemez tartıda artı çıkmıyor çünkü kakao ve yeşilçaya devam
bu akşamda misafirlikteydik 1 tane mercimek köftesi 2 tane pudingli top 1 tane kurabiye yedim şimdi içinizden bana neler dediğinizi tahmin ediyorum
neyse bol muhabbet ve kahkahalı bir geceydi çok mutlu ayrıldık..
herkese iyi geceler
iyiki hepimiz varız canımfazla kilolara bye-bye demeyin vakti geldi kızlar başaracağz inş
baya iyi vermissin o zaman boyunda uzunsa daha simdiden fistik gibi olmussundur bile24 Nisanda başladım :) Ben ayın 5. inden beri dikkat ediyorum. Toplam 3.2 kilom gitti.. Tabi şuan regl dönemi arifesindeyim şişkinlik hat safhada.. Bakalım sonunda ne olacak :)
Çook haklısın. ben ilk defa bir başlığa yazıyorum böyle. Çünkü tek başıma artık yapamıyorum.. Bir arkadaşın tavsiyesiyle takıl bir başlığa dedi. Bende bu diyeti uygun gördüğüm için bu başlığa takıldım :))
Kızlar ben bugün öğlen ve akşam menüsünü değiştirdim. Saat 18 de son menümü yedm.. Onun dışında bütün listeye uydum.
Siz akşam menüsünü kaçta yiyorsunuz???
baya iyi vermissin o zaman boyunda uzunsa daha simdiden fistik gibi olmussundur bilebende bir 60 kiloya insem gerisini yavas yavas versemde olur...
6 ya yiyorum genelde ama nadiren yetistiremedigim veya isim oldugu bir gun olursa en gec 7 de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?