Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kizlar
ben bu sabah 1 dilim k.ekmegine kaymak sürüp yedim ve 1 bardak karisik meyve suyu
sonra gittim 1 mayis yürüyüsüne katildim bayagi yürüdükk ondan sonra mangal vardi 1 tavuk kanat yedim 2 tane köfte 3 dilim sucuk bi parca pide, salata ve
1.5 litre su
simdide yesilcayimi iciyorum

mmkünse çavdar ekmeğini tüket

kızlar ıyı akşamlarrr
bugün annemdeydımm tartıldım ama annemı beklemek zor geldı tartılmak ıcın bende tartı aldım gelıreken
gecen hafta 65.5 cıkmıştım bu hafta hep kaçamaklarla gecmıştı ama buna ragmen almamısım cok sevındımmmmm kendımı annemın tartısına gore takıp edıyodum onda yıne 65.5 cıktım ama yenı aldıgım tartmda 65 cıktımm artıkbuna gore hareket edıcemm
ve dun regl oldum
ama cok sukur almamısım yaa cok korkmustumm

kızlar bıde sızın tartılar nasıl her tartıldıgnzda aynısınımı gösterıyor
yoksa 100 gr falan oynuyomu
az once cıktım 64.6 2 dk snra cıktım 64.7 oluyomu ole

benım tartımda sapıtık bilmıyorum yarım kilo felan oynuo bazen düzeltmek zorunda kalıorum zaman zaman

kızlar bıde sızın tartılar nasıl her tartıldıgnzda aynısınımı gösterıyor
yoksa 100 gr falan oynuyomu
az once cıktım 64.6 2 dk snra cıktım 64.7 oluyomu ole

olabiliyor bendede o yüzden sabahları 1 defa tartılıyorum :)

Bugün bütün gün dışardaydım,görümceme gittim,bahçede mangal yaptık.fazla kaçırmamaya çalıştım.az önce sporumuda bitirdim,bu arada regl olmadım kızlar eminim olduktan sonra daha rahatlayıp diyete,spora daha bi sarılacağım.
Herkese iyigecelerrrrrrrrr:))

cesebecim valla ben de düb regl oldum, bunalım durumlarım nispeten azaldı yani, çok da feci durumda değilim allahtan diyet güzel gidiyor, fazla abartmamaya çalışıyorum işte , regl olduğumda spor yapamıyorum bende ağrıdan kıvranıorum biraz, elim ayağım kesiliyor, gücüm kuvvetim olmuyor, bitince ben de rahatlıcam inşallah

Kızlaar hepinize kaçamaksız bir gün diliyorum :) Günaydınnnnnnnnnn

günaydın kızlar dünkü mönümü yazıyorum

sabah 1 bardak su

kah.: 1,5 dilim kepek ekmeği domates biber salatalık maydanoz ve dereotu 1 bardak port suyu ve şekersiz çay

ara: 1 avuç leblebi

ara: 4 tane minik gofret ve 1 dilim ekmeği ikiye katşlayıp yaptığım tost

akşam: fırında alabalık ve 1,5 bardak cola(diyet cola yoktu dayanamadım ama olmasaydı süper olurdu)

ara: 1 elma

selam kızlar nasıl gidiyor diyet ben başlamıştım bu pazartesi şuanda gayet iyi gidiyor sevacım düzeltme yaptığın için teşekkür ederim tatlım dün sabah tartıldığımda 300 gr daha vermiştim şaşkın şaşkın kiloların gidişini seyrediyorum spor yapabilsem daha da güzel vericem ama maalesef akşam eve git yemek yap küçük bey'in karnını doyur onu uyut çay iç felan derken saat 12.30 oluyor akşam sporlarım hep sonraki bi güne kalıyor maalesef neyse kaçamaksız bi şekilde devam edelim bakalım neler olcak hepimize kolay gelsin kızlar

gunaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım sağlıkocagına gttım bahar alerjısı oldu bu sene bnde
azonce oğlusumu uyuttum banyomu temzledımm
sabah ac karnına tartıldım 64.1 cıktım dun sabah annemde tartıldım 65.5 tumm ama annemınkı ıbrelı tartı eskı tıp
hangısı doğru bılemedım en ıyısı hafta sonu hassas kantara cıkayımda benım tartyla aynıysa ona ınanayım ama dogrudur benım tartı yaa
kaç defa cıktımm
neyseee zayflayalım bıran once yaa

sabah ac karnına tatıldığın doğrudur bende akşam uyurken tartılıyorum sabah uyandığımda en az 700 veya 900 qr fark ediyor

canım diyet zamanı kola ve meyva suyu olmaz

Kızlar benim kötü 2 gündür regl oldum. Hiçbirşeye halim yok.. her tarafım ağrıyor. Misaifirmde var. Bakalım Pazartesi nolacak..... İnşallah böyle gitmez

Kızlar benim kötü 2 gündür regl oldum. Hiçbirşeye halim yok.. her tarafım ağrıyor. Misaifirmde var. Bakalım Pazartesi nolacak..... İnşallah böyle gitmez

ay aynı gunde olmusuz özellıkle ılk 2 gun cok kotu gecıyor bnım cok sancılı olmasada karnıma acayıpbıseler oluyor:)))dızleımn bagı cozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…