Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kaç kilodan 2 kilo verdin?başlanğıc kilonuda yaz

tabi yazayım canım ben diyete başlamadan önce 85.3 kiloydum diyete 9 mayısta basladım 2 hafta olacak yarın çarsambadan çarşambaya tartılıyorum dün tok karna tartılmıstım 83.8 gelmistim bugun sabah aç karna tartıldım 82. 7 kiloymusum 1. hafta 1.2 kg gitmis bu haftada 1.3 gr gitmis yasasın

slm kızlar formları gezerken bu topiği buldum benım 4kılo fazlam var ver veremıyorum pkoluyum aranızda bu diyetle zayıflayan varmı acaba

Kendi ellerin yokmucanım senin, kadına yazık değilmi ?

merhaba arkadaşlar bu diyete bende dün başladım. 66.100 kiloyum boyum 165. hedefim 60 inşallah sizlerle birlikte başaracağımm

kızlar meraba
benım kılo verımı cok durdu yaaa bu hafta 63.5 cıkıyorum tartıda yınede yarım gıtmıs barı
sanırım vucut alıştı bu lısteye vermıyor artık kılo
sevacım benıde duzenle sekerım lıstede 63.5 olmusum

hayirli aksamlar,

bugunki menum:

sabah: 1 bucuk dilim ekmek, peynir, zeytin, cikolata, dereotu

oglen: buyuk kase brokoli salatasi

ikinid: bardak sut, 10 badem, 4 erik

aksam: 1 kase yogurtlu ispanak corbasi

selam kizlar bugün yediklerim
sabah:
2 bardak su, 2 dilim k.ekmek beyaz peynirli ve diyet salamli, 1 yumurta ve yanina bol sebze
Ara:
1 Elma
Öglen:
2 orta boy köfte, 1kasik makarna, 2kasik pirinc pilavi yaninda bol yogurt
Aksama:
1 kase yogurt yanina 1 dilim k.ekmegi

bugün 2 litreye yakin su ictim vee sabah kahvaltidan önce Yürüyüse ciktim 45 dk.

hepimize kolay gelsinn

ben denedim dün öğlen ve akşam 2 öğünümden önce vallaha galiba işe yarıyor akşam orta bir balık bol salata-2 dilim karpuz-3-4 çatal fırında helva yedim. akşam yani biraz kaçtı ona nazaran 100 gr.gitti yürüyüş falan yapamdaım ama belki akşam bu kadar yemesem daha çok verirdim 59.500 den 59.400.vallaha 100 gr.100 gr.dır zira hafta sonu 2 gün bunu bile veremedim her gün 100 gr.versem keşke:)bugün daha dikkatli yapcam vucudum az yemeğe alıştı balık çok geldi hala tokum yani.. kilo vermesen bile hergün 2kase yoğurt tüketiyorsun bu bile güzel zencefil zerdeçal tarçın zaten faydalı ben denemeye devam etcem.

kızlar bende dün biraz kaçırdım galiba börek vardı yarım yedim dengelemek için aksama sadece salata yedim ama yinede beni şişirmeye yetmis 100 gr almısım bide kavun seftali falanda yemistim onlardada seker oranı yuksek oldugundan aldım galiba bugun biraz kısmam lazım meyveyi sadece 2 tane yicem öglede hafif yicem sögüs yapmayı düsünüyorum 1 diilim ekmekle yicem tuhaf ama 100 gr alsam bile hissediyorum siskinligimi ama 2 kilo bile görüntümü değistirdi insallah temmuza kadar 6 kilo verirsem gerçi 2 kilosu gitti ama ben 6 kiloyu düşürmek istemiyorum :26::26: su anda asırı suçluluk duyuyorum bugun spoor için dinlenme günümdü ama 100 ğ aldığım için bugunde yapcam sporu en azından sadece yürücem

neyi denedin canım nasıl bi faydasını gördün yazarsan sevinirim

kutlacım spor yaparken neden dinlenme günü veriyorsun özel bir sebebi var mı

birde haftada kaç gün spor yapıyorsun bana biraz bilgi verir misin

kutlacım spor yaparken neden dinlenme günü veriyorsun özel bir sebebi var mı

birde haftada kaç gün spor yapıyorsun bana biraz bilgi verir misin

canım ben günlük yapıyorum ve 30 dk yürüyüsle karısık kosuyorum 10 dk ayakta kondisyon bisikletine biniyorum 100 defa twister hareketi yapıyorum sonra masaj yapıyorum dustan sonrada 40 dk plates yapıyorum ondan dolayı haftada sadece 1 gün ara vermek istiyorum dinlenmek amaçlı yani belki bi zararı olur diye ve yediklerimide azaltarak 2 haftada 2.5 kilo verdim

