k
Kızlar, diyette geçen çorba için de ayça hanım ın bir tarifi varmış, adı ' acil kilo verdiren birler çorbası '
1 soğan,1 sarımsak, 1 pırasa, 1 yeşil biber, 1 kırmızı biber, 1 patates, 1 kabak, biraz ıspanak, 1 fincan ince bulgurçorba yapıp sanırım bunu öğünlerde içilcek
yarın başlayalım mı kızlar, metabolizmamız hızlanırrrrrrrrrrr
ya sinirlerim çok pozuldu her halde sanki aynan sadece listeyi uyqulayarsak daha çok kilo veririz gibi geliyor
kızlarrrrrr nasılsınızzz nası gidiyo diyet, sevacım kim ne yaparsa yapsın boşver napalım bazen ben de kaçırıyorum :26: ama baştan sona kadar haklısın, saçmalıyoruz bazenlisteye uyalım kızlar, sülübaykuşum, cesebemi dammaycım sana katılıyorummm,,,,,totomuzu küçültemicez yoksa benim diet güzel gidiyor, reglim devam ediyor ama direniyorum, mücadele içindeyim, kıyafet bakıorum netten, imdata başladım , duoyurucu geldi 2 günlük felanmış zaten bu imdat bi nevi şişkinliğimi alıcak, dayanırsam dewam edicem, zaten dayanılmıcak gibi deil, gayet hoş, ya herşey ortada , herşey hazır ama biz yamuk yapıoruz , olay kafada biter
bu arada bu kiloyla 40 yaşında gibi duruyorum, derin bi üzüntü içindeyim, tekrar toparlanıp silkelenmemde bu etkili oldu,
bugünkü mönüm:
uyanınca 2 bardak su
sabah: 1 bardak süt, 3yk yulaf, 1 muz, 1 ceviz
ara: türk kahvesi şekersiz
öğlen: birler çorbası , ayran, kırmızı biber salatası
ara: kepekli tost wardı ama ewde ekmek yoktu bende yulaf+süt yaptım onu yiyiorum şuan
akşam: birler çorbası yoğurt ve salata yiycem
( ekmek yemedim bugün inanılası şey deil)
45 dakka spor yapcam şimdi
gazamız mübarek olsun , hazirana o bikiniye girmeyen ......... topoş olsun
bendekaçamak yapmıyorum ama sporda yapıyorum
yınede çokyavaş gıdıyor
aç da kalmamam lazım oğluş hala emıyor
bılmıyorum ya oldugu kadar
sevacım haklısın ınsan bıan once kılo vermek ıstıyo sınırlerı bozuluyo artık ne yapacagmızı sasrdık
allah yardım etsın vee bıran once zayflayalımm
bıde sen bu dıyete kaç kıloyla basladın kac kılo verdın sımdıye kadar
sevacım bence haklısın canımgeçmiş mesajları okuduğum kadarıyla herkes kafasına göre liste uydurmaya başlamış tabi ki hepimiz hergün tavuk, köfte şu bu yemiyoruz sebze yediğimiz oluyo farklı birşey yediğimiz oluyor farklı şeyler tüketiyoruz ama yine de listemizin kurallarına uyuyorduk vede sonuç aldık hepimiz biliyoruz ki kaçamaklar başladı hava ısındı bizim bütün yaylarımız gevşedi ben şuan sıkı bi şekilde diyetimi yapıyorum kurallar çok basit kafa karıştırıcı hiç birşey yok zaten asıl mantık sağlıklı ve ölçülü beslenmeyi alışkanlık haline getirmek vede insanlık hali olabilir çok sevdiğin bir yemeği o öğünde kaçırabilirsin ama diğer öğünde az ve hafif birşeyler yiyerek dengelemeliyiz bence kendi diyet listesini oluşturmak isteyen arkadaşlar kendilerine farklı bir konu açsalar daha iyi olacak gerçekten okuduğum zaman çok karışık herkes ayrı telden çalıyor gibime geldi benden söylemesi kızlar sevacıma katılıyorum bu konuda
haklsın asla ac kalmamalısın cocuğa yazıko zaman sen bu yarışma işini boş ver canım yavaş yavaş zayıfla ki sütün azalmasın cocuğa bi zarar gelmesin yeterince beslenemeyince kaç aylık ve ya kaç yaşındadır oğluşun?
canım ben bu diyetle sadece listeye uyarak 1 ayda 6.500 verdimverdim vermesinede amma sonra nasıl olsa zayıflamayı öyrendim bir az kilo alırsam yine diyet yaparım dedim bi canavar gibi saldırdım yiyeceklere pitzalar tatlılar aklına ne gelirse canım ne istediyse ondan yedim tam 3 haftada verdiyim 6.500 kilonun 3kilosunu geri aldım yani 76-6=70sonradan 3 kilo aldım 73 -800oldum ve tam 2 aydır burda uğraşıyorum amma gördüyün gibi listede sadece 2kilo vere bildim ve 71 oldum bakalım bu hafta ne olucak
19 mart ve 27mart 02 Nisan 09 Nisan 16 Nisan 23 Hisan 30 Hisan 2012 Pazartesi iсin olan sonuсlar
seva_10 -- 73,900--- 73,800-------72,200------------73.200---------72,300---71
görüyorsun deyilmi insanın sinirleri nasıl pozulmasın ya
sevacım bu hafta devam edelım yarışa gelecek hafta bakalım olurmu
kılo verme durumumuza göre karar veririrz
yarışı yarıda bırakmayalım ıstersen
ahh cok kotu olmus tekrar alman ama hıc uzulme ınsallah verırsın en kısa zamanda ama 2 ayda2 kılo az nerede yanlış yapıyoruz acaba yaaa bızzzz
allahım yardım etttt verelım bıran onceee
aslında cok kafaya takmaktanda veremıyoruzz bnce psikolojık olarak yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?