selam kizlar
ben bu sabah 1 dilim k.ekmegine kaymak sürüp yedim ve 1 bardak karisik meyve suyu
sonra gittim 1 mayis yürüyüsüne katildim bayagi yürüdükk ondan sonra mangal vardi 1 tavuk kanat yedim 2 tane köfte 3 dilim sucuk bi parca pide, salata ve
1.5 litre su
simdide yesilcayimi iciyorum
kızlar bıde sızın tartılar nasıl her tartıldıgnzda aynısınımı gösterıyor
yoksa 100 gr falan oynuyomu
az once cıktım 64.6 2 dk snra cıktım 64.7 oluyomu ole
Bugün bütün gün dışardaydım,görümceme gittim,bahçede mangal yaptık.fazla kaçırmamaya çalıştım.az önce sporumuda bitirdim,bu arada regl olmadım kızlar eminim olduktan sonra daha rahatlayıp diyete,spora daha bi sarılacağım.
Herkese iyigecelerrrrrrrrr:))
Kızlaar hepinize kaçamaksız bir gün diliyorum :) Günaydınnnnnnnnnn
kızlar bıde sızın tartılar nasıl her tartıldıgnzda aynısınımı gösterıyor
yoksa 100 gr falan oynuyomu
az once cıktım 64.6 2 dk snra cıktım 64.7 oluyomu ole
gunaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım sağlıkocagına gttım bahar alerjısı oldu bu sene bnde
azonce oğlusumu uyuttum banyomu temzledımm
sabah ac karnına tartıldım 64.1 cıktım dun sabah annemde tartıldım 65.5 tumm ama annemınkı ıbrelı tartı eskı tıp
hangısı doğru bılemedım en ıyısı hafta sonu hassas kantara cıkayımda benım tartyla aynıysa ona ınanayım ama dogrudur benım tartı yaa
kaç defa cıktımm
neyseee zayflayalım bıran once yaa
günaydın kızlar dünkü mönümü yazıyorum
sabah 1 bardak su
kah.: 1,5 dilim kepek ekmeği domates biber salatalık maydanoz ve dereotu 1 bardak port suyu ve şekersiz çay
ara: 1 avuç leblebi
ara: 4 tane minik gofret ve 1 dilim ekmeği ikiye katşlayıp yaptığım tost
akşam: fırında alabalık ve 1,5 bardak cola(diyet cola yoktu dayanamadım ama olmasaydı süper olurdu)
ara: 1 elma
Kızlar benim kötü 2 gündürregl oldum. Hiçbirşeye halim yok.. her tarafım ağrıyor. Misaifirmde var. Bakalım Pazartesi nolacak..... İnşallah böyle gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?