kızlar bu sabah yine 5.30 kalkdım eşimin halası dayısı ve ben yürüyüşe çıkdık spor yaptık 6.40 eve döndüm
sabah yediklerim
şekersiz çay 1 dilim ekmek peynir 1 domates 1 salatalık
şimdi yeşil çay içiyorum öglende haşlanmış tavuk salata yoğurt felan yemeyi düşünüyorum
Sevacım tavuk bende haşlıyorum şidi ama tavuk göğüsünü sotelemeyi düşünüyorum. domates biber vs.. bir sorun olmaz değil mi? Sade yiyememde
şengül hanım tartı hakkında hiç bir fikrim yok
bana sormadın ama olsun bendeyazayımnıye sorun olsunki ben hep oyle yıyorum tavuğu 3-4 kasık tavuk sote yanına yoğurt ve bı dılım ekmek ohhh mıss gıbı işte
suslu baykuş peki kaç dakika sürüyor bu spor?
farklı sürelerde var videoları canım ilk 15 dakika ısınmak için bir video daha sonra 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil olarak farklı farklı 5 mil olan 1 saat 15 dk sen hangisini zorlanmadan yapıyorsan onu seçiyorsun
farklı sürelerde var videoları canım ilk 15 dakika ısınmak için bir video daha sonra 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil olarak farklı farklı 5 mil olan 1 saat 15 dk sen hangisini zorlanmadan yapıyorsan onu seçiyorsun
Sevacım tavuk bende haşlıyorum şidi ama tavuk göğüsünü sotelemeyi düşünüyorum. domates biber vs.. bir sorun olmaz değil mi? Sade yiyememde
şengül hanım tartı hakkında hiç bir fikrim yok
kızlar bu diyeti yeni gördüm 2 liste verilmiş bu nasıl yapılıyor 1 hafta o diğer hafta diğeri mi yapılıyor benim de boyum 1.68 70 kiloyum 55 olmak istiyorum 15 yaşından beri kiloluyum artık zayıflamak istiyorum umarım olur...
o zaman bende öyle bir ondan bir diğerinden yaparım umarım bu defa olur hiç diyet yapan biri değilim çünkü ilk defa yapacağımBen 1. listeyi yapıyorum. Sıkıldığımda 2. ye geçiyorum. Bazen bir gün 1. listenin sabah kahvaltısını 2. listenin kahvaltısıyla değiştiriyorum :) 2side alternatif liste. evindekiler göre durumuna göre yapabilirsin diye biliyorum ben.
Hoşgeldin öncelikle çok geçmiş olsun. Ayça hanımın acil diyet listesini önceki sayfalarda seva paylaşmıştı... Eğer geriye doğru bakarsan hem tecrübelerimizi okumuş olursun hemde listeyi görebilirsin
Benimde bugün acil diyet listemin 2. günü... inşallah bir kilo en azından farkeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?