Son düzenleme:
ben erkek arkadaşımla iddaya girdim 1 ayda 8 kilo vermem gerekiyor

bende kocamla iddaya girdim o veremezsin dedi bende verecem dedim 60 lı kiloya düsemezsin diyor bende düserim dedim bakacaz artık ama bu gün istahım açık regl günüme 1 hafta kaldı aceba ondanmı kaynaklı gerçi düzenli degil ama insallah bırakmam sizin iştahınızı kapatmak için yaptığınız seyler varmı kızlar bana yardım edin luutfen motivasyona ihtiyacım var az önce öyle yemegimi yedim bugunki yaptıklarımı yazayım sizde bana normalmi değilmi onu söyleyin
sabah: 1 bardak yesil çay
1 haslanmıs yumurta
kirbit kutusu kadar beyaz peynir
1 salatalık 1 domates
1 dilim ekmek
ara yok ama arada 1 litre su içtim
öğle : 2 patlıcan sögürme salatası
1 dilim ekmek
2 -3 bardak ayran
sizce buraya kadar normalmi
üstelik bugun sadece yürüyecektim ama vazgeçtim kostum 20 dk kondisyona bindim 100 defa twister yaptım 15 dk plates yaptım sizce nasıl yaaa istahım açıkmı her zaman bu kadar yemiyordum ha bu arada 2 tane kremalı bisküvi ve 1 tanede gofret yedim bu normalmi

merhaba kizlar,

bugunki menum:

sabah: 4 yk musli, sut

ara: portakal

oglen: yogurtlu semizotu salatasi

ikindi: sut, 10 badem, 4 erik

aksam: henuz bilmiyorum fakat yogurtlu bir corba olabilir

neyi denedin canım nasıl bi faydasını gördün yazarsan sevinirim

yoğurt kürünü.1 kase yoğurdun içine 1çay kaşığı zencefil-1 çay kaşığı zerdeçal-1 çay kaşığı tarçın atıyorsun yemeklerinden 15-20 dk.önce ye.vallaha ben tadını beğendim 1 2 kereden sonra alışıyorsun zaten acı iğrenç falan diyenler kesin baharatları fazla ya da yoğurdu az koyuyorlar ben yoğurt tüketmezdim bu kür sayesinde her gün 2 kase tüketiyorum.bostanlı pazarından enginar aldım zeytinyağlı yaptım akşama 2 tane yiyicem birde yeşil çay içerim .öğlen:yarım otlu gözleme yedim yarım ayran içtim

merhaba kizlar,

bugunki menum:

hep aynı şeyleri tüketirsen kilo veremezsin arkadaşım bak sabah süt tüketmişsin ikindi yine süt öğlen yoğurt yemişsiin akşama yoğurtlu çorba olmazhiç protein yok ekmek yemiyormusun yap bir melemen en basitinden kır içine 1 yumurta 1 dilim ekmeğinle afiyetle ye.ya da tavuklu ton balıklı salata oda çok doyurucu ben bu şekilde 7 kilo verdim akşam proteinse öğlen sebze ya da tam tersi

merhaba kizlar,

bugunki menum:

hep aynı şeyleri tüketirsen kilo veremezsin arkadaşım bak sabah süt tüketmişsin ikindi yine süt öğlen yoğurt yemişsiin akşama yoğurtlu çorba olmazhiç protein yok ekmek yemiyormusun yap bir melemen en basitinden kır içine 1 yumurta 1 dilim ekmeğinle afiyetle ye.ya da tavuklu ton balıklı salata oda çok doyurucu ben bu şekilde 7 kilo verdim akşam proteinse öğlen sebze ya da tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…