yaaaa ama ben niye yokum koskoca 2 kilo verdim ama yaaaa
kaç kilodan 2 kilo verdin?başlanğıc kilonuda yaz
Katılıyorum benim de 5-6 kilo fazlam var zaten boyuma göre. Aslında şimdiden sıkıldım desem ne düşünürsün :) ama sıkılmamın nedeni tamamen annem, kadına bu yemekleri zorla yaptırıyorum. Sanki 3 köfte kızart demiyorum da suşi yap diyorum, yok efendim yapamam yok efendim hergün sebze yemeği olmaz biz sıkılırız benim vaktim zaten az bir de sebze yemeği yaparak vakit kaybedemem. Deli ediyor beni. Tüm isteğim kaçtı anlayacağın
ben denedim dün öğlen ve akşam 2 öğünümden önce vallaha galiba işe yarıyor akşam orta bir balık bol salata-2 dilim karpuz-3-4 çatal fırında helva yedim. akşam yani biraz kaçtı ona nazaran 100 gr.gitti yürüyüş falan yapamdaım ama belki akşam bu kadar yemesem daha çok verirdim 59.500 den 59.400.vallaha 100 gr.100 gr.dır zira hafta sonu 2 gün bunu bile veremedim her gün 100 gr.versem keşke:)bugün daha dikkatli yapcam vucudum az yemeğe alıştı balık çok geldi hala tokum yani.. kilo vermesen bile hergün 2kase yoğurt tüketiyorsun bu bile güzel zencefil zerdeçal tarçın zaten faydalı ben denemeye devam etcem.
kızlar bende dün biraz kaçırdım galiba börek vardı yarım yedim dengelemek için aksama sadece salata yedim ama yinede beni şişirmeye yetmis 100 gr almısım bide kavun seftali falanda yemistim onlardada seker oranı yuksek oldugundan aldım galiba bugun biraz kısmam lazım meyveyi sadece 2 tane yicem öglede hafif yicem sögüs yapmayı düsünüyorum 1 diilim ekmekle yicem tuhaf ama 100 gr alsam bile hissediyorum siskinligimi ama 2 kilo bile görüntümü değistirdi insallah temmuza kadar 6 kilo verirsem gerçi 2 kilosu gitti ama ben 6 kiloyu düşürmek istemiyorum :26::26: su anda asırı suçluluk duyuyorum bugun spoor için dinlenme günümdü ama 100 ğ aldığım için bugunde yapcam sporu en azından sadece yürücem
kutlacım spor yaparken neden dinlenme günü veriyorsun özel bir sebebi var mı
birde haftada kaç gün spor yapıyorsun bana biraz bilgi verir misin
ben erkek arkadaşımla iddaya girdim 1 ayda 8 kilo vermem gerekiyor
neyi denedin canım nasıl bi faydasını gördün yazarsan sevinirim
merhaba kizlar,
bugunki menum:
sabah: 4 yk musli, sut
ara: portakal
oglen: yogurtlu semizotu salatasi
ikindi: sut, 10 badem, 4 erik
aksam: henuz bilmiyorum fakat yogurtlu bir corba olabilir
merhaba kizlar,
bugunki menum:
sabah: 4 yk musli, sut
ara: portakal
oglen: yogurtlu semizotu salatasi
ikindi: sut, 10 badem, 4 erik
aksam: henuz bilmiyorum fakat yogurtlu bir corba olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?