Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ya arkadaş bu metabolizma denilen şey ne acayipya kilo vermem durdu dikkat ediyorum tık yok öyle mi dedim yaparsın bir tepsi ıspanaklı börek 3 dilim de karpuz yersin tabi akşam yemedim artık sabah bir baktım 100 gr.gitmiş 59.300.100 gr bile seviniyorum vallaha

oooo süpermis yeeeee yeee gitsin valla

merhaba kizlar,

sabah: 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, dereotu, salatalik, cikolata(maalesef son donemlerde canim cok cikolata cekiyor)

oglen: buyuk kase karisik salata, yogurt

ikindi: sut, 10 badem, 4 erik

aksami henuz bilmiyorum.

sabah : domates-peynir-zeytn-1 dlm ekmek ve çay

öğlen: 3 köfte 1 çorba

akşam: çorba tavk salata

arada 2 tane çıkolata yedm : o da bugn hep hastanedeydmm yrn düzenli olcmm

kızlaaaar nerdesiniz yaaaa günlerdir kimse yok tek ben kaldım sanırım ,kızlar yaaa dün biraz kaçırdım 8 adet kremalı bisküvi yedim 1 dürüm yedim dondurma falan yaaaaa bide 2 gündür sporda yapamadım 1 gün bacaklarım kırılmıs gibi ağrıyor diye yapmadım 2. günde asırı ugus ugusdum o yüzden yapmadım simdi tartılacam insallah kilo almamısımdır sporada kahvaltıdan sonra tekrar baslıcam

ben buradayım ama evimdeki nette sorun var. O yüzden sık giremiyorum :) Yarın kilo bildirimi var. herkes çıkar ortaya. benimde reglime ramak kaldı.. Bakalım tartıya nasıl yansıyacak..

kızlar bugun tekrar tartıldım ama sonuç bana ek inandırıcı gelmedi ben zayıfladığıma inanamıyorum dün 82,2 idim bugun tartıldım ve sok 81.8 dedi sizce doğrumudur

kızlar nasılsnzzz
bende bu sıralar kacırıyorum hep yaa ne olcak bole bılmıyorum dugunlerde basladı 2 hafta ustuste dugun var
kızlar yaaa dogumdan sonra kalan göbegı napıcazzz baçakları karnı nasıl sıkılastrcazz yaa mekık ıse yaramıyo sıkılasmadan guzel olmuyoo

selam kızlar geçenlerde ufak bir ziyaret yapıp bu diyeti deneyeceğimi söylemiştim. elimde olmayan ufak kaçamaklar dışında denedim ve 1 haftada 1 kilo verdim. bu aralar niyetlendiğim hiç bir diyete uyum sağlayamıyorum. alt üst olmuş durumdayım ama emin olun isteyince uygulanabiliyor. ben sabahları kahvaltımla birlikte öğlen yemeğimide hazırlayıp işe götürdü. banada kolaylık oldu. psikolojik olarak kendimi toplayınca tekrar diyetlere başlıycam. sözün özü uygulanabilir bir diyet ve etkili bir diyet.

canım valla hiç sorma aynı dertten bende muzdaribim valla bacaklar göbek aldı basını gidiyordu ama spora baslayınca selulitlerim yok oldu gibi valla bacaklarım asırı toplandı sık sık kendimi aynanın karsısında buluyorum valla ama göbek için daha 9 aylık ameliyatlı oldugum icin mekikle zorlamak istemiyorum

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kilo bildirimi yapıyıorum hemen. 67.7 ile başladım. Şuan 61.9 um. Regli olmak üzeryim. Şişkinlik sözkonusu malumunuz üzerine. Ama kendimi bu sabah daha bi ince gördüm. belim falan baya incelmiş

hemen bende kilo bildirimi yapayım bari bende 85.3 ile basladım suanda ise 81.8 im bugun tekrar tartıldım ve sonuç beni inandırdı eğer tekrar kilo vermis olarak çıksaydım inanmıcaktım ama aynı cıkınca inandım esimde zayıfladığın tipinden belli deyince inandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…