Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Günaydın Kızlaaaaaaaar :) Nasılsınız?

Kızlar tam 1 hafta önceki kilomdayım. Kilo aldım diye çok üzülüyordum. 64.1 idim 64.4 çıktım. Bütün hafta deidğim gibi yediklerime dikkat edemedim. yürüyüşümü yapamadım. Aldım zannediyorum. Yarışmada bir yere gelemesemde kendi nazarımda başarılı sayıyorum kendimi :)

Şİmdi acil diyete başladım. Müslimi ve muzumu yedim. Maalesef evde ceviz yokmuş. Dayanabilidğim kadar yapacağım bu diyeti...

bu hafta yarım kilo verdim daha doğrusu 1 kiloydu ama sanırım isveç sonrası kaçamak olmamasına rağmen yarım kilosunu geri aldım kısaca bildiriiiimmm
hedef 58
geçen hafta 63
bu hafta 62,5

aynı canım ya tıpkı ben.bugunde çokkkkk ama çooook sinirliyim.biri beni durdursuuun
bu arada kılo vermişim kılom
geçen hafta 75
bu hafta 73.9
ama sevinemiyorum
çünku 3 gündür kılo verememişim

Canım bak still-tea al eczaneden senin sütüne çok faydalı olur. paso marul ve salatalıkta ye...Dönem dönem iştahının açılması çok normal. Canın tatlı istiyorsa ramazan hurmasından ye...

teşekurler canım bilgiler için.oğlum çok küçük değil 15 aylık da işte yinede çok emiyor

ben bildirim yapmadım

Başladığım kilo 67.7
Geçen hafta kilom 64.1
Bu hafta 64.4
Hedef 54

aynı canım ya tıpkı ben.bugunde çokkkkk ama çooook sinirliyim.biri beni durdursuuun
bu arada kılo vermişim kılom
geçen hafta 75
bu hafta 73.9
ama sevinemiyorum
çünku 3 gündür kılo verememişim

moralimiz pozulsada başarmalıyız başka yolumuz yokayrıca seni tebrik ediyorum 75den 73.900 bi ireleyiş var yani

ya nasıl bi iş anlamadımki vallahibu hafta sadece 2 defa kaçamak yapdım offfffffffffff

Sevacım diyet yapan insanların umutsuzluğa düşer ve diyetini bıraktığı an işte senin yaşadığın şu andır. Sakın bırakma canım. Bak gitmiyor görünüyor durakma dönemi sonra birden gidecek inşallah. yeterki sen pes etme.. Aynı hatayı ben yaptığım için hala bu durumdayım. Bu dönemde sabretmek sil baştan yapmaktan daha iyidir

kızlarr selamm hepimize kolay gelsinnnn güzel bir gün bugün inşallah diyetimize başladık yine bugün ki kilo bildirimimi yapıyım hemen 67.9 ve bu akşam leslie ile 5 mil programına başlıyorum bu sefer kesin ağustosta kardeşimin düğününe kadar eski halime 45 kiloya dönmem gerekiyor bunun için herşeyi elimden gelen gelmeyen herşeyi yapıcam hadi bakalım birbirimize hep destek tam destek kızlar biliyorsunuz yolumuz uzun ama durmak yok kaçamaklar bizi yolumuzdan etmez ama yolumuzu uzatır hemde gözümüzde büyütür kendimizi kaçamakların tadına kaptırmayalım her kaçamakta şunu düşünelim istediğimiz kiloya ulaşmışız vücudumuz acayip güzel bir formda ve çok güzel bir elbisenin içinde şıkır şıkır bir topuklu ayakkabı da altınızda fıstık gibi, geziyorsunuz bunu düşünün inan o kaçamaklar son bulacak artık bitti kızlar şuanda yiyeceğim hiç birşey istediğim kiloya ulaşıp giydiğimi kendime yakıştırdığımda alacağım zevkin tadını veremez o yüzden sahte mutluluklara kanmayalım yolun sonunda daha güzel büyük ve uzun süreli bir mutluluk bizi bekliyor olacak unutmayın

Son düzenleme:
Selam kizlar bütün hafta çok yogundum hiç giremedim bu hafta paylasimdada bulunamadim, ama elimden geldigince diyetimi bozmamaya calistim....kilomu bildireyim hemen....baslangic yani gecen hafta degil onceki hafta:65.5 geçen hafta: 64 bugunse :63.5 kiloyum.....bu hafta ne kadar dikkat etsemde onceki haftalar kadar edemedim bu da rakamlara yansimis....

evet haklısın yoluma devam edicem pes etmek yok saol canım

Son düzenleme:
evet haklısın canım yoluma devam edicem pes etmiyecm

sevacımm sakin ol canımmm stresin kilo vermede ne kadar önemli bir etken olduğunu biliyoruz ve kafandan sürekli kilo vercem veremedim gibi düşünceleri uzaklaştır kafanı rahatlat biraz eskiden olduğu gibi sadece diyetini yap ve başka birşey düşünme bırak dağıtsınlar çocuklar toplarken spor yaptığını farzet stres sinir yapıp kendine zarar verme canım

selam kizlar,

ben bu hafta coook kotuyum diyete baslayali ilk defa kilo aldim bu kacamaklardan kaynaklaniyor. fakat bitti. artik kacamak yok. insallah gelecek haftaya bir kilo vermis olcam. bu hafta kilo 72.5 im maaaaalesef. moralimi bozmicam.

Son düzenleme:
mayisin sonuna en az 65 olmayi hedefliyordum ( bari haziranin sonuna olsam yaa....

kacamaklara son verdigime gore haziranin sonuna 65 degil 63 falan olacam.

Kızlar bu leslie nasıl bir spor şekli yapıyosunuz sanırım baya etkili?

evet canım baya etkili hatrı sayılır kilolar veriliyor internette araştırabilirsin videolarını indirip leslie ile birlikte spor yapıyorsun 5 mil yaklaşık 8-9 km yürüyüş yapıyorsun ayrıca karın ve bacak yağlarını eritiyorsun zor hiçbir hareket yok evde yapılabilecek en güzel ve en zevkli spor bence çok da ritimli ben tavsiye ediyorum canım

selam kızlar bu hafta bende aynıyım hiç verememişim aynı geçen hafta old gibi ama diyetime dikkat ettim çok koşturmacalı bir hafta geçirdim ama rakamlara bu hiç

yansımamış leslie prog bakıcam bende şimdi jillian yapıyordum 30 dk sürüyor hangisi daha eğlenceli gelirse ona başlayacağım bu akşam

iyi akşamlar kızlar ben annemın tartısında basladıgım ıcın ona gore hareket edıyorum 64.5 kıloyumm yarım kılo vermısım annemın tartısna gore
napalım az ama saglık olsun
yanlız benım dıgıtal tartı 63.5 gosterıyo hangısı dogru anlamadım

dıgıtal tartı daha doğru gösteriyor canım emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…