Kızlar neler neler yapıyorum. inanın aç geziyorum. gece açlıktan uyurken gurul gurul ediyor midem. En son 17 de yiyorum yemeğimi. herşeyi kestim. Nerden baksanız 2 haftadır ağzıma şekerli birşey sürmüyorum. Gitmez mi bir kilo gitmiyor gitmiyor işte. yaptığım yürüyüşün vs haddi hesabı yok. Artık usandım....
Kızlar neler neler yapıyorum. inanın aç geziyorum. gece açlıktan uyurken gurul gurul ediyor midem. En son 17 de yiyorum yemeğimi. herşeyi kestim. Nerden baksanız 2 haftadır ağzıma şekerli birşey sürmüyorum. Gitmez mi bir kilo gitmiyor gitmiyor işte. yaptığım yürüyüşün vs haddi hesabı yok. Artık usandım....
pariscim büyük geçmiş olsun tatlım
demmaycım azmin harika ama cesebenin de dediğigibi savunmaya geçmiş olabilir vücut ama sabredersen tekrardan kilo vermeye başlayacaksın emin ol
çünkü vücut bir süre verir bir süre duraklar hatta alır sonra tekrar verir deniyo her yerde sakın bırakma süper gidiyosun çünkü
kızlar bu arada bişey sorucam ben geen akşam ekmek yerine 1 küçük biber dolması yedim olmuş mu sizce:26:
selam kizlar bende hala diyete devam
hala yürüyüse gidiyorum 2, 3 hafta oldu ve basladigimdan beri tartilmadim ama
artik dayanamadim bu sabah tartildimki
Kilo almisim tam 2 kilo!!!!
inaninki sabahtan beri moralim cok bozuk agladim..adetime daha 2hafta var
yememede dikkat ediyorum 6 dan sonra birsey yemiyorum evdekiler bile sasirdi oysaki az yiyordun dediler.
ayni kilomda kalsaydim o bile yeterdi ama böyle hic olmadi
yürüyüsü birakacagimi dedim ama annem pes etme kilo vermesende sagligin icin yap dedi ve söyle böyle ikna edip yine gittim bugün yürüyüse
selam kizlar bende hala diyete devam
hala yürüyüse gidiyorum 2, 3 hafta oldu ve basladigimdan beri tartilmadim ama
artik dayanamadim bu sabah tartildimki
Kilo almisim tam 2 kilo!!!!
inaninki sabahtan beri moralim cok bozuk agladim..adetime daha 2hafta var
yememede dikkat ediyorum 6 dan sonra birsey yemiyorum evdekiler bile sasirdi oysaki az yiyordun dediler.
ayni kilomda kalsaydim o bile yeterdi ama böyle hic olmadi
yürüyüsü birakacagimi dedim ama annem pes etme kilo vermesende sagligin icin yap dedi ve söyle böyle ikna edip yine gittim bugün yürüyüse
bencede bırakma canım zayıflamasan bile sıkılasırsın ben 1,5 haftadır spor yapıyorum sadece tolplamda 1.5 kilo verdim ama nasıl sıkılastım moral bozmak yok tam gaz devam bence pes etme kilo dedigin ne ki verirsin benim selülitlerim vardı asırı derece ama şuan yok denecek kadar azaldı buda benim çok hosuma gitti o yüzden pes etmiyorum günlük kosuyorum vericem insallah ödemde olabilir şişkinlikte olabilir bendede bazen yanlıs çıkıyor 1 gün sonra tekrar tartıl bence
ahh canim tsk ederim azda olsa moral oldu bu dediklerin
inatlasacam devam edecem..bakalim yarin bir tartilayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?