sevacımm sakin ol canımmmstresin kilo vermede ne kadar önemli bir etken olduğunu biliyoruz ve kafandan sürekli kilo vercem veremedim gibi düşünceleri uzaklaştır kafanı rahatlat biraz eskiden olduğu gibi sadece diyetini yap ve başka birşey düşünme bırak dağıtsınlar çocuklar toplarken spor yaptığını farzet stres sinir yapıp kendine zarar verme canım
kızlarrrrr, dün girip kilo bildirimi yapamadım, tüm gün hastanedeydim, annemin kontrolleri vardı, bu sabah tartıldım 73 çıktım şok şok şok flaş flaş flaş
sevacım benimkini 73 yapabilirsinböylelikle 3 kilo vermiş oluyorum 76ydım çünki
1 haftadır ciddi mücadele veriyorum, 2 gün imdat diyeti yaptım, diğer günler sebze-ızgara yedim kahwaltıda 1 dilim ekmek yemeye gayret gösterdim ki hiç dayanamadığım şeydi bu çünkütabiki bu hız durucak haftaya böle veremicem, çoğunluk ödem sanırım, şişmiştim regl sonrası yaptım sonuç 3 kilo bi de her gün 30 dk yürüyüş yaptım son 2 gün de hastanede koşturdum
Emelk benim 2 komşum akapuntura gitmiş olan paramıza oldu hiçbir işe yaramadı dediler. canım iştahını kesecek şeyler ye. Bak benim biberiye çayı çok güzel iştahımı kesiyor. Dün en son 7 de 1 kase yoğurt yememe rağmen aç uyanmadım... Birde dinlemek istersen telkin dinleyebilirsin
Arkadaşlar merhaba,
Ben dün ilk sayfadaki Ayça kaya diyetini okudum.Bu sabah başladım.
73,5 kiloyum.Haşimoto troidim var.Bu yüzden normalden daha zorlanıyorum kilo verirken.
Bir de bu imdat diyeti nedir,epeyce okudum,bulamadım.Bana da söylermisiniz.
Sabahları 40 dakika kadar yürüyorum.Başka sporum yok.
Şimdiden teşekkürler
iyiyim parissimacım saolsevacım, bal böceğim nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?