merhaba kizlar,
bugun yine sabah biraz cikolata yediysemde diyetin disina cikmadim
sabah: 1 bucuk dilim ekmek, peynir, zeytin, cikolata, salatalik, tere, domates
oglen: 1 kase( buyuk) cacik
ikindi: 1 bardak sut, 4 erik, 10 badem
aksami henuz bilmiyorum.
Kızlar süpersinizzz,ben bu ara fırsat bulamıyorum yazmaya,misafirim var annem geldi biraz rahatsız hastaneye gidip geliyoruz,onunla ilgileniyorum.
Spor 2-3 gündür yapamıyorum ama diyetime uymaya çalışıyorum umarım bu hafta 1 kilo veririm bariiiiiiii
merhaba,acaba kaç ayda bu kiloyu verdinn?
aslında cokm tartılmamak lazımm ama dayanamıyoruz bnde her sabah tartılıyorum ustelk oğlenlerıde ve hatta gecelerıdee
asudecım sen yedıklerınımı azalttn
oglen sadece cacıkmı yıyosun
farkindayim canim. fakat son donemlerde canim istemiyor. bende kendimi zorlamiyorum.
kızlar benide aranıza alırmısınz..kilom çook fazla 100 kiloyumpazartesi başladım diyete...artık kilolarmdan kurtulmak istiyorum yanımda olurmusnz?
Motivasyonum kayboldu, moralim cok bozuk
Diyetim gayet iyi gidiyordu, kilolar kayboluyordu derken regli oldum, o sira misafir agirlamak durumunda kaldim
Hazirladiklarimdan cok kacirmadan yedim.
Ama diyete baslamadan evvelki yememe donmedim bile
reglimin ilk gunu cok agrili gecti ilac icmek zorundaydim duramamadim cunku hooopp kesildi regli siskinlikle kaldim
Sonra bitti bi tartilayim degisiklik var mi die vee basladigim kilodayim bu nedir simdi
O kadar dikkat ettim 7 den sonra hic bisey yememek icin kendimi zorladim, ne oldu peki bu kadar sikintiya duzene girme calismalarima
Icimden birak ya diyorum ne olursa olsun herseyi yedin 9-10 ayda kilo aldin diyete girdin verdin dedim 2-3 gun faklilik oldu hemen mi aldim yaa
sporda yapiyorum nolcak kizlar benim halim :26:
diyet zor gözükmüyor tabii abur cubur olmayışı kötü :)) şaka bir yanada tüm yazılanları okuyamadım uygulayıp kilo veren varmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?