Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhaba,acaba kaç ayda bu kiloyu verdinn?

kızlar benide aranıza alırmısınz..kilom çook fazla 100 kiloyum pazartesi başladım diyete...artık kilolarmdan kurtulmak istiyorum yanımda olurmusnz?

Elbette oluruz :) hoşgeldiniz...

ben bugün 62.7 yim demiştim ama ikindi banyoya giridm çıktım ve 0 elbiseyle 61.9 çıktım Bu arada reglim yaklaştığı için şişkinlikte başladı haliye

Son düzenleme:
aslında cokm tartılmamak lazımm ama dayanamıyoruz bnde her sabah tartılıyorum ustelk oğlenlerıde ve hatta gecelerıdee
asudecım sen yedıklerınımı azalttn
oglen sadece cacıkmı yıyosun

evet kızlar bugunki menüm sabah yafsız tost 1 bardak süt arada 1 litre su 1 bardak yesil çay öyle patlıcan yemegim vardı 4 kasık ondan 3 kasıkta pilavdan aldım 1 bardak ayran arada 1 dilim kavun aksamda yesil fasulye yaptım küçük tabakla yicem 3 kasık pilaV yicem her gün 1 saat spor tabi

Kızlar süpersinizzz,ben bu ara fırsat bulamıyorum yazmaya,misafirim var annem geldi biraz rahatsız hastaneye gidip geliyoruz,onunla ilgileniyorum.
Spor 2-3 gündür yapamıyorum ama diyetime uymaya çalışıyorum umarım bu hafta 1 kilo veririm bariiiiiiii

insallah canım hepimizin dilegi o insallah hepimiz vercez kurtulacaz kilolardan annen içinde geçms olsun

Motivasyonum kayboldu, moralim cok bozuk
Diyetim gayet iyi gidiyordu, kilolar kayboluyordu derken regli oldum, o sira misafir agirlamak durumunda kaldim
Hazirladiklarimdan cok kacirmadan yedim.
Ama diyete baslamadan evvelki yememe donmedim bile
reglimin ilk gunu cok agrili gecti ilac icmek zorundaydim duramamadim cunku hooopp kesildi regli siskinlikle kaldim
Sonra bitti bi tartilayim degisiklik var mi die vee basladigim kilodayim bu nedir simdi
O kadar dikkat ettim 7 den sonra hic bisey yememek icin kendimi zorladim, ne oldu peki bu kadar sikintiya duzene girme calismalarima
Icimden birak ya diyorum ne olursa olsun herseyi yedin 9-10 ayda kilo aldin diyete girdin verdin dedim 2-3 gun faklilik oldu hemen mi aldim yaa
sporda yapiyorum nolcak kizlar benim halim :26:

üzülme canım bu işler böyle zaten pazarertesi sil baştan yaparsın daha kararlı ve dikkatlı olursun

herkese günaydıııın bende dayanamadım bugun tartıldım veee 300 gr vermisim 82.7 geliyorum carsamba günü 83.0 düm ve çok sükür 300 gr daha vermisim

Bende mens döneminde olmama rağmen 600 gr vermişim çook muyluyum

sabah : 2 dlm glisemik indeksi düşük ekmek , 28 gr light kasar , 3 cherry domates , 1 küçük salatalıkla yedim .

arada : dondurulmus vişneli , light yogurt

çok şeker ihtiyacı duyan arkadaşlar dr.oetker in light puding tozlarını light süt ve light yogurdu tatlandırmak için kullanabilirlermiş dr tavsiyesidir ....

diyet zor gözükmüyor tabii abur cubur olmayışı kötü :)) şaka bir yanada tüm yazılanları okuyamadım uygulayıp kilo veren varmıydı ?

diyet zor gözükmüyor tabii abur cubur olmayışı kötü :)) şaka bir yanada tüm yazılanları okuyamadım uygulayıp kilo veren varmıydı ?

ben tam olarak uygulamıyorum canım aralarda abur cubur kaçamakları yapıyorum sabahları yesillik olarak yiyemiyorum onun yerine domates salatalık yiyorum ama günlük 1 saat sor yapıyorum bu şekilde 2 haftada 2.5 kilo verdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…