ahhvah al benden de okadar ya şimdi yazdıklarıma hepiniz ya güleceksinz veya üzüleceksiniz ben ise çok üzgünüm bersemi arkadaşım bu işi başaramıyacağım diyorsun sanki benim kafamdakıları okumuşsun ve buraya yazmışsın arkadaşım bırak kilo vermeyi üstelik 2 kilo almışım ve 71ken 73 olmuşum benim böyük öğlumla 2 yaşındakı küçük oğlum süretli kavqa ediyorlar evi ortalığı hep dağıdıyorlar sinirlerim çok pozuluyor ve bu hafta 2.3 defa sinirimi yemekden çıkartdım pitza felan tatlı hamur yemedim amma yaprak sarmasından yedim ve kaçırdım miktarımı pilav yedim istemedn işde böyle arkadaşım şimdi sinirimden çatlamak üzreyim offfffffffffffffffffffffffff
Canım bak still-tea al eczaneden senin sütüne çok faydalı olur. paso marul ve salatalıkta ye...Dönem dönem iştahının açılması çok normal. Canın tatlı istiyorsa ramazan hurmasından ye...
aynı canım ya tıpkı ben.bugunde çokkkkk ama çooook sinirliyim.biri beni durdursuuun
bu arada kılo vermişim kılom
geçen hafta 75
bu hafta 73.9
ama sevinemiyorum
çünku 3 gündür kılo verememişim
gunaydıj kızlar ben kılo bıldırımını akşam yapacagım annemın tartısyla basladım ona gore tartılıp yazıcam akşam sımdı anneme gıdıyorum ama yenı tartımagöre 1 kılo vermısgorunuyorumm
sevacım nıye boyle oluyor senın yaa ınan ben cok uzuluyorum bır ıkı kaçamakla 2 kılo alınırmıki bnde arada yapıyorum yapınca vermıyorum ama almıyorumda ımdat dıyetı yapalım kızlar o zaman vucudumuzu sasrtalım bence senınde buna ıhtıyacn var sevacımm
bugun buralarda olamıcam anacıgıma gıdıyorum ama aksamaı sabrszlıkla beklıyorum ve gelır gelmezz burdayımm
Sevacım diyet yapan insanların umutsuzluğa düşer ve diyetini bıraktığı an işte senin yaşadığın şu andır. Sakın bırakma canım. Bak gitmiyor görünüyor durakma dönemi sonra birden gidecek inşallah. yeterki sen pes etme.. Aynı hatayı ben yaptığım için hala bu durumdayım. Bu dönemde sabretmek sil baştan yapmaktan daha iyidir
evet haklısın canım yoluma devam edicem pes etmiyecm
Kızlar bu leslie nasıl bir spor şekli yapıyosunuz sanırım baya etkili?
iyi akşamlar kızlar ben annemın tartısında basladıgım ıcın ona gore hareket edıyorum 64.5 kıloyumm yarım kılo vermısım annemın tartısna gore
napalım az ama saglık olsun
yanlız benım dıgıtal tartı 63.5 gosterıyo hangısı dogru anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?