hep aynı şeyleri tüketirsen kilo veremezsin arkadaşım bak sabah süt tüketmişsin ikindi yine süt öğlen yoğurt yemişsiin akşama yoğurtlu çorba olmazhiç protein yok ekmek yemiyormusun yap bir melemen en basitinden kır içine 1 yumurta 1 dilim ekmeğinle afiyetle ye.ya da tavuklu ton balıklı salata oda çok doyurucu ben bu şekilde 7 kilo verdim akşam proteinse öğlen sebze ya da tam tersi
bende kocamla iddaya girdim o veremezsin dedi bende verecem dedim 60 lı kiloya düsemezsin diyor bende düserim dedim bakacaz artık ama bu gün istahım açık regl günüme 1 hafta kaldı aceba ondanmı kaynaklı gerçi düzenli degil ama insallah bırakmam sizin iştahınızı kapatmak için yaptığınız seyler varmı kızlar bana yardım edin luutfen motivasyona ihtiyacım var az önce öyle yemegimi yedim bugunki yaptıklarımı yazayım sizde bana normalmi değilmi onu söyleyin
sabah: 1 bardak yesil çay
1 haslanmıs yumurta
kirbit kutusu kadar beyaz peynir
1 salatalık 1 domates
1 dilim ekmek
ara yok ama arada 1 litre su içtim
öğle : 2 patlıcan sögürme salatası
1 dilim ekmek
2 -3 bardak ayran
sizce buraya kadar normalmi
üstelik bugun sadece yürüyecektim ama vazgeçtim kostum 20 dk kondisyona bindim 100 defa twister yaptım 15 dk plates yaptım sizce nasıl yaaa istahım açıkmı her zaman bu kadar yemiyordum ha bu arada 2 tane kremalı bisküvi ve 1 tanede g derimofret yedim bu normalmi
yoğurt kürünü.1 kase yoğurdun içine 1çay kaşığı zencefil-1 çay kaşığı zerdeçal-1 çay kaşığı tarçın atıyorsun yemeklerinden 15-20 dk.önce ye.vallaha ben tadını beğendim 1 2 kereden sonra alışıyorsun zaten acı iğrenç falan diyenler kesin baharatları fazla ya da yoğurdu az koyuyorlar ben yoğurt tüketmezdim bu kür sayesinde her gün 2 kase tüketiyorum.bostanlı pazarından enginar aldım zeytinyağlı yaptım akşama 2 tane yiyicem birde yeşil çay içerim .öğlen:yarım otlu gözleme yedim yarım ayran içtim
ben erkek arkadaşımla iddaya girdim 1 ayda 8 kilo vermem gerekiyor
Kızlaaar bugün niyetleyim allah kabul etsin. Sahurda biraz kızartma yedim. TOk tutsun diye beyaz ekmek yedim .. Malum akşam 21:00 de okunuyor ezan.. Ama öğlene doğru tartıldım ve 62.7 yi gördüm. onunda 62 lerde olmak çok güzellll
selam kizlarr
bu sabah yine üsenmeden saat 7.30 kalktim sirkeli su ictim ve yürüyüse ciktik 45 dk.
eve geldigimde kahvalti ettim (sabahlari daha fazla protein yemeye calisiyorum )
2dilim k.ekmegi diyet salamli beyaz peynirli, 1 yumurta ve salatalik
deminde komsu Kete yapmis getirdi aslinda yemeyecektim ama sonra annemle birtanesini ortadan bölüp öyle yedik buda benim ara ögünüm oldu galiba
öglen yemegimi daha yemedim
aksamada dans kursum var 7ye kadar ondan sonra birsey yemiyecem
canım sen nerdesinde aksam 9 da okunuyor ezan
ben bu hafta bildrim yapmayı unutmuştum ama kilom aynı zaten
ya bişe sorucam bu aciiilll imdaaaaaaattt diyeti 1 haftalık mı yoksa 1 günlük müydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?