Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar bu sabah yine 5.30 kalkdım eşimin halası dayısı ve ben yürüyüşe çıkdık spor yaptık 6.40 eve döndüm

sabah yediklerim

şekersiz çay 1 dilim ekmek peynir 1 domates 1 salatalık

şimdi yeşil çay içiyorum öglende haşlanmış tavuk salata yoğurt felan yemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
arkadaşlarım hepinize kolay gesin sizden bir ricam olcak esse mağazında gol master vücut analiz baskülüm100 tlden 50 tl.düşmü aranızda kullanan var mı acil bir tartı ihtiyacım var

Sevacım tavuk bende haşlıyorum şidi ama tavuk göğüsünü sotelemeyi düşünüyorum. domates biber vs.. bir sorun olmaz değil mi? Sade yiyememde

şengül hanım tartı hakkında hiç bir fikrim yok

bana sormadın ama olsun bendeyazayım nıye sorun olsunki ben hep oyle yıyorum tavuğu 3-4 kasık tavuk sote yanına yoğurt ve bı dılım ekmek ohhh mıss gıbı işte

bana sormadın ama olsun bendeyazayım nıye sorun olsunki ben hep oyle yıyorum tavuğu 3-4 kasık tavuk sote yanına yoğurt ve bı dılım ekmek ohhh mıss gıbı işte

Canım son mesajı seva yazmış diye ona yazdım Çoook teşekkür ederim.. Hemen yapıyorum

farklı sürelerde var videoları canım ilk 15 dakika ısınmak için bir video daha sonra 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil olarak farklı farklı 5 mil olan 1 saat 15 dk sen hangisini zorlanmadan yapıyorsan onu seçiyorsun

Anladım canım saol. bana göre değil maalesef. o kadar boş vaktim olsa keşke

farklı sürelerde var videoları canım ilk 15 dakika ısınmak için bir video daha sonra 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil olarak farklı farklı 5 mil olan 1 saat 15 dk sen hangisini zorlanmadan yapıyorsan onu seçiyorsun

süslüşüm ben dün çok uğraştım ama olmadı indirdiğim videoda 13 dk lık 3 mil ama açılmadı bir türlü... bende internetten izleyerek tabi arada çok beklemeler donmalar olduğu

için 25 30 dk da ancak bitirebildim ...gerçi benim için iyi oldu ama bana rica etsem bunun linkini atabilir misin nereden indirebilirim ya da özelden mesaj atar mısın

pariscim muhteşem kilo vermişsin seni

sevacım lütfen normal diyetini uygula yoksa vücudun bende old gibi çok uzun süre kendini toparlayamaz ne aciliyetiymiş bu allah aşkına yavaş yavaş hata bazen durarak da

olsa vereceğiz allahın izniyle bu kiloları

bu arada ben bu günkü mönümü yazayım

sabah 2 dilim kepek ekmeği ve peynir..

ara yarım paket çubuk kraker

öğle balık 1 dilim ekmek ve 1 pors helva

akşam yarım kase çorba yoğurt salata

dayanamadım kızımı yedirirken ve bende 15 kadar badem yedim ki bu altın vuruş oldu:26:

3 bardak limonlu yeşilçay

1 bardak kakao

1,5 lt su

kızlar bu arada bi şey sorucam ben sade maden suyunu çok severim içine bir dilim de limon atınca içmeye bayılırım diyete ne gibi etkisi ya da katkısı olur bilen var mı:26:

bu hafta hissediyorum son dakikada bişeyler yemezsem p tesi kilo vermiş olucam

kızlar sizde de oluyor mu kilo verirken ya da alırken vücudunuzda özellikle selülitli bölgelerde kaşıntı.. ben en çok kaşındığımda anlıyorum kilo verdiğimi ya da sıkılaştığımı

Günaydın kızlarr..

Vuslatipek diyete ne gibi faydası var bilmem ama ben 3 lt su içsem bile hep susuyorum. daha fazlasını içsem su zehirlenmesi yaşarım diye günde 1-2 soda içiyorum ve o sussuzluk gideriliyor. bence tabi ki faydası vardır. Googleda bir arat isterse. Benim selilüt bölgemde hiç kaşınma yok. Yalnız 2 gündür feci belim ağrıyor. Dietle alakası yok sanırım

Sevacım teşekkür ederim. Biraz fazla yaptım sotemi. Bugünde yiyebilmek için...

kızlar bu diyeti yeni gördüm 2 liste verilmiş bu nasıl yapılıyor 1 hafta o diğer hafta diğeri mi yapılıyor benim de boyum 1.68 70 kiloyum 55 olmak istiyorum 15 yaşından beri kiloluyum artık zayıflamak istiyorum umarım olur...

Ben 1. listeyi yapıyorum. Sıkıldığımda 2. ye geçiyorum. Bazen bir gün 1. listenin sabah kahvaltısını 2. listenin kahvaltısıyla değiştiriyorum :) 2side alternatif liste. evindekiler göre durumuna göre yapabilirsin diye biliyorum ben.

o zaman bende öyle bir ondan bir diğerinden yaparım umarım bu defa olur hiç diyet yapan biri değilim çünkü ilk defa yapacağım

Cevap için çok teşekkür ederim.İlk fırsatta geriye doğru okuyacağım.Çalıştığım için fırsat bulup okuyamadım.İlk sayfadaki diyeti yapıyorum.Bugün 3.günüm 73,5 başladım bu sabah tartıldım 72,8 çıktı.Benim için çok iyi.Ama bundan sonra sık tartılmayacağım o da beni olumsuz etkiliyor.Umarım acil diyetin işe yarar.Kolaylıklar hepimize.

Buralardayım pariscimmmm,henüz regl olamadım 10 günüm geçiyorrr,şişkin şişkin dolanıyorum.boğazımı çok kısamadım ama sporumu bırakmadım.çok şükür almadım kilo,ama veremedimde bu sabah itibarı ile yine 72.600.
Kilo azaldıkça daha zor veriliyormuşşşşş,çok doğru bence...regl olsamda bir an önce bi atağa kalksam da şuuu 6666666666 lı rakamları görsem artıkkkkk
Senin diyet nasıl gidiyorrrrrrrrr,bayağı bir ara verdim yazmaya biliyorum ama,arada bir bakıyorum topiğe eski hareketi kalmadı nedense:44::44:
Hareketlendirelim topiğide, şevkkkk gelsin bizlereeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